trelaras22 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Στις 13/2/2020 στις 6:24 ΜΜ, pirmen56 είπε @trelaras22 Κράτα την G5 αφού την βρήκες φθηνά. ~Ίδια ισχύς με την G6 απλά δεν τα πάει τόσο καλά σε ακραία σενάρια οδήγησης όπως η δεύτερη. Πιο ποιοτική η G6 με άλλα λόγια, όμως σχετικά δύσκολα θα δεις διαφορές στην πράξη. Μετά διαλέγεις ανάμεσα σε K371 και 770 80 Ohm, αφού απέκλεισες τα ανοικτά. Είναι αλήθεια ότι τα beyerdynamic έχουν το καλύτερο υλικό για ear-pads που υπάρχει στο εμπόριο(σε λογικές τιμές). Τα Κ371 είναι δερματίνη. Άλλος τύπος. Φόρεσα κάποτε ένα K550(επίσης δερματίνη) και είχε καλή υφή. Για τη ζέστη δεν ξέρω. Επιστρέφω ένα μήνα μετά, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γτ μετά τις συμβουλές επέλεξα τα akg k371, που δεν τα είχα καν στο μυαλό μου. Πήγαινα για ένα beyer μ αυτοπεποίθηση, τα είχα τσεκάρει όπως είπα κλπ κλπ, αλλα είπα να ρίξω μια ματιά και σ αυτά, για τα οποία τόσο επέμεινες. Οπότε τσέκαρα reviews, κλπ κλπ και τα περίμενα 2 εβδομάδες απ το amazon, που τα είχε σε λογική τιμή. Εξαιρετικά, για τα δικά μου γούστα έχουν πραγματικά το πακέτο, αποσπώμενα καλώδια, χαμηλή αντίσταση σε σχέση με τα beyer τα 80 ohm, εξαιρετικά στη φορητότητα... Αρκετοί γράφουν για athm50x killers και δε βλέπω να υπολοίπονται πουθενά πραγματικά. Ευχαριστώ πολύ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα