pirmen56 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Το οτι ειναι σκουπιδια απο που προκυπτουν; Γιατι εγω μονο θετικα reviews διαβαζω στο ιντερνετ. Αυτοί που γράφουν τα reviews τι άλλο έχουν δοκιμάσει όμως.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, jackess είπε Παρακαλώ πολύ όταν μιλάμε για σοβαρά ακουστικά μουσικής και μόνιτορ να μη βάζουμε σκουπίδια μέσα όπως coolermaster. Τα coolermaster είναι ανακατασκευή takstar, αξιοπρεπή είναι χωρίς software
jackess Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Να πετάξουμε τα shure, τα sennheiser και τα sony, τρεμε audio technica ηρθε η coolermaster και η takstar(?) να σου παρει τη δουλεια. Ο άνθρωπος κοιτάει ήδη monitor ακουστικό, διαθέτει το budget για σετ amp και τα θελει για ακρόαση μουσικής και θα παει να παρει "gaming" bluh headset να κρεμεται και κανα μικροφωνακι; Και όχι τα μαξιλαράκια των m50x δεν θα σε κουράσουν στην μία ώρα εκτος αν φοράς ακουστικά πρωτη φορά στο κεφάλι σου. Πλάκα πλάκα αν δεν ψάχνεις αναγκαστικά Over ear, μιας και θες να τα χρησημοποιεις με το κινητο κοιταξε και πιο καλά IEMs ομως Shure 215/315. θα σε βολέψουν στα περα δωθε απλα θελουν αγαπη και προδερμ
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, jackess είπε Να πετάξουμε τα shure, τα sennheiser και τα sony, τρεμε audio technica ηρθε η coolermaster και η takstar(?) να σου παρει τη δουλεια. Ο άνθρωπος κοιτάει ήδη monitor ακουστικό, διαθέτει το budget για σετ amp και τα θελει για ακρόαση μουσικής και θα παει να παρει "gaming" bluh headset να κρεμεται και κανα μικροφωνακι; Και όχι τα μαξιλαράκια των m50x δεν θα σε κουράσουν στην μία ώρα εκτος αν φοράς ακουστικά πρωτη φορά στο κεφάλι σου. Πλάκα πλάκα αν δεν ψάχνεις αναγκαστικά Over ear, μιας και θες να τα χρησημοποιεις με το κινητο κοιταξε και πιο καλά IEMs ομως Shure 215/315. θα σε βολέψουν στα περα δωθε απλα θελουν αγαπη και προδερμ Αποσπώμενο είναι το μικρόφωνο, τα takstar pro 82 ως monitors πωλούνται. Μην φτήνεις αυτό που δεν γνωρίζεις. Μπορεί το 90% του ότι βγάζει η αγορά για gaming να είναι σκουπίδια που βασίζονται σε software αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. https://www.head-fi.org/showcase/takstar-pro-82.22388/reviews
jackess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, kaspito είπε Αποσπώμενο είναι το μικρόφωνο, τα takstar pro 82 ως monitors πωλούνται. Μην φτήνεις αυτό που δεν γνωρίζεις. Μπορεί το 90% του ότι βγάζει η αγορά για gaming να είναι σκουπίδια που βασίζονται σε software αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. https://www.head-fi.org/showcase/takstar-pro-82.22388/reviews ε αν τα πουλάει το alieexpress, το amazon και δυο reviews σαν monitors εμένα με έπεισες. και τα m20x σαν professional studio monitors τα πουλάνε και υπάρχουν πόσα reviews που λένε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΠΑΡΤΟ ΠΑΡΤΟ ΠΑΡΤΟ! και στο studio είχαμε κάτι παρόμοια koss φτηνιάρικα monitors και ήταν καλά μόνο για εξτρά ηχομόνωση. ο ts λέει πως έχει το budget και την όρεξη να αγοράσει ένα καλό σετ (εαν ήταν καλυμμένος απο τις γνώμες του skroutz δε θα άνοιγε θέμα εδώ), υπάρχουν σίγουρες, δοκιμασμένες, καλές λύσεις όπως m50x, hd599, dt990 pro, srh840 και άλλα που μου διαφεύγουν 7 το πρωι ΑΛΛΑ όχι, καλό θα ήταν να τσιμπήσει gaming headset rebranded κινεζικών "monitors" και τα υπόλοιπα να τα κάνει χορτοφαγικές σαλάτες. ps. μέχρι και στο review που έβαλες αναφέρει πως και τα 2 σετ παρουσίασαν πρόβλημα στη καλωδίωση. αναρωτιέμαι πόσοι έχουν HD600ς καμιά 20ριά χρόνια χωρις ίχνος φθοράς πάνω τους...
ritchie77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Καταπληκτικά τα m50x αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτό που ψάχνει ο ts για ακρόαση μουσικής και ειδικά από smartphone. Επειδή αυτού του τύπου τα ακουστικά είναι σχετικά ισορροπημένα, αν θέλει να ακούσει μουσική με έντονα μπάσα μάλλον θα απογοητευτεί. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, jackess είπε ε αν τα πουλάει το alieexpress, το amazon και δυο reviews σαν monitors εμένα με έπεισες. και τα m20x σαν professional studio monitors τα πουλάνε και υπάρχουν πόσα reviews που λένε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΠΑΡΤΟ ΠΑΡΤΟ ΠΑΡΤΟ! και στο studio είχαμε κάτι παρόμοια koss φτηνιάρικα monitors και ήταν καλά μόνο για εξτρά ηχομόνωση. ο ts λέει πως έχει το budget και την όρεξη να αγοράσει ένα καλό σετ (εαν ήταν καλυμμένος απο τις γνώμες του skroutz δε θα άνοιγε θέμα εδώ), υπάρχουν σίγουρες, δοκιμασμένες, καλές λύσεις όπως m50x, hd599, dt990 pro, srh840 και άλλα που μου διαφεύγουν 7 το πρωι ΑΛΛΑ όχι, καλό θα ήταν να τσιμπήσει gaming headset rebranded κινεζικών "monitors" και τα υπόλοιπα να τα κάνει χορτοφαγικές σαλάτες. ps. μέχρι και στο review που έβαλες αναφέρει πως και τα 2 σετ παρουσίασαν πρόβλημα στη καλωδίωση. αναρωτιέμαι πόσοι έχουν HD600ς καμιά 20ριά χρόνια χωρις ίχνος φθοράς πάνω τους... Ρε μάστορα, επειδή δεν τα χεις δοκιμάσει εσύ δεν πάει να πει ότι δεν είναι καλά, πολλαπλάσια πιο προσεγμένη κατασκευή έχει αυτή η "κινεζιά" παρά τα m50x σου. Δεν θα πρότεινα τα srh840 σε κάποιον που τα θέλει για μουσική, είναι καθαρά monitors. Δεν θα πρότεινα ούτε τα m50x, ίσως τα m40x με άλλα pads αλλά ανεβαίνει το κόστος. Τα dt880/990 pro στα 250ohm/600ohm θέλουν σίγουρα amp, τα 32 δεν έχω ιδέα πως ακούγονται. Ηd599 δεν τα ξέρω. Η koss πάλι που λες έχει βγάλει εξαιρετικά μοντέλα από 20 ευρώ μέχρι και ηλεκτροστατικά , έχει και πατάτες, αλλά το ίδιο μπορεί να πει κάποιος για την senheiser και όλες τις εταιρίες. 120 χωρίς ενίσχυση είσαι λίγο περιορισμένος. Άλλα μοντέλα που μου ρχονται είναι τα Philips SHP9500, Status audio cb-1. Αλλά δεν είναι για να τα βγάζεις έξω από το σπίτι με smartphones κλπ (τα πρώτα είναι open και τα δεύτερα πλαστικούρα - αλλά έχουν απίστευτο imaging/soundstage) Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
pirmen56 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Στις 9/2/2020 στις 5:25 ΜΜ, kaspito είπε Αποσπώμενο είναι το μικρόφωνο, τα takstar pro 82 ως monitors πωλούνται. Μην φτήνεις αυτό που δεν γνωρίζεις. Μπορεί το 90% του ότι βγάζει η αγορά για gaming να είναι σκουπίδια που βασίζονται σε software αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. https://www.head-fi.org/showcase/takstar-pro-82.22388/reviews Από το λινκ που δίνεις: Αναφορά σε κείμενο treble may be harsh to certain users Upper mids and treble can sound metallic and piercing at times Really nice signature that has good sub bass and crisp but not perfect highs. Irregular frequencies, fatiguing over time, certain frequencies will destroy your ears. Plastic-ky Build, Recessed Lower Mids, Upper Highs Can Sometimes Be Harsh, Terminates To A 2.5mm Jack On The Headphone Side. Όλοι συμφωνούν λίγο πολύ ότι έχουν "μεταλλικά" πρίμα που κουράζουν σε μεγάλες εντάσεις. Έχουν πρόβλημα πέρα από την απόκριση συχνότητας κατά πάσα πιθανότητα. Κάτι που δεν διορθώνεται με EQ κατά 99%. Κλασικά ελαττώματα της φθηνής κατηγορίας. Τουλάχιστον τα superlux 668b με παρόμοιο πρόβλημα είναι κάτω από 30€ και όχι 90€+ όπως αυτά. Όταν πας σε high-end ή hi-fi ακουστικά θες διαφάνεια. Να μην ακούς τις αλλοιώσεις(πόσω μάλλον τις δυσάρεστες) του ακουστικού, αλλά την ηχογράφηση. Τα σετ που προανέφερα παίζουν βελούδινα μετά από EQ(ειδικά τα HD600 series ακόμα και στοκ). Δεν συγκρίνονται με low end monitors όπως τα takstar.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, pirmen56 είπε Όλοι συμφωνούν λίγο πολύ ότι έχουν "μεταλλικά" πρίμα που κουράζουν σε μεγάλες εντάσεις. Έχουν πρόβλημα πέρα από την απόκριση συχνότητας κατά πάσα πιθανότητα. Κάτι που δεν διορθώνεται με EQ κατά 99%. Κλασικά ελαττώματα της φθηνής κατηγορίας. Τουλάχιστον τα superlux 668b με παρόμοιο πρόβλημα είναι κάτω από 30€ και όχι 90€+ όπως αυτά. Μάλλον τα χουν στρώσει στην coolermaster έκδοση, όσο τα άκουσα δεν είχαν θέμα, τα takstar δεν τα έχω ακούσει. Και γενικά έχω ευαίσθητο αυτί όσο αφορά τα πρίμα και τα extreme Vshape, πχ τα dt770 32ohm τα βρίσκω ανυπόφορα για πάνω από 15-20 λεπτά (χωρίς να τα θεωρώ χάλια, απλώς πολύ ιδιέταιρα σ αυτό που κάνουν). Τώρα όσο αφορά τις αλλοιώσεις, οι περισσότεροι που έχουν λόξα με τον ήχο για αυτές ψάχνουν, όντας ευχάριστες, αλλιώς πανε για monitors 😀.
pirmen56 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, kaspito είπε Τώρα όσο αφορά τις αλλοιώσεις, οι περισσότεροι που έχουν λόξα με τον ήχο για αυτές ψάχνουν, όντας ευχάριστες, αλλιώς πανε για monitors 😀. Τα καλά συστήματα δίνουν κάποιον "χαρακτήρα" στον ήχο μόνο μέσα από τροποποιήσεις στην απόκριση συχνότητας και όχι μέσω των παραμορφώσεων των ανεπιθύμητων αντηχήσεων/ringing και τα σχετικά. Αυτό ήθελα να πω. υ.γ.: Ο ts είπε κάποια posts πριν ότι θα κινηθεί μάλλον σε οριστική λύση κοντά στα 220€. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από pirmen56
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Τα καλά συστήματα δίνουν κάποιον "χαρακτήρα" στον ήχο μόνο μέσα από τροποποιήσεις στην απόκριση συχνότητας και όχι μέσω των παραμορφώσεων των ανεπιθύμητων αντηχήσεων/ringing και τα σχετικά. Αυτό ήθελα να πω. Καλά ναι δεν το συζητώ, απ' ότι βλέπω πάντως βγαίνουν θεματάκια και σε πολύ καλά-ακριβά ακουστικά, αλλά τα διορθώνουν συνήθως σε 2η έκδοση. Το συγκεκριμένο πάντως δεν φένεται να έχει (το coolermaster), είναι modded, τώρα το κανε η takstar, η coolermaster, ή τρίτη εταιρία δεν γνωρίζω. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
trelaras22 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 ειλικρινά το είχα ξεχάσει το θέμα και με τιμάτε που ασχολληθήκατε. Λοιπόν, έχει πέσει στα χέρια μου, σε πολύ καλή τιμή, σχεδόν μισή του skroutz, απο αγγελία, μια Creative Sound BlasterX G5. Έχω την αίσθηση οτι είχε πάρει το μάτι μου εδώ απ τους γνώστες οτι αξίζει εκτός των άλλνω και για το amp κομμάτι της. ΑΝ κάνω λάθος την πουλαω και πάω σε g6. Όπως και να χει, είχα την ευκαιρία ν ακούσω τα m50x που μου άρεσαν, αλλα περισσότερο μου άρεσαν οι υλοποιήσεις της beyodynamic. Συγκεκριμένα τα 770 μου φάνηκαν εξαιρετικα κι άνετα. Τα k371 δεν τα βρήκα να τα δοκιμάσω. Όταν το δείτε, θα ήθελα 2 3 διευκρινήσεις. Κατ αρχάς, μας κάνει η κάρτα ή χου που έχω ή να πάω σε safe επιλογή, όπως την g6; 2ον, να πάω στα m50x ή τέλος πάντων ν αποφύγω τα beyodynamic και να κινηθώ σε ακουστικό με κριτήριο εκτός των άλλων το αποσπόμενο καλώδιο; ΓΤ αν δεν κάνω λάθος τα 770 δεν έχουν αποσπόμενο και με φοβίζουν λίγο. Και κάτι ακόμη, τα 32 ohm, τα 80, τα 250; Κατα κύριο λόγο θα παίξουν πάνω στην κάρτα, αλλα μιά στο τόσο κι ως λύση ανάγκης μπορεί να παίξουν και σε κινητό. Ευχαριστώ. Απο ανοιχτού, ημιανοιχτού δυστυχώς δεν δοκίμασα κάτι για να έχω γνώμη.
ritchie77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δεν χρειάζεται να πας στα m50x, τα m40x θα σου κάνουν και είναι vfm, εκτός κι αν βρεις κάπου τα m40fs ξεχασμένα σε στοκ. Τσέκαρε και τα AKG K240 1
Voodooman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, trelaras22 είπε ειλικρινά το είχα ξεχάσει το θέμα και με τιμάτε που ασχολληθήκατε. Λοιπόν, έχει πέσει στα χέρια μου, σε πολύ καλή τιμή, σχεδόν μισή του skroutz, απο αγγελία, μια Creative Sound BlasterX G5. Έχω την αίσθηση οτι είχε πάρει το μάτι μου εδώ απ τους γνώστες οτι αξίζει εκτός των άλλνω και για το amp κομμάτι της. ΑΝ κάνω λάθος την πουλαω και πάω σε g6. Όπως και να χει, είχα την ευκαιρία ν ακούσω τα m50x που μου άρεσαν, αλλα περισσότερο μου άρεσαν οι υλοποιήσεις της beyodynamic. Συγκεκριμένα τα 770 μου φάνηκαν εξαιρετικα κι άνετα. Τα k371 δεν τα βρήκα να τα δοκιμάσω. Όταν το δείτε, θα ήθελα 2 3 διευκρινήσεις. Κατ αρχάς, μας κάνει η κάρτα ή χου που έχω ή να πάω σε safe επιλογή, όπως την g6; 2ον, να πάω στα m50x ή τέλος πάντων ν αποφύγω τα beyodynamic και να κινηθώ σε ακουστικό με κριτήριο εκτός των άλλων το αποσπόμενο καλώδιο; ΓΤ αν δεν κάνω λάθος τα 770 δεν έχουν αποσπόμενο και με φοβίζουν λίγο. Και κάτι ακόμη, τα 32 ohm, τα 80, τα 250; Κατα κύριο λόγο θα παίξουν πάνω στην κάρτα, αλλα μιά στο τόσο κι ως λύση ανάγκης μπορεί να παίξουν και σε κινητό. Ευχαριστώ. Απο ανοιχτού, ημιανοιχτού δυστυχώς δεν δοκίμασα κάτι για να έχω γνώμη. Έχω τα 770pro 80ohm, τα είχα βρει μεταχειρισμένα εξαιρετικά φθηνά. Το καλώδιό τους είναι εξαιρετικό για τον σκοπό που εξυπηρετούν, αλλά απαίσια για τον casual χρήστη, πολύ σκληρό και πολύ μακρύ. Πήγα σε έναν τεχνικό, το έκοψε και μου έβαλε θηλυκό 3.5mm, οπότε βάζω ό,τι καλώδιο θέλω πλέον.
pirmen56 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) @trelaras22 Κράτα την G5 αφού την βρήκες φθηνά. ~Ίδια ισχύς με την G6 απλά δεν τα πάει τόσο καλά σε ακραία σενάρια οδήγησης όπως η δεύτερη. Πιο ποιοτική η G6 με άλλα λόγια, όμως σχετικά δύσκολα θα δεις διαφορές στην πράξη. Μετά διαλέγεις ανάμεσα σε K371 και 770 80 Ohm, αφού απέκλεισες τα ανοικτά. Είναι αλήθεια ότι τα beyerdynamic έχουν το καλύτερο υλικό για ear-pads που υπάρχει στο εμπόριο(σε λογικές τιμές). Τα Κ371 είναι δερματίνη. Άλλος τύπος. Φόρεσα κάποτε ένα K550(επίσης δερματίνη) και είχε καλή υφή. Για τη ζέστη δεν ξέρω. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από pirmen56
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα