Logisticserv Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Η τεχνολογία επιτέλους ξεδιπλώνεται και από τα κουτιά της νασα στην ελεύθερη αγορά. Απλά δεν ξέρουμε εάν όντως θα ενδιαφέρει τους καταναλωτές. Είναι φυσικά υπέροχο με πολλες εφαρμογές αλλά η τιμή δεν είναι προσιτή. Η Samsung έχει αρχίσει να υιοθετεί την φιλοσοφία της Apple. Ελπίζω το νέο μοντέλο να είναι ακόμα πιο καλό από το fold 1. Καλό μήνα να έχουμε παιδια
AtiX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, afragorn είπε Στο κινητό μου που είναι 19,5:9 το youtube βάζει μαύρες μπάρες αριστερά και δεξιά. Εξού και η απορία μου, φίλε της τεχνολογίας! Σε κινητό με ίδια αναλογία οθόνης το πρόβλημα που αναφέρεις το αντιμετωπίσω σε σχετικά παλιά βίντεο...
afragorn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, AtiX είπε Σε κινητό με ίδια αναλογία οθόνης το πρόβλημα που αναφέρεις το αντιμετωπίσω σε σχετικά παλιά βίντεο... Σε όλα μου το κάνει! Το Redmi Note 7 έχω. Πρέπει να ζουμάρω και να "κόψει" ενα μέρος της εικόνας για να το κάνει full screen.
panathatube Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, afragorn είπε Στο κινητό μου που είναι 19,5:9 το youtube βάζει μαύρες μπάρες αριστερά και δεξιά. Εξού και η απορία μου, φίλε της τεχνολογίας! Στο Α70 μου που είναι 20:9 πολλες νέες ταινίες και κυρίως οι υπερπαραγωγές είναι -σχεδόν- full screen. Επίσης κανάλια YouTubers όπως του MKBHD. Το "φίλοι της τεχνολογίας" δεν αναφερόταν σε εσένα εξού και το υστερόγραφο.
ui fantastic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Στις 3/2/2020 στις 3:42 ΜΜ, VChris είπε 3 χρόνια μετά, ακόμη παίρνει updates... Το έχω ακριβώς 1 χρόνο και 8 μήνες και δυστυχως πήγε για πλακέτα στη sammy...Εδώ και 1 μήνα δεν το έχουν επισκευάσει η αντικαταστήσει, απλά απαράδεκτοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα