Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τεχνολογία επιτέλους ξεδιπλώνεται και από τα κουτιά της νασα στην ελεύθερη αγορά. Απλά δεν ξέρουμε εάν όντως θα ενδιαφέρει τους καταναλωτές. Είναι φυσικά υπέροχο με πολλες εφαρμογές αλλά η τιμή δεν είναι προσιτή. Η Samsung έχει αρχίσει να υιοθετεί την φιλοσοφία της Apple. Ελπίζω το νέο μοντέλο να είναι ακόμα πιο καλό από το fold 1. Καλό μήνα να έχουμε παιδια

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, afragorn είπε

Στο κινητό μου που είναι 19,5:9 το youtube βάζει μαύρες μπάρες αριστερά και δεξιά. Εξού και η απορία μου, φίλε της τεχνολογίας!

Σε κινητό με ίδια αναλογία οθόνης το πρόβλημα που αναφέρεις το αντιμετωπίσω σε σχετικά παλιά βίντεο...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Σε κινητό με ίδια αναλογία οθόνης το πρόβλημα που αναφέρεις το αντιμετωπίσω σε σχετικά παλιά βίντεο...

Σε όλα μου το κάνει! Το Redmi Note 7 έχω.

Πρέπει να ζουμάρω και να "κόψει" ενα μέρος της εικόνας για να το κάνει full screen.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, afragorn είπε

Στο κινητό μου που είναι 19,5:9 το youtube βάζει μαύρες μπάρες αριστερά και δεξιά. Εξού και η απορία μου, φίλε της τεχνολογίας!

Στο Α70 μου που είναι 20:9 πολλες νέες ταινίες και κυρίως οι υπερπαραγωγές είναι -σχεδόν- full screen. Επίσης κανάλια YouTubers όπως του MKBHD. Το "φίλοι της τεχνολογίας" δεν αναφερόταν σε εσένα εξού και το υστερόγραφο.

Δημοσ.
Στις 3/2/2020 στις 3:42 ΜΜ, VChris είπε

3 χρόνια μετά, ακόμη παίρνει updates...

Το έχω ακριβώς 1 χρόνο και 8 μήνες και δυστυχως πήγε για πλακέτα στη sammy...Εδώ και 1 μήνα δεν το έχουν επισκευάσει η αντικαταστήσει, απλά απαράδεκτοι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...