freelove Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Εξαντλημένο πλέον. Όποιος πρόλαβε η θά ξανά έχουμε διαθεσιμότητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 To παρήγγειλα χθες, ευχαριστώ TS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ και εγώ. παρήγγειλα χτες γύρω στις 17:00 και με περιμένει στο κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Για το 18αρι διαβαζω κριτικες οτι μετα απο 1 χρονο η μπαταρια τα παιζει τι ισχυει τελικα απλα αυτοι ετυχαν στην αστοχια υλικου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Έχω το 18άρι εδώ και 2 χρόνια και η μπαταρία του είναι μια χαρά. Δεν το αφήνω στο ρεύμα όμως. Συνδέω τη βάση μόνο όταν είναι να το φορτίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 29 minutes ago, phph said: Έχω το 18άρι εδώ και 2 χρόνια και η μπαταρία του είναι μια χαρά. Δεν το αφήνω στο ρεύμα όμως. Συνδέω τη βάση μόνο όταν είναι να το φορτίσω. και ποση ωρα σου κραταει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Κανά 10λεπτο αθροιστικά. Ποτέ δεν το χρησιμοποιούμε πάνω από 2-3' σερί. Υποτίθεται είναι για μικροδουλειές. Για ψίχουλα στην κουζίνα κυρίως και στο δωμάτιο των παιδιών για τις "φλούδες" από τα μολύβια που ξύνουν και τους πέφτουν και για τα "σβηστρίδια". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 και για τα αυτοκινητα ειναι οτι πρεπει καλο αλλα πολλα θεματα με τις μπαταριες διαβαζω, υπαρχει αλλη λυση για δαυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, naimore είπε και για τα αυτοκινητα ειναι οτι πρεπει Μόνο για το χώρο αποσκευών το έχω χρησιμοποιήσει. Το παρκάρω κάτω από δέντρα και μόλις ανοίξω το καπό, αμολάνε όλα μαζί ότι ξερό φύλλο τους περισσεύει μέσα. Τόσο ξερά που μόλις τα αγγίξεις θρυμματίζονται και σκορπάνε. Για τα πατάκια - μοκέτα δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Στα καθίσματα μόνο θα μπορούσα, αλλά έχω απαγορεύσει το φαγοπότι στο αυτοκίνητο δια ροπάλου, οπότε δεν χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 ενταξει τα πατακια τα τιναζεις, τα γυρω-γυρω ομως; πως τα μαζευεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Κοίτα η μοκέτα έχει κάτι μικρές τριχούλες και αν κάτι ξεφύγει από το πατάκι, κολλάει άσχημα και δεν φεύγει εύκολα. Εγώ βάζω ηλεκρική σκούπα κανονική και παρότι είναι πολύ πιο δυνατή, πάλι θέλει χρόνο. Ή το πάω σε self service βενζινάδικο με σκούπα και αέρα. Πάντως επειδή είναι πολύ δυνατό, κάποιοι το χρησιμοποιούν αντί για σκούπα σε ολόκληρα δωμάτια. Το αδειάζουν έχω ακούσει και 2 φορές τη μέρα. Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται κυρίως από το πόσους κύκλους φόρτισης - εκφόρτισης κάνει. Αν ο άλλος το φορτίζει 2 φορές τη μέρα, στο χρόνο πάνω θα έχει 700+ κύκλους. Πόσο νομίζεις αντέχουν οι μπαταρίες; Κάπου εκεί στους 500-1000 κύκλους είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, icenex είπε Για το 18αρι διαβαζω κριτικες οτι μετα απο 1 χρονο η μπαταρια τα παιζει τι ισχυει τελικα απλα αυτοι ετυχαν στην αστοχια υλικου? 1 ώρα πριν, naimore είπε και για τα αυτοκινητα ειναι οτι πρεπει καλο αλλα πολλα θεματα με τις μπαταριες διαβαζω, υπαρχει αλλη λυση για δαυτα; Να ξέρετε ότι μέσα στην εγγύηση είναι ΚΑΙ η μπαταρία... 2 χρόνια... οπότε αν πέσει η απόδοση της αρκετά.... την αλλάζεται πριν λήξει η εγγύηση !!!!!!!!!!! Το λέω γιατί το έχω κάνει ο ίδιος με ένα 18άρι που έχω.... P.S. για να μην πέφτει η μπαταρία θέλει να μην μπουκώνει... πρέπει να καθαρίζεται πολύ συχνά το φίλτρο... και να το αλλάζεται που και που.... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από IcemanGr71 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις