gerokost Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το συγκεκριμένο το είχα αγοράσει πριν κανα χρόνο και αξίζει τα λεφτά του. Αρκετά δυνατό. Το πιο φτηνό παίζει στα 72+5 (μεταφορικά). Eshop link --> https://www.e-shop.gr/epanafortizomeno-skoypaki-144v-li-ion-blackdecker-pv1420l-li-ion-dustbuster-p-HAP.430403 Skroutz --> https://www.skroutz.gr/s/4671949/Black-Decker-Lithium-Ion-Dustbuster-Pivot-PV1420L.html Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από gerokost 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 πολυ καλο το πηρα πριν 2 μηνες στα 79 ε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, gerokost είπε Το συγκεκριμένο το είχα αγοράσει πριν κανα χρόνο και αξίζει τα λεφτά του. Αρκετά δυνατό. Το πιο φτηνό παίζει στα 72+5 (μεταφορικά). Skroutz --> https://www.skroutz.gr/s/4671949/Black-Decker-Lithium-Ion-Dustbuster-Pivot-PV1420L.html TS παρακαλώ βάλε και το σύνδεσμο του eshop πάνω απο του σκρούτζ ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerokost Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, jerry banana είπε TS παρακαλώ βάλε και το σύνδεσμο του eshop πάνω απο του σκρούτζ ευχαριστώ. Ναί, το πρόσθεσα πρίν λίγο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Υπόψιν (για λόγους σύγκρισης) ότι στα 80€ υπάρχει (σταθερή τιμή εδώ και χρόνια) το αντίστοιχο στα 18V το οποίο φυσικά είναι πολύ πιο ισχυρό. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Το ερώτημα είναι, εσείς που το έχετε εδώ και καιρό, το έχετε συνεχώς στο ρεύμα; Ή το φορτίζετε και το αφήνετε εκτός κάθε εβδομάδα ενώ το χρησιμοποιείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, turbat0s είπε Υπόψιν (για λόγους σύγκρισης) ότι στα 80€ υπάρχει (σταθερή τιμή εδώ και χρόνια) το αντίστοιχο στα 18V το οποίο φυσικά είναι πολύ πιο ισχυρό. Και 30% υψηλότερη τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, liakjim είπε Και 30% υψηλότερη τιμή. Το 18άρι με το 14άρι είναι νύχτα με τη μέρα.... και αξίζει πραγματικά... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ έχω το PV1020L που είναι κατώτερο αυτού, και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Τραβάει πολύ δυνατά για την χρήση που προορίζεται. Οπότε το συγκεκριμένο που είναι σε πολύ καλή τιμή και ακόμα δυνατότερο το χτύπησα για δεύτερο. Ευχαριστώ topic starter. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Υπόψιν (για λόγους σύγκρισης) ότι στα 80€ υπάρχει (σταθερή τιμή εδώ και χρόνια) το αντίστοιχο στα 18V το οποίο φυσικά είναι πολύ πιο ισχυρό. τωρα που το λες το 18αρι εχω και το πηρα στα 79 ε 1 ώρα πριν, Anaheim είπε Το ερώτημα είναι, εσείς που το έχετε εδώ και καιρό, το έχετε συνεχώς στο ρεύμα; Ή το φορτίζετε και το αφήνετε εκτός κάθε εβδομάδα ενώ το χρησιμοποιείτε. το εχω συνεχεια στην πριζα και μαλλον ολοι ετσι διοτι αν το δουλεψεις 2-3 φορες χωρις να το φορτισεις μαλλον οταν το χρειαστεις θα ξεμεινεις ,συνεχομενα νομιζω δουλευει 10-12 λεπτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerokost Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Anaheim είπε Το ερώτημα είναι, εσείς που το έχετε εδώ και καιρό, το έχετε συνεχώς στο ρεύμα; Ή το φορτίζετε και το αφήνετε εκτός κάθε εβδομάδα ενώ το χρησιμοποιείτε. Προσωπικά, το χρησιμοποιώ μέχρι να ψιλο-ξεφορτίσει, αλλά δεν το έχω μόνιμα στην βαση (πρίζα). Μέχρι τωρα δείχνει μια χαρά η μπαταρία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charlie53 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Έχω το 18αρι μια πενταετία και το αφήνω μόνιμα στην πρίζα . Δεν έχω μετρήσει ακριβώς την αυτονομία του αλλά διαρκεί ακόμα γύρω στο δεκάλεπτο . Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taxtax Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με ενδιαφέρει και μένα, αλλά έχω έναν φόβο, γιατί πήρα απο το e-shop ένα επαναφορτιζόμενο σκουπάκι με χερούλι nilfisk, της τάξεως των 110€ και στον ένα χρόνο και κάτι χάλασαν οι μπαταρίες του. Επειδή και αυτό το μοντέλο κυκλοφορεί αρκετά χρόνια, υπάρχει τρόπος να δούμε κατά την παραλαβή την ημερομηνία κατασκευής του? Γράφει κάτι εξωτερικά στο κουτί? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από taxtax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Η τιμη δεν ειναι 59.90 αλλα 59 οποτε το διορθωσα στον τιτλο ΚΑΙ δεν αφορα τιμη με αποστολη, αλλα τιμη ΜΟΝΟ για παραλαβη απο καταστημα, ετσι μπηκε και αυτη η απαραιτητη σημειωση στον τιτλο, αφου παντα βαζουμε ΤΕΛΙΚΗ τιμη στον τιτλο με μεταφορικα. Αρα ή θα βαζαμε 63ευρω τιμη (ποσα μεταφορικα εχει δεν ξερω, εχω να ψωνισω καπου 5 χρονια απο το μαγαζι, παντως δωρεαν ΔΕΝ εχει, πανω απο 90€ γραφει) ή τιμη σκετη και το "παραλαβη απο καταστημα" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 εχω το 18V εδω και χρονια και ειναι τουμπανο. Ειδικα το ρυγχος που εχει και τη βουρτσα ειναι τελειο για σκονισμενες επιφανειες. Μονο μειονεκτημα οτι ειναι πολυ θορυβώδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις