Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagos789 είπε

2 φορες την ημερα αλλα βολτα τουλαχιστον 20 λεπτα

Υποψη οτι η βολτα ειναι σημαντικη για τον σκυλο και δεν αφορα μονο τα ουρα και τα κοπρανα

Εγώ τον έβγαζα 7:00 πρίν την δουλειά , 18:00 που γύρναγα και μετά 22:00 αλλά ο φίλος όπως λέει πολύ σωστά διάλεξε μία απο τις 3 βόλτες να τον πηγαίνεις λίγο παραπάνω ώρα ώστε να εκτονώνεται ο σκύλος, να γυμνάζεται. Είναι πολύ καλό και για την υγεία του αλλά και για τον χαρακτήρα του.

• Thanks 1
Δημοσ.

Βγάλτον στο μπαλκόνι και πες του κάντα.Μετά τα μαζεύεις.Εγω τη δικιά μου πλέον σπάνια τη βγάζω βόλτα.Κι επειδή ξέρω τι θα ακούσω,ας έρθει όποιος θέλει να μου πει αν είναι χαρούμενο το ζωντανό.Αφού κι εγώ πουθενά δεν πάω,το σκυλί θα βγάζω βόλτα;

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, countass είπε

Βγάλτον στο μπαλκόνι και πες του κάντα.Μετά τα μαζεύεις.Εγω τη δικιά μου πλέον σπάνια τη βγάζω βόλτα.Κι επειδή ξέρω τι θα ακούσω,ας έρθει όποιος θέλει να μου πει αν είναι χαρούμενο το ζωντανό.Αφού κι εγώ πουθενά δεν πάω,το σκυλί θα βγάζω βόλτα;

Ναι γιατί εσυ επέλεξες να παρεις τον σκύλο, όποτε τι κανεις για τον εαυτό σου ειναι αδιάφορο ;) 

• Like 5
Δημοσ.
8 ώρες πριν, frapes87 είπε

Εγώ τον έβγαζα 7:00 πρίν την δουλειά , 18:00 που γύρναγα και μετά 22:00 αλλά ο φίλος όπως λέει πολύ σωστά διάλεξε μία απο τις 3 βόλτες να τον πηγαίνεις λίγο παραπάνω ώρα ώστε να εκτονώνεται ο σκύλος, να γυμνάζεται. Είναι πολύ καλό και για την υγεία του αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Παιδια εγω τον σκύλο μου τον βγάζω στο σύνολο 2:30 ωρες κάθε μέρα έξω. Ανάλογα και τον καιρό

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, countass said:

Έλα να σε κρατήσω τώρα να ρίξεις και έναν τσάμικο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...