Blacklab Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδια. Μεχρι τωρα έβγαζα τελευταία φορά τον σκύλο μου που ειναι 17 μηνών στις 12:30 το βράδυ για να κανει 5 λεπτά τσίσα και μετα βγαίναμε στις 9:30 το πρωί. Περνούσαν δηλαδή 9 ωρες. Τωρα θα αλλάξει το προγραμμα γιατι έπιασα δουλειά. Πιστεύετε πως το βράδυ αν γυρνάμε στις 21:00 τελευταία μεγάλη βόλτα και βγαίνουμε το πρωί 07:00, δηλαδή 10 ωρες ειναι καλα για το σκυλί ? Εννοώ να κρατιέται ολη την νύχτα ? Η εκπαιδεύτρια μπυ είπε ειναι αρκετές ωρες αλλα δεν μπορω να τον βγάζω στις 12:00 και μετα στις 07:00 το πρωί ξανα. Πείτε μου λιγο τις γνώμες σας και ποσες ωρες κρατάτε εσεις τα σκυλιά χωρίς τουαλέτα το βράδυ.
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Η δικιά μου βγαίνει 2 φορές τη μέρα , πρωί απόγευμα ίδιες ώρες. Πχ 6 με 18:00 Δύο βόλτες τη μέρα είναι μια χαρά για ενήλικο ζώο 2
odystam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, Blacklab είπε Καλησπέρα παιδια. Μεχρι τωρα έβγαζα τελευταία φορά τον σκύλο μου που ειναι 17 μηνών στις 12:30 το βράδυ για να κανει 5 λεπτά τσίσα και μετα βγαίναμε στις 9:30 το πρωί. Περνούσαν δηλαδή 9 ωρες. Τωρα θα αλλάξει το προγραμμα γιατι έπιασα δουλειά. Πιστεύετε πως το βράδυ αν γυρνάμε στις 21:00 τελευταία μεγάλη βόλτα και βγαίνουμε το πρωί 07:00, δηλαδή 10 ωρες ειναι καλα για το σκυλί ? Εννοώ να κρατιέται ολη την νύχτα ? Η εκπαιδεύτρια μπυ είπε ειναι αρκετές ωρες αλλα δεν μπορω να τον βγάζω στις 12:00 και μετα στις 07:00 το πρωί ξανα. Πείτε μου λιγο τις γνώμες σας και ποσες ωρες κρατάτε εσεις τα σκυλιά χωρίς τουαλέτα το βράδυ. Εμεις τα δικα μας τα βγαζουμε κατα τις 10 το πρωι, 2 το μεσημερι, 6 το απογευμα (καποιες φορες) και 9 το βραδυ αλλα αν εχουν καποιο θεμα χτυπανε την εξωπορτα. Πάντως μπορεις να βαλεις ενα πανι σε ενα συγκεκριμενο χωρο του σπιτιου σου και να εκπαιδευσεις το σκυλι να πηγαινει εκει αν δε κρατιεται, ειναι προτιμωτερο απο το να λερωσει καποιο επιπλο ή χαλι
Blacklab Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, odystam είπε Εμεις τα δικα μας τα βγαζουμε κατα τις 10 το πρωι, 2 το μεσημερι, 6 το απογευμα (καποιες φορες) και 9 το βραδυ αλλα αν εχουν καποιο θεμα χτυπανε την εξωπορτα. Πάντως μπορεις να βαλεις ενα πανι σε ενα συγκεκριμενο χωρο του σπιτιου σου και να εκπαιδευσεις το σκυλι να πηγαινει εκει αν δε κρατιεται, ειναι προτιμωτερο απο το να λερωσει καποιο επιπλο ή χαλι Απο 4 μηνών εχει μάθει να κανει έξω την ανάγκη του. Δεν μας εχει λερώσει ποτε σχεδόν το σπίτι. Όταν ήταν κουτάβι κάθε μια ωρα έξω ήμασταν. Ήμουν άνεργη τοτε. Τωρα έχουμε σχετικά σταθερό προγραμμα αλλα κάποιες φορές αλλάζει σύμφωνα με την δουλειά μου. Υπήρχαν μήνες που βγαίναμε 4 φορές έξω αλλα τωρα και εγω δεν μπορω να το κανω. Εμεις βγαίναμε μεχρι πριν 2 μέρες. Κατα τις 9:30 το πρωί και γυρνούσαμε 11 μετα βγαίναμε 7 το απόγευμα και κάναμε 1 ωρα και τελευταία φορά τον έβγαζα 12:30. Αλλα τωρα πρεπει να αλλάξει. Σημερα τον έφερα στις 21:00 σπίτι και βρέχει και δεν θελω να τον βγάλω και 5 λεπτά απλά επειδή θα βγουμε κατα τις 7 το πρωί ειναι 10 ωρες και δεν ξερω αν θα ταλαιπωρηθεί 7 ώρες πριν, margaritagr είπε Η δικιά μου βγαίνει 2 φορές τη μέρα , πρωί απόγευμα ίδιες ώρες. Πχ 6 με 18:00 Δύο βόλτες τη μέρα είναι μια χαρά για ενήλικο ζώο Κάθε 12 ωρες ? Τι ράτσα ειναι ? Εμενα ειναι λαμπράντορ πρεπει να τον βγάζω πιο συχνά 7 ώρες πριν, odystam είπε Εμεις τα δικα μας τα βγαζουμε κατα τις 10 το πρωι, 2 το μεσημερι, 6 το απογευμα (καποιες φορες) και 9 το βραδυ αλλα αν εχουν καποιο θεμα χτυπανε την εξωπορτα. Πάντως μπορεις να βαλεις ενα πανι σε ενα συγκεκριμενο χωρο του σπιτιου σου και να εκπαιδευσεις το σκυλι να πηγαινει εκει αν δε κρατιεται, ειναι προτιμωτερο απο το να λερωσει καποιο επιπλο ή χαλι Με τις 18:00 το απόγευμα τα βγάζετε την αλλη μέρα στις 10 το πρωί ? Μαλλον εγω ειμαι υπερβολική 😂
Curtis76 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 απο οτι ξερω 3 φορες ειναι οι ελαχιστες βολτες. Τωρα αν καποιο μαθει σε λιγοτερες δε ξερω αν εχει επιπτωσεις καπου, αν ειναι οτι καλυτερο για το σκυλο ή αν μπορει να ακολουθησει το ιδιο προγραμμα και σε πολυ μεγαλυτερες ηλικιες.
odystam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, Blacklab είπε Με τις 18:00 το απόγευμα τα βγάζετε την αλλη μέρα στις 10 το πρωί ? Μαλλον εγω ειμαι υπερβολική 9-10 το βράδυ είναι η τελευταία βόλτα.
korakios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Αν μπορέσεις να το εκπαιδεύσεις να τα κάνει σε πάνα ίσως και στο μπαλκόνι θα ήταν ότι καλύτερο. Πχ ξυπνάς το πρωί ,ανοίγεις μπαλκόνι ,ετοιμάζεσαι για δουλειά ,κάνει την ανάγκη του, μαζεύεις πάνα και φεύγεις
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Θα μάθει το νέο ωράριο.Μην φοβάσαι.Θα πρέπει να φτάσει στο αμήν για να σου λερώσει μέσα αν έχει μαθει να τα κάνει έξω.
overpower Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Blacklab είπε Κάθε 12 ωρες ? Τι ράτσα ειναι ? Εμενα ειναι λαμπράντορ πρεπει να τον βγάζω πιο συχνά Εμεις εχουμε 2 σκυλια. Το μαλτεζακι (μπασταρδεμενο), εχει μαθει λιγο πολυ το προγραμμα της αδερφης μου και πινει πιο πολυ νερο οταν ειναι σπιτι παρα οταν δουλευει (βλεπει το μπολ). Το ιδιο και στο φαγητο. Το βγαζει τουλαχιστον 2 φορες την ημερα, αλλα τυχαινει να δουλεψει και 12 ωρες. Τα λαμπραντορ γενικα απο την φυση τους ειναι πιο υπερκινητικα και το δικο μας τουλαχιστον πινει αρκετο νερο, οποτε θελει πιο συχνα. Οσο το ειχαμε σπιτι, δεν του εφταναν οι βολτες και οι πανες που του βαζαμε. Τωρα που ειναι εξω βεβαια ειναι αλλο θεμα.
Blacklab Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, overpower είπε Εμεις εχουμε 2 σκυλια. Το μαλτεζακι (μπασταρδεμενο), εχει μαθει λιγο πολυ το προγραμμα της αδερφης μου και πινει πιο πολυ νερο οταν ειναι σπιτι παρα οταν δουλευει (βλεπει το μπολ). Το ιδιο και στο φαγητο. Το βγαζει τουλαχιστον 2 φορες την ημερα, αλλα τυχαινει να δουλεψει και 12 ωρες. Τα λαμπραντορ γενικα απο την φυση τους ειναι πιο υπερκινητικα και το δικο μας τουλαχιστον πινει αρκετο νερο, οποτε θελει πιο συχνα. Οσο το ειχαμε σπιτι, δεν του εφταναν οι βολτες και οι πανες που του βαζαμε. Τωρα που ειναι εξω βεβαια ειναι αλλο θεμα. Εμεις δεν έχουμε τέτοιο θεμα. Παντα κανει έξω κακά και τσίσα. Εγω παιδια δεν εχω πρόβλημα απλά ηθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος αν ειναι κακό για το σκυλί να μένει 10-11 ωρες το βράδυ χωρίς τσίσα.
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Ναι 2 βόλτες , οοοολοι όσοι ξέρω με ενήλικα σκυλιά 2 φορές τη μέρα τα βγάζουν. Και στο εκτροφείο έτσι μας έλεγαν εκτροφεις-εκπαιδευτης.
vasilis1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ μάλλον είμσι λίγο περισσότερο ψυχακιας ( συγκρίνοντας με τις δικές σας απαντήσεις) που την βγάζω πρωί πριν πάω στην δουλειά , μεσημέρι όταν γυρίζω,μετά κατά τις 6 το απόγευμα και στο τέλος λίγο πριν πέσω για ύπνο.παρολο που όταν θελήσει η ίδια πηγαίνει και μου χτυπάει την εξώπορτα.στην σκέψη μου είναι το ότι δεν θα ήθελα κι εγώ ο ίδιος να μένουν τα ούρα πολλές ώρες 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Τον δικο μας τον βγαζουμε το πρωι γυρω στις 10-10μιση και μια το απόγευμα-βραδυ από τις 6μιση-9. ΑΝαλογως τον καιρο και την εποχη. ΑΝ είναι καλοκαιρι που πινει φουλ νερο και την αραζει με τις ωρες στον ηλιο ισως αρχιζει να φωναζει από τις 6 αλλα κρατιεται μετα μεχρι την άλλη μερα το πρωι πανω από 14-15 ωρες. Και εχει τυχει σε οικογενειακα τραπεζια κυριακης σε γιορτες να μην βγει για 17 ωρες. Χωρις κανενα προβλημα
vagos789 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 2 φορες την ημερα αλλα βολτα τουλαχιστον 20 λεπτα Υποψη οτι η βολτα ειναι σημαντικη για τον σκυλο και δεν αφορα μονο τα ουρα και τα κοπρανα 2
Curtis76 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Τωρα αναλογα πως το εχει καποιος στο μυαλο του. Αλλο η βολτα αλλο η αναγκη του σκυλου. Για την αναγκη του θες 3 λεπτα αλλα καταλαβαινω οτι δεν μενουν ολοι διπλα σε καταλληλους χωρους οποτε ειναι διαδικασια. Εγω που ειμαι επαρχεια απλα τον παω 3 λεπτα και τελειωνει το θεμα. Για βολτα αναλογα τον καιρο. Αν υπαρχει ομως η δυνατοτητα ειναι σαφως καλυτερο για τον σκυλο να βγαινει συχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις