Kariajoulas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σας. Επειδή βλέπω ταινίες στην τηλεόραση μέσω λαπτοπ πάντα με ενοχλούσε το καλώδιο σύνδεσης HDMI να μπλέκεται στα πόδια μου. Μόλις άλλαξα λειτουργικό από win7 σε win10 μπόρεσα επιτέλους να συνδέεται μέσω wifi το λαπτοπ με την τηλεόραση. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτή η σύνδεση κρατάει το πολύ 5-10 λεπτά και μετά πρέπει να ξανασυνδεθώ και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα με άλλη τηλεόραση και πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι γίνεται και αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το ίδιο πρόβλημα θα του ήμουν υπόχρεος να με βοηθήσει. Το λάπτοπ είναι ASUS Vivobook pro με win10 Οι τηλεοράσεις είναι: Samsung 50" KU6000 Sony KD-55XF7077 Ευχαριστώ
treipots30 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 γιατί δεν δοκιμάζεις να εγκαταστήσεις το smarview της sumsung https://www.samsung.com/gr/support/smart-view/ εδώ και 3 χρόνια είναι ο μοναδικός τρόπος που χρησιμοποιώ να βλέπω ασύρματα.
Doubt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Στις 2/2/2020 στις 9:40 ΜΜ, Kariajoulas είπε Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτή η σύνδεση κρατάει το πολύ 5-10 λεπτά και μετά πρέπει να ξανασυνδεθώ και πάλι τα ίδια. Δοκίμασα με άλλη τηλεόραση και πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι γίνεται και αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το ίδιο πρόβλημα θα του ήμουν υπόχρεος να με βοηθήσει. Έτσι όπως το γράφεις φαίνεται πως κάποια εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας του φορητού "κόβει" τη σύνδεση WiFi.
Kariajoulas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Στις 22/2/2020 στις 4:49 ΜΜ, treipots30 είπε γιατί δεν δοκιμάζεις να εγκαταστήσεις το smarview της sumsung https://www.samsung.com/gr/support/smart-view/ εδώ και 3 χρόνια είναι ο μοναδικός τρόπος που χρησιμοποιώ να βλέπω ασύρματα. Διάβασα τι κάνει και αν κατάλαβα καλά με αυτήν την εφαρμογή μπορείς να δεις/ακούσεις διάφορα αρχεία, αλλά δεν μπορείς να κάνεις share την οθόνη του υπολογιστή. Δηλαδή να φορτώσεις κάποιο browser και να βλέπεις/ακούς διάφορα. Στις 22/2/2020 στις 7:09 ΜΜ, Doubt είπε Έτσι όπως το γράφεις φαίνεται πως κάποια εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας του φορητού "κόβει" τη σύνδεση WiFi. Το έχω συνδεδεμένο στο ρεύμα όμως. Τι εξοικονόμηση να κάνει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα