Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μοντέλο είναι 2004. Φοράει τα μανισια. Πλέον χτυπανε μας είπε και μηχανικός και στο κτεο αλλαγή. Πείτε καμία πρόταση/μάρκα. Χρήση απλή δεν ψάχνουμε πολύχρωμα και αγωνιστικά κρατήματα. 

Στο ίδιο θέμα που έκανα πέρσι για νίσσαν πριμερα μου προτείνατε για αφτερμαρκετ τα kagiaba(περίπου 260 με περαστικά) και ήταν εξαιρετική επιλογή και στα χρήματα και στο δρόμο. Τι παίζει σε μερσεντες? Δεν έχω θέμα και τα μανισια να βάλω άλλα συνήθως οι αντιπροσωπειες βαράνε τριπλάσιες τιμές 

Δημοσ.

Η Mercedes βάζει κυρίως Sachs και Monroe,μετά πολύ κοντά στα μανισια είναι τα Bilstein B4.

Αν θέλεις κάτι πιο σκληρό πας σε Sachs performance,Monroe reflex,Bilstein B6 ή Koni.Αυτες είναι οι κύριες εταιρείες για Mercedes.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jmmys είπε

Η Mercedes βάζει κυρίως Sachs και Monroe,μετά πολύ κοντά στα μανισια είναι τα Bilstein B4.

Αν θέλεις κάτι πιο σκληρό πας σε Sachs performance,Monroe reflex,Bilstein B6 ή Koni.Αυτες είναι οι κύριες εταιρείες για Mercedes.

Ta B6 προτείνονται κατά κόρον και σε άλλο πιο εξειδικευμένο φορούμ που βρήκα αλλά 700ριζει.... 

Τα B4 άραγε είναι τόσο κατώτερα που βγαίνουν μισά?τα sachs δεν βρήκα performance μόνο κωδικό όνομα avangarde για το μοντέλο μου w203. Τιμή κοντά στα 400 με περαστικά που θεωρώ οκ 

Δημοσ.

Και βέβαια τα Β6.Βαριά καρότσα για να βάλεις κάτι άλλο.Αν θες το αμάξι να έχει σωστή οδηγική συμπεριφορά τότε θα πρέπει να τα πληρώσεις.Στην τελική είναι θέμα ασφάλειας και δεν τα αλλάζεις κάθε χρόνο.Βέβαια αν δεν υπάρχει δυνατότητα τότε πράξε ανάλογα με την τσέπη σου.

• Like 1
Δημοσ.

Σοφά τα λες γέροντα αναγνωρίζω την οπτική σου. Μια φορά θα βάλεις έτσι και αλλιώς βάλε τα καλά να χεις και τη σιγουριά και την οδηγική συμπεριφορά. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, di maria kun είπε

Ta B6 προτείνονται κατά κόρον και σε άλλο πιο εξειδικευμένο φορούμ που βρήκα αλλά 700ριζει.... 

Τα B4 άραγε είναι τόσο κατώτερα που βγαίνουν μισά?τα sachs δεν βρήκα performance μόνο κωδικό όνομα avangarde για το μοντέλο μου w203. Τιμή κοντά στα 400 με περαστικά που θεωρώ οκ 

Στην αρχή είχες γράψει "Χρήση απλή δεν ψάχνουμε πολύχρωμα και αγωνιστικά κρατήματα", όντως ισχύει αυτό? Αν ναι τότε θέλεις τα απλά sachs ή τα απλά monroe, όπως ακριβώς επέλεξες τα απλά kyb για το primera.

Τα bilstein b6/sachs performance που αναφέρεις τώρα είναι πιο σκληρά, βελτιώνουν το κράτημα σε βάρος της άνεσης όμως, και φυσικά θα πρέπει να βάλεις το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη.

Δημοσ.

Πήρα και απάντηση από αντιπροσωπεία μετά από μέρες. 1100 η τετράδα μανισια και έξτρα 250 κόστος τοποθέτησης!!!!!! 

Λιγότερο από τα μισά θα μου βγει να βάλω τα καλά B6 από δαύτους 

Δημοσ.

Πηγαινε στα Sachs μια χαρα ειναι... θα τα παρεις με 200-250 ευρω βαρια βαλε και αλλο ενα 80αρι-100αρι περασμα τοποθετηση σε εξειδικευμενο και εισαι αρχοντας.

Κατα 99% και τα "μανίσια" σου sachs ειναι

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Πήρα και απάντηση από αντιπροσωπεία μετά από μέρες. 1100 η τετράδα μανισια και έξτρα 250 κόστος τοποθέτησης!!!!!! 

Λιγότερο από τα μισά θα μου βγει να βάλω τα καλά B6 από δαύτους 

Η πλάκα είναι ότι αν πληρώσεις στην αντιπροσωπεία 1100 θα σου βάλουν τα απλά Sacks ή τα απλά monroe :)

• Like 2
Δημοσ.

ξερω γκαις τα ιδια ακριβως ειχα περασει και με το νισσαν στην δικη της αντιπροσωπεια,για καποιο λογο τα υπερκοστολογουν θα δω τι θα κανω ψαχτηκα λιγο στο φορουμ της μερς και ειδα παρα πολλα σχολια υπερ των b6 και κατα ολων των υπολοιπων μαλλον εκει θα παω μια φορα τα βαζουμε ετσι και αλλιως

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, di maria kun είπε

ξερω γκαις τα ιδια ακριβως ειχα περασει και με το νισσαν στην δικη της αντιπροσωπεια,για καποιο λογο τα υπερκοστολογουν θα δω τι θα κανω ψαχτηκα λιγο στο φορουμ της μερς και ειδα παρα πολλα σχολια υπερ των b6 και κατα ολων των υπολοιπων μαλλον εκει θα παω μια φορα τα βαζουμε ετσι και αλλιως

Ακριβώς επειδή τα βάζεις μια φορά να το σκεφτείς καλά πρώτα, όταν διαπιστώσεις ότι τα Β6 είναι πολύ σκληρά για τα γούστα σου ή για την απλή χρήση θα είναι πολύ αργά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου σκληρά.Ουτε θα κοπαναει το αμάξι,ούτε τίποτα.Ισα ισα που θα γίνει πιο στιβαρό.Αν πάει και για ελατήρια μαζί(σετ χαμηλώματος) εκεί το συζητάμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Invader είπε

Δεν είναι καθόλου σκληρά.Ουτε θα κοπαναει το αμάξι,ούτε τίποτα.Ισα ισα που θα γίνει πιο στιβαρό.Αν πάει και για ελατήρια μαζί(σετ χαμηλώματος) εκεί το συζητάμε.

Ναι, αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ και τα 'βαλα στο προηγούμενο αμάξι μου, μετά ήθελα να τα πετάξω.

Δημοσ.

c200 είναι βαρύ σκαρί και θελει κατι πιο δυνατό,τα συγκεκριμενα ξαναλεω  εχουν διθυραμβικά σχολια στο φορουμ τους ,

1 ώρα πριν, Haldol είπε

Ναι, αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ και τα 'βαλα στο προηγούμενο αμάξι μου, μετά ήθελα να τα πετάξω.

φιλτατε ιδιο μοντελο εχεις?τι δεν σου αρεσε?ποσο τα κρατησες τα εχεις ακομα τα αλλαξες και αν ναι τι εβαλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...