Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος εχει κανεις το μοντελο αυτο της F&U? Καποιο παραπλησιο;

Δεν την θελω ουτε για 1η, ουτε για 2η, ουτε για 3η τηλεοραση, την θελω αποκλειστικα για οταν θα κανω διαδρομο γιατι καθε φορα κανω 40-50 λεπτα και πραγματικα να κοιταω τον τοιχο δεν παλευεται (ναι δεν ειχα χωρο για να τον βαλω αλλου και το 10αρι ταμπλετ ναι δεν παλευται εξισου).

Με λιγα λογια με ενδιαφερει μονο το media player, αν παιζει απροβληματιστα MKV και MP4 αρχεια οποτε αν καποιος εχει εμπειρια απο αυτο το μοντελο η καποιο παραπλησιο ελπιζω να σχολιασει.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

έχω την ίδια! Αγορά πριν κανά 2μηνο. Θα δοκιμάσω το απόγευμα το media player και θα σου πω...εγώ κυρίως χρησιμοποιώ το youtube, την υβριδική λειτουργία και για ταινίες την έχω συνδεδεμένη με pc...

Από εικόνα και ήχο είμαι ικανοποιημένος, στα χρήματα αυτά δεν υπάρχει ανταγωνισμός στις 39-40 ίντσες...

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, pntzamilis είπε

έχω την ίδια! Αγορά πριν κανά 2μηνο. Θα δοκιμάσω το απόγευμα το media player και θα σου πω...εγώ κυρίως χρησιμοποιώ το youtube, την υβριδική λειτουργία και για ταινίες την έχω συνδεδεμένη με pc...

Από εικόνα και ήχο είμαι ικανοποιημένος, στα χρήματα αυτά δεν υπάρχει ανταγωνισμός στις 39-40 ίντσες...

Με ενδιαφερει εξολοκληρου το media player, οκ ισως καποια στιγμη να βαλω και YouTube αλλα κατα 99% το θελω για ταινιες απο στικακι (και 1080 και 4k).

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, pntzamilis είπε

Οκ, θα σου πω. πάντως μόλις είδα και αυτή διαθέσιμη σε αυτά τα λεφτά...

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/203132-jvc-lt39k790-39

Βασικα αυτη ειναι 20ε παραπανω και πρακτικα ειναι ιδια με την F&U σε χαρακτηριστικα (ασε που η F&U εχει 3 χρονια εγγυηση).

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, pntzamilis είπε

Mp4 check 

Mkv check

M2ts check

Όλα οκ!

Ναι εννοείται η f/u είναι προτιμότερη.

MKV μηπως δοκιμασες τιποτα βαρυ; Εννοω 4k.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Salvation81 είπε

MKV μηπως δοκιμασες τιποτα βαρυ; Εννοω 4k.

Όχι δεν είχα τέτοιο υλικό... στείλε μου συνδεσμο να κατεβάσω και να δοκιμάσω όποιο αρχείο θες...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, pntzamilis είπε

Όχι δεν είχα τέτοιο υλικό... στείλε μου συνδεσμο να κατεβάσω και να δοκιμάσω όποιο αρχείο θες...

Δυστυχως τετοιο υλικο δεν υπαρχει σε συνδεσμο, οποτε μαλλον θα το ρισκαρω και θα την παρω οπως και να εχει :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λοιπον την πηρα, τα καλα ειναι οτι εχει καλουτσικη smart λειτουργεια (δυστυχως δεν εχω βρει τροπο να διαβαζει υλικο απο το τοπικο δικτυο), διαβαζει μεχρι στιγμης τα παντα απο το στικακι και φυσικα η τιμη που 179ε για 39αρα ειναι μια χαρα.

Δυστυχως ποιοτητα ηχου και εικονας ειναι 6-7/10 οπως περιμενα βασικα για την τιμη (για τον διαδρομο βεβαια ειναι οκ αρκει να μην βλεπεις παλιες σειρες που πιξελιαζουν πολυ).

Επεξ/σία από Salvation81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...