Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bulba57 φαίνεται καλό το σύστημα που καταλήγεις.

Όσον αφορά το off topic, συμφωνώ απόλυτα σε όσα γράφτηκαν: όσο περισσότερη ram τόσο καλύτερα ώστε να μην γράφει-διαβάζει στον δίσκο με αποτέλεσμα τα 0,1% και 1% low fps να πάνε πάτο..
Αυτή τη στιγμή 16GB ram είναι ιδανικά για gaming, παρ'όλα αυτά δεν γνωρίζω κάποιο game που να μην σε αφήνει να παίξεις με 8GB.
Με αυτά κατά νου, αν κάποιος χτίζει ένα low budget gaming σύστημα με αυστηρά καθορισμένο budget, τότε θα μπορούσε να βάλει 8GB (και να αναβαθμίσει στους επόμενους μήνες στα 16), μόνο εφόσον αυτά τα 30-35 ευρω διαφορά θα σημαίνει οτι βάζει καλύτερο CPU ή GPU ή δίσκο. Σε κάθε άλλη περίπτωση 16GB σε dual channel είναι το στάνταρ για τώρα, ειδικά με τις τόσο χαμηλές τιμές των ram.

Επεξ/σία από ptaf
  • Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, thanos19632 είπε

εχω τρεξει battlefield 1 με 8gb ram ολα μια χαρα ετρεξαν....

Για δοκίμασε να τρέξεις CoD:MW ή Escape from Tarkov με 8gb και πες ξανα.

Με 8 είμια και εγώ και πράγματι δεν έχει νόημα να μην πας σε 16 αν φτιάχνεις τώρα υπολογιστή.

• Like 1
Δημοσ.

Στο Tarkov λίγο που έπαιξα είχα πολύ stuttering λόγο της ραμ γιατί τα υπόλοιπα είναι μια χαρά. πλέον ειναι must τα 16gb αν θες να παίζεις τα νέα παιχνίδια άνετα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/2/2020 στις 3:58 ΜΜ, elpaso1 είπε

Απο τα λιγα που εχω διαβασει, τα 16gb ram ειναι για πεταμα, προς το παρον, για το gaming. Οποιος πιστευει κατι διαφορετικο, ας παραθεσει και τα καταλληλα links.

Βασικά αμφιβάλλω αν εχεις διαβασει έστω και λίγα πράγματα για την ram. Δεν ξέρω αν τα μπερδεύεις με το android αλλα εδώ μιλάει για gaming pc. Πλέον τα 16gb είναι λίγα. Σε λίγο θα του προτείνεις και cpu intel i5 με 4gb ram για gaming.

15 ώρες πριν, thanos19632 είπε

εχω τρεξει battlefield 1 με 8gb ram ολα μια χαρα ετρεξαν....

Αυτό που συγκρίνετε όλοι τον εαυτο σας και το τι κάνατε εσείς ποτε δεν το κατάλαβα. Μην μπερδεύεται τον άνθρωπο. Αφήστε τον κόσμο που ξέρει να τον βοηθήσει.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 2
Δημοσ.
17 minutes ago, LIGHT1NG said:

2gb ddr1 φτάνουν για το ερχόμενο 8Κ Gaming μην σας παίρνουν τα λεφτά για 16gb και 32gb ραμ μάρκετινγκ είναι. 

Γιατι συνεχιζεις και χαλας το θεμα του παιδιου τωρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/2/2020 στις 6:04 ΜΜ, asdfaster είπε

Βασικά αμφιβάλλω αν εχεις διαβασει έστω και λίγα πράγματα για την ram. Δεν ξέρω αν τα μπερδεύεις με το android αλλα εδώ μιλάει για gaming pc. Πλέον τα 16gb είναι λίγα. Σε λίγο θα του προτείνεις και cpu intel i5 με 4gb ram για gaming.

Αυτό που συγκρίνετε όλοι τον εαυτο σας και το τι κάνατε εσείς ποτε δεν το κατάλαβα. Μην μπερδεύεται τον άνθρωπο. Αφήστε τον κόσμο που ξέρει να τον βοηθήσει.

μαλιστα κυριε :Dτελικα   καταληξαμε σε συστημα με  pentium 4? ωραιοσ ο threadripper  που εχεισ στην υπογραφη σου κανει και για gaming? 

Επεξ/σία από thanos19632

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...