kostast1996 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν έκανε παραγγελία κάποιος από το μέλος που λέτε παραπάνω; Που έχει κάρτες γραφικών και σετ επεξεργαστή μνήμες και μητρική σας πολύ χαμηλές τιμές. Τι παίζει; Πως γίνεται να έχει τόσο καλές τιμές σε σφραγισμένα προϊόντα; και σε κάρτες γραφικών και σε μέρη υπολογιστή. Δεν είναι ένα θέμα ότι πρέπει να περιμένεις τόσο πολύ; Έχει βέβαια 45 αξιολογήσεις. Φαίνεται πολύ ξεκάθαρος και δίνει και τραπεζικό λογαριασμό που σημαίνει ότι αν εξαφανιστεί τον βρίσκεις. Έχει κάποιος μια απάντηση; Να πάρω από τις προσφορές του; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από kostast1996
leros2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, kostast1996 είπε Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν έκανε παραγγελία κάποιος από το μέλος που λέτε παραπάνω; Που έχει κάρτες γραφικών και σετ επεξεργαστή μνήμες και μητρική σας πολύ χαμηλές τιμές. Τι παίζει; Πως γίνεται να έχει τόσο καλές τιμές σε σφραγισμένα προϊόντα; και σε κάρτες γραφικών και σε μέρη υπολογιστή. Δεν είναι ένα θέμα ότι πρέπει να περιμένεις τόσο πολύ; Έχει βέβαια 45 αξιολογήσεις. Φαίνεται πολύ ξεκάθαρος και δίνει και τραπεζικό λογαριασμό που σημαίνει ότι αν εξαφανιστεί τον βρίσκεις ή τουλάχιστον μπορεί να βρεις ποιος είναι και που πήγαν τα χρήματα και ανάλογα πόσο το κυνηγήσεις... Έχει κάποιος μια απάντηση; Να πάρω από τις προσφορές του; Γιατί δεν ρωτας τον ίδιο? Αφού Έχει βέβαια 45 αξιολογήσεις. Φαίνεται πολύ ξεκάθαρος και δίνει και τραπεζικό λογαριασμό, θα σου απαντήσει με το χέρι στην καρδιά.
akis1821 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostast1996 είπε Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν έκανε παραγγελία κάποιος από το μέλος που λέτε παραπάνω; Που έχει κάρτες γραφικών και σετ επεξεργαστή μνήμες και μητρική σας πολύ χαμηλές τιμές. Τι παίζει; Πως γίνεται να έχει τόσο καλές τιμές σε σφραγισμένα προϊόντα; και σε κάρτες γραφικών και σε μέρη υπολογιστή. Δεν είναι ένα θέμα ότι πρέπει να περιμένεις τόσο πολύ; Έχει βέβαια 45 αξιολογήσεις. Φαίνεται πολύ ξεκάθαρος και δίνει και τραπεζικό λογαριασμό που σημαίνει ότι αν εξαφανιστεί τον βρίσκεις ή τουλάχιστον μπορεί να βρεις ποιος είναι και που πήγαν τα χρήματα και ανάλογα πόσο το κυνηγήσεις... Έχει κάποιος μια απάντηση; Να πάρω από τις προσφορές του; Εγω δεν λεω μην αγορασετε απο το συγκεκριμένο ατομο αλλα ψαχτε το πρωτα καλα γιατι αν ειναι αληθινες οι αγγελίες ειναι οντως καλες προσφορες για καποιον που δεν επειγεται. Απλα τροφη για σκεψη: ο λογαριασμός του παιδιου μπορει να ειναι χακαρισμενος και να τον χρησιμοποιει τριτο ατομο για να κανει μια αρπαχτη, επισης σχετικα με τον αριθμο λογαριασμόυ και οτι γνωριζεις ποιος ειναι, υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα που χρησιμοποιούνται σαν μπροστινοι και σου "παραχωρουνε" τον αριθμο λογαριασμου τους για ενα ευτελες ποσο και στελνεις εκει τα λεφτα και αντε να βρεις μετα ποιος ειναι απο πισω. (τραβηγμενη η τελευταία περίπτωση αλλα εχουν συμβει) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από akis1821
kostast1996 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άρα τι λέτε; Πώς το κόβετε; Να συνεχίσω ή όχι; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από kostast1996
elpaso1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Αν η αγγελια ελεγε χερι-χερι ή δεν ειχε τοση αναμονη, θα ειχαν φυγει σε λιγες ωρες. Τωρα προφανως και οι περισσοτεροι ειμαστε καχυποπτοι. Το θεμα ειναι οτι ακομα και οσοι αγοραζουν χωρις ΦΠΑ, παλι αυτες οι τιμες ειναι πιο κατω. 1
Loinen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, kostast1996 είπε Άρα τι λέτε; Πώς το κόβετε; Να συνεχίσω ή όχι; Από ότι βλέπω στο προφίλ του βλέπει το θέμα συνεχώς. Οπότε νομίζω αν είναι όλα καθαρά περιμένω να μας απαντήσει δημόσια. Σε κάθε περίπτωση τον συμφέρει να μην υπάρχει αυτή απορία περί απάτης. Εσυ θα εδινες τοσα λεφτα σε εναν αγνωστο βαση τις αξιολογησεις του; Και ποιος θα σου εγγυηθει οτι θα παρεις το προιον και μαλιστα μετα απο 3 μηνες!!!!
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Αν και τα εχω ξαναγραψει αλλου -στα λαπτοπ (πρεπει να) ηταν- παμε αλλη μια, εν συντομια: 😋 Αγοραζει καποιος ας πουμε και τρεις καρτες ακομη, των 300 ευρω: με τιμολογιο και καρτα πιστωτικη σε ατοκες δοσεις. Του ερχονται ~241ε καθεμια, στις δινει 265 και ηδη κερδιζεις εσυ -> εαν δεν εχεις τροπο για τιμολογιο! Το δικο του κερδος δεν ειναι μονο το 25ευρω στη καθεμια δηλαδη 75, μα κυριως το οτι εχει παρει ετσι & ατοκο δανειο 900 ευρω -που αλλιως πιθανοτατα δεν θα μπορουσε, κι επιπλεον μπορει να τα περασει @ εξοδα μεγα εξτρα οφελος 😀
kostast1996 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Αν και τα εχω ξαναγραψει αλλου -στα λαπτοπ (πρεπει να) ηταν- παμε αλλη μια, εν συντομια: 😋 Αγοραζει καποιος ας πουμε και τρεις καρτες ακομη, των 300 ευρω: με τιμολογιο και καρτα πιστωτικη σε ατοκες δοσεις. Του ερχονται ~241ε καθεμια, στις δινει 265 και ηδη κερδιζεις εσυ -> εαν δεν εχεις τροπο για τιμολογιο! Το δικο του κερδος δεν ειναι μονο το 25ευρω στη καθεμια δηλαδη 75, μα κυριως το οτι εχει παρει ετσι & ατοκο δανειο 900 ευρω -που αλλιως πιθανοτατα δεν θα μπορουσε, κι επιπλεον μπορει να τα περασει @ εξοδα μεγα εξτρα οφελος 😀 Το θέμα δεν είναι ότι μιλάμε για τιμές απλώς χωρίς ΦΠΑ λόγω τιμολογίου. Μιλάμε για τις κάρτες από σχεδόν 400 στα 260 και στα σετάκια που είχε πριν από από 450 στα 280€ για ryzen 3600 16β ραμ και x570 μητρική. Αυτά δικαιολογούνται; Μπορεί να βρει τέτοιες τιμές σε μαγαζί στην Ελλάδα;
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Επαναλαμβανω, δεν μιλαω για φασεις: Τake the money and run, μην ειδατε τον Παναη, δεν σε ξερω δεν σε ειδα και με λενε Πελοπιδα!! Xαχαχα-αχχ..!🤮
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Παντως οι αξιολογησεις εχουν και ενα καλο. Εμενα πχ οταν δινω κατι μου κανουν καταθεση χωρις δευτερη σκεψη. Μου ετυχε ακομα να αγορασω κατι να μου το στειλει να το δω να το δουλεψω και μετα να κανω καταθεση τα λεφτα. Φυσικα δεν παιζουν ρολο μονο οι αξιολογησεις αλλα ποσα χρονια εισαι εδω μεσα και η παρουσια σου εδω μεσα.
Drake27 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Παντως οι αξιολογησεις εχουν και ενα καλο. Εμενα πχ οταν δινω κατι μου κανουν καταθεση χωρις δευτερη σκεψη. Μου ετυχε ακομα να αγορασω κατι να μου το στειλει να το δω να το δουλεψω και μετα να κανω καταθεση τα λεφτα. Φυσικα δεν παιζουν ρολο μονο οι αξιολογησεις αλλα ποσα χρονια εισαι εδω μεσα και η παρουσια σου εδω μεσα. Εχει απολυτο δικιο ο φιλος Λευτερης σε αυτο που λεει,και εγω της συναλλαγες μου της κανω βαση των αξιολογησεων του καθε χρηστη και το πως σου μιλαει. Παντα ζηταω ενα τηλέφωνο να τον καλεσω τον αλλο να δω τι φαση παιζει,περα απο εξτρα πληροφοριες για τον προιον που δινει. Με αυτον τον τροπο βγηκα κερδισμενος με ολες της συναλλαγες μου και σε αγορες αλλα και σε πωλησεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα