lactate Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Έχω το φοιτητικό πακέτο της cosmote. Ενώ είμαι ευχαριστημένος τα δεδομένα δεν μου φτάνουν ποτέ. Έχω τα 600MB δωρέαν κάθε μήνα από το reload it (άλλα 600 νομίζω;) και έχω και 1,2GB που αγοράζω. Μόνο εμένα δεν μου φτάνουν; Βασικά spotify, emails, fb και instagram χρησιμοποιώ. Θα ήθελα να μην έχω αυτή την έννοια ότι τελειώνουν τα δεδομένα. Νιώθω όπως όταν αγόραζα κάρτα ίντερνετ για το σταθερό (προ adsl εποχής) ποιυ είχες το άγχος ότι λήγει ο χρόνος.
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 13 minutes ago, lactate said: Έχω το φοιτητικό πακέτο της cosmote. Ενώ είμαι ευχαριστημένος τα δεδομένα δεν μου φτάνουν ποτέ. Έχω τα 600MB δωρέαν κάθε μήνα από το reload it (άλλα 600 νομίζω;) και έχω και 1,2GB που αγοράζω. Μόνο εμένα δεν μου φτάνουν; Βασικά spotify, emails, fb και instagram χρησιμοποιώ. Θα ήθελα να μην έχω αυτή την έννοια ότι τελειώνουν τα δεδομένα. Νιώθω όπως όταν αγόραζα κάρτα ίντερνετ για το σταθερό (προ adsl εποχής) ποιυ είχες το άγχος ότι λήγει ο χρόνος. σε κανενα δεν φτανουν τα free data οποτε κανε πραγματα να τα μειωσεις.mp3 αντι για spotify. fb,insta απο σπιτι ή hotspot. απλα παραδειγματα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, lactate είπε Έχω το φοιτητικό πακέτο της cosmote. Ενώ είμαι ευχαριστημένος τα δεδομένα δεν μου φτάνουν ποτέ. Έχω τα 600MB δωρέαν κάθε μήνα από το reload it (άλλα 600 νομίζω;) και έχω και 1,2GB που αγοράζω. Μόνο εμένα δεν μου φτάνουν; Βασικά spotify, emails, fb και instagram χρησιμοποιώ. Θα ήθελα να μην έχω αυτή την έννοια ότι τελειώνουν τα δεδομένα. Νιώθω όπως όταν αγόραζα κάρτα ίντερνετ για το σταθερό (προ adsl εποχής) ποιυ είχες το άγχος ότι λήγει ο χρόνος. βασικά χωρίς το πακέτο με τα 10GB για δυνατότητα χρήσης το βράδυ, απλά δεν την βγάζω με την καμία. Στην Wind λέγεται Data Nights με 5ευρώ 10GB, εχει και η Cosmote αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε.
bbbb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 για την χρήση που αναφέρεις ίσως σε βολέψει το πακέτο diy που με 8.5€ μπορεις να παρεις 400mb γενικής χρησης και 2 δώρα που θα σου δίνουν 2gb social & chat δηλαδή για fb,insta και 2ο δώρο 5gb playnow streaming για spotify,youtube κτλ. Ετσι με 10€ κάρτα online θα έχεις τα 600 του φοιτητικου συν τα 1.2gb του reloadit, 100mb απο παρε-μοιρασε και τα 400mb για γενική χρήση και τα δώρα για την ειδική χρήση
Γιαούρτι Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 από αυτά που αναφέρεις, το spotify σου τρώει τα δεδομένα. οπότε κάνε αυτό που έγραψε ο poulinos, βάλε mp3 στο κινητό να μειωθεί η κατανάλωση. τα υπόλοιπα δε τρώνε τόσο. Εκτός αν βλέπεις youtube. εκεί ρίξε λίγο την ποιότητα. όσο για το ερώτημα σου, αν μας φτάνουν όλα είναι σχετικά. πχ εγώ απορώ πως δε σας φτάνουν τα δεδομένα διότι από τη δική μου πλευρά το βλέπω υπερβολικό. Δηλαδή όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι είστε; Δε δουλεύετε, δε κοιμάστε, δε τρώτε, δεν ασχολείστε με κάτι; Στο σπίτι δεν υπάρχει wifi, τρώτε δεδομένα;
Vista32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, καλό θα ήταν να απενεργοποιήσεις το auto play των βίντεο σε facebook και instagram. Σίγουρα θα βοηθήσει στη μείωση της κατανάλωσης δεδομένων.
_filippos_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 συνδύασέ το με μια cosmote prepaid και μάζεψε ΜΒ απο τις αγορές σου. Αλλιώς δεν φτάνουν τα δωρεάν.
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Γιαούρτι είπε από αυτά που αναφέρεις, το spotify σου τρώει τα δεδομένα. οπότε κάνε αυτό που έγραψε ο poulinos, βάλε mp3 στο κινητό να μειωθεί η κατανάλωση. τα υπόλοιπα δε τρώνε τόσο. Εκτός αν βλέπεις youtube. εκεί ρίξε λίγο την ποιότητα. όσο για το ερώτημα σου, αν μας φτάνουν όλα είναι σχετικά. πχ εγώ απορώ πως δε σας φτάνουν τα δεδομένα διότι από τη δική μου πλευρά το βλέπω υπερβολικό. Δηλαδή όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι είστε; Δε δουλεύετε, δε κοιμάστε, δε τρώτε, δεν ασχολείστε με κάτι; Στο σπίτι δεν υπάρχει wifi, τρώτε δεδομένα; Εγώ όλη μέρα στο σπίτι είμαι, τώρα χειμωνα μόνο με το κινητό και το WiFi, βλέπω από ταινίες και σερφαρω άνετα. Αν ήταν με δεδομένα θα ερχόταν ο κούκος αηδονι.......
mphxths Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε Δηλαδή όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι είστε; Για να ρωτας κατι τετοιο μαλλον δεν κυκλοφορεις πολυ ε ? Την ωρα που οδηγαω , 9 στους 10 οδηγους γυρω μου με το κινητο στο χερι... σε mall μεσα ..μικροι μεγαλοι με κινητο στο χερι , να ειναι η αλλη στα goodies στο ταμειο για να παραγγειλει και να της μιλαει η ταμιας και αυτη να κοιταει το κινητο της...στο σινεμα? οκ πριν ξεκινησει η ταινια , λογικο ειναι..να περασει η ωρα..την ωρα που παιζει η ταινια , να ανοιγει ο αλλος το κινητο στο φβ μπας και εχασε καμμια οξεια... Τι διαολο ρε φιλε...τοση αναγκη για επικοινωνια? Τοση μοναξια εχει πεσει ?Τοσος εθισμος με τα social media? Σε σημειο να καταργειται η λογικη ? Αν καποιος εξωγηινος πολιτισμος ψηνεται να μας κανει ντου , νομιζω ειναι η καταλληλη στιγμη και εποχη...χαμπαρι δεν θα παρει κανενας ... θα σηκωσουν το κεφαλι τους απο την οθονη του κινητου και θα δουν ξαφνικα διαστημοπλοια και εξωγηινους να εχουν καταλαβει τον πλανητη... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από mphxths
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 22 hours ago, Γιαούρτι said: από αυτά που αναφέρεις, το spotify σου τρώει τα δεδομένα. οπότε κάνε αυτό που έγραψε ο poulinos, βάλε mp3 στο κινητό να μειωθεί η κατανάλωση. τα υπόλοιπα δε τρώνε τόσο. Εκτός αν βλέπεις youtube. εκεί ρίξε λίγο την ποιότητα. όσο για το ερώτημα σου, αν μας φτάνουν όλα είναι σχετικά. πχ εγώ απορώ πως δε σας φτάνουν τα δεδομένα διότι από τη δική μου πλευρά το βλέπω υπερβολικό. Δηλαδή όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι είστε; Δε δουλεύετε, δε κοιμάστε, δε τρώτε, δεν ασχολείστε με κάτι; Στο σπίτι δεν υπάρχει wifi, τρώτε δεδομένα; μια φορα δοκιμασα spotify εφυγαν 200-300 Mbyte για πλακα ουτε σε 2-3 ωρες.Mp3 υποχρεωτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα