Zerg13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, dimitrale81 είπε Θα μπορούσα να μιλήσω με τον kinezo πωλητή μιας κ είναι δυο τεμάχια να μου τα στείλεi σε 2 διαφορετικές παραγγελίες?! Να μοιραστεί δηλ το ποσό! Just wondering Γιατι πρεπει να του μιλησεις; Αγορασε 2 παραγγελιες στην σειρα. Μια καθε τεμαχιο. 1 1
pavloa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Γιατι πρεπει να του μιλησεις; Αγορασε 2 παραγγελιες στην σειρα. Μια καθε τεμαχιο. Αν κάνει τις παραγγελίες με διαφορά λίγων λεπτών τότε θα έρθει σε ένα δέμα. Την έχω πατήσει εγώ με αυτό τον τρόπο. Θα πρέπει να κάνει την μια παραγγελία να δει οτι έχει φύγει και μετά να κάνει την επόμενη. Μόνο έτσι έρχονται δύο διαφορετικά δέματα απο τον ίδιο πωλητή. 2
dimitrale81 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) zerg13 εχω ηδη παραγγειλει δυστηχως , το θετικο ειναι οτι εχουν Holidays φεστιβαλ και δεν τα εχουν στειλει ακομα! Δυστηχως ειχα αγνοια σε αυτο το θεμα! Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από dimitrale81
villasg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, dimitrale81 είπε zerg13 εχω ηδη παραγγειλει δυστηχως , το θετικο ειναι οτι εχουν Holidays φεστιβαλ και δεν τα εχουν στειλει ακομα! Ακυρωσε και μετα τις γιορτες τους ξανακανε παραγγελια 1 και ματα αλλη μια μολις φυγει η πρωτη 1
dimitrale81 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Επειδη δεν ηνωριζω καλα το allie express αν πατησω cancel δεν χανω τα χρήματα?! ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις