dimitrale81 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Σε περίπτωση που παραγγείλω ένα καλλυντικό από κίνα (όχι συσκευή ηλεκτρονική) με ένα κόστος (δωρεάν μεταφορικά) στα 26 ευρώ θα έχω θέμα τελωνείου κ αν ναι πόσο θα είναι στο περίπου το ποσό! αν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΈΛΟΣ που γνωρίζει θα με διευκόλυνε ιδιαιτέρως μιας κ δεν έχω ουδέποτε παραγγείλει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από dimitrale81
giorgosvet Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δεν εχει σημασια τι παραγγελνεις αλλα ποσο κανει.Στη περιπτωση σου θα πληρωσεις 24% φπα + το κοστος εκτελωνισμου απο τα ελτα που ειναι 15 ευρω.Για αποστολη με κουριερ ουτε να το σκεφτεσαι. 1
dimitrale81 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Συνεπώς χρεώνομαι ακόμα 15 ευρώ?! ..για μια διαφορά μόλις 4 ευρώ?!
giorgosvet Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Ναι ειναι στανταρ κοστος των Ελτα.+ φπα 24% στα 26 ευρω 1
dimitrale81 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα μπορούσα να μιλήσω με τον kinezo πωλητή μιας κ είναι δυο τεμάχια να μου τα στείλεi σε 2 διαφορετικές παραγγελίες?! Να μοιραστεί δηλ το ποσό! Just wondering Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από dimitrale81
Jeiko_22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, dimitrale81 είπε Θα μπορούσα να μιλήσω με τον πωλητή μιας κ ειναι δυ τεμάχια να μου τα στείλε 2 παραγγελίες?! Just wondering Ναι! και ανάλογα την αποστολή, υπάρχει περίπτωση να μην περάσει καν τελωνείο. (με aliexpress standard shipping θα φας 100% τελωνείο). 1
dimitrale81 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δηλαδή με ποια αποστολή το αποφευγεις αυτό πέρα του standard shipping?
giorgosvet Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λογικα γινεται.Με 13 ευρω ανα παραγγελεια δεν θα πληρωσεις τιποτα.Με καμια ολα ειναι θεμα κοστους Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από giorgosvet 1
Jeiko_22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, dimitrale81 είπε Δηλαδή με ποια αποστολή το αποφευγεις αυτό πέρα του standard shipping? με τα untracked δεν πρόκειται να έχεις τελωνείο (China Post Ordinary Small Packet Plus και Cainiao Super Economy). 1
dimitrale81 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Θα το δοκιμάσω κ θα σας ενημερώσω! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παίδες! Εχουν ακομα στην Κινα holidays συνεπως η παραγγελια μου ειναι ακομα σε αναμονη! θα συνομιλησω με τον πωλητη του china shop και ευελπιστω να με εξυπηρετησει!
mary Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Jeiko_22 είπε με τα untracked δεν πρόκειται να έχεις τελωνείο (China Post Ordinary Small Packet Plus και Cainiao Super Economy). Από την εμπειρία μου ακόμα και αν λέει ότι δεν δίνει tracking number σε παραγγελία αξίας πάνω 15€ δίνουν. Άρα τελωνείο θα περάσει 1
villasg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, dimitrale81 είπε ένα καλλυντικό από κίνα Ενδεχετε να μπλεξεις και να μην το παρεις ποτε στα χερια σου , εαν το δουν οι τελωνες και ζητανε εοφ κλπ Αναφορά σε κείμενο Σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων για την εισαγωγή τους απαιτούνται συγκεκριμένα δικαιολογητικά όπως π.χ. Υπεύθυνη Δήλωση Παραλήπτη, Πιστοποιητικό ΕΟΦ, Χημείου, Γεωπόνου ή Κτηνιάτρου κ.ά. Στις περιπτώσεις αυτές τα ΕΛΤΑ επικοινωνούν μαζί σας με συστημένη επιστολή, με την οποία σας ζητούν να προσκομίσετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα / δικαιολογητικά. Ειδικότερα όσον αφορά την εισαγωγή φαρμάκων, καλλυντικών και βιταμινών, εάν αυτά προορίζονται για προσωπική χρήση εφαρμόζεται η απλουστευμένη διαδικασία που προβλέπεται στην 53395 Απόφαση του ΕΟΦ (ΦΕΚ Β’ 1526/13.10.2004). https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx 3 λεπτά πριν, mary είπε Από την εμπειρία μου ακόμα και αν λέει ότι δεν δίνει tracking number σε παραγγελία αξίας πάνω 15€ δίνουν. Άρα τελωνείο θα περάσει Untracked δεματακια μου μολις εφτασαν Ελλαδα πηγαν τελωνειο ( περασαν ελευθερα ) αλλα εκει αποκτησαν Ελληνικο Tracking number που με αυτο μεειδοποιησαν και παρελαβα . Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από villasg 1
Jeiko_22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, mary είπε Από την εμπειρία μου ακόμα και αν λέει ότι δεν δίνει tracking number σε παραγγελία αξίας πάνω 15€ δίνουν. Άρα τελωνείο θα περάσει tracking number δινουν ούτως η άλλος σε κάθε αποστολή! Απλά τα untracked είναι μικρά αντικείμενα που συνήθως έρχονται από την ευρωπαϊκή Τουρκία🧐
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Καλή ιδέα να σπάσει στα 2 η παραγγελία. Πάντως πλεον τα δέματα τα κοιτάνε στο τελωνείο κι αν θεωρήσουν οι τελωνειακοι πως η τιμή που αναγράφεται είναι χαμηλότερη της πραγματικής κάνουν επανακαθορισμο τιμής και μετά πρέπει να πας εσύ με αποδείξεις από το paypal για να δούνε την αξία που πληρωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις