Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου υπάρχει κενό οικόπεδο. Επειδή η περίφραξη του είναι πολύ πρόχειρη συνεχώς κάποιοι την ανοίγουν και πετούν μέσα διάφορα σκουπίδια.

Το πρόβλημα μου είναι ότι 2 φορές έχουν προσπαθήσει να διαρρήξουν το σπίτι μου μπαίνοντας από το διπλανό οικόπεδο.

Σκέπτομαι να βάλω κάποιο φως με φωτοκύτταρο, να ενισχύσω τη δική μου περίφραξη κ.λπ.

Νομίζω όμως ότι καλό θα ήταν να βρω και τον ιδιοκτήτη του διπλανού οικοπέδου μήπως και τον πείσω να ενισχύσει την περίφραξη του.

Δεν ξέρω που να τον ψάξω. Έχω κάνει μια σκέψη να πάω στο δήμο μήπως μου πουν εκείνοι.

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό. Εννοείται ότι στη γειτονιά δεν τον γνωρίζει κανείς.

Στο οικόπεδο υπήρχε ένα παλιό σπίτι όπου έμενε ένα ζευγάρι. Μερικά χρόνια μετά το θάνατο τους κάποιος ήρθε γκρέμισε το σπίτι και έβαλε την πρόχειρη περίφραξη.

Μήπως έχετε κάποια ιδέα πώς να βρω τον ιδιοκτήτη;

Δημοσ.

Βαλε μια ειδοποίηση στην πόρτα του οικοπέδου να επικοινωνήσει μαζί σου.Αλλά στην περίπτωση που δεν επισκέπτεται το οικόπεδο του μάλλον είναι απίθανο να ενισχύσει την περίφραξη δεν έχει λόγο να το κάνει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, villasg είπε

Κτηματολογιο , πηγαινοντας με το δικο σου χαρτι και δειχνωντας τι θες

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Θα το επιχειρήσω

3 ώρες πριν, georgeγ είπε

Βαλε μια ειδοποίηση στην πόρτα του οικοπέδου να επικοινωνήσει μαζί σου.Αλλά στην περίπτωση που δεν επισκέπτεται το οικόπεδο του μάλλον είναι απίθανο να ενισχύσει την περίφραξη δεν έχει λόγο να το κάνει

Λογικό αυτό που λες.

Απλά αναρωτιέμαι, επειδή το οικόπεδο έχει γίνει σκουπιδότοπος, μήπως μπορεί να παρέμβει ο Δήμος π.χ.

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχαμε εμείς με εγκαταλειμμενη οικία, περνούσαν από τον ακάλυπτο χώρο και δημιουργούσαν προβλήματα σε εμάς. Είχε πιάσει και φωτιά κιολας το κτίριο. Είχα ρωτήσει δικηγόρο πως μπορώ να μάθω τους ιδιοκτήτες και μου είπε μόνο αν κάνω μυνηση κατά αγνώστου θα αναζητηθούν. Δεν πρόκειται να βγάλεις με κανέναν άλλον τρόπο ούτε φορέα λόγω προσωπικών δεδομένων. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, villasg είπε

Κτηματολογιο , πηγαινοντας με το δικο σου χαρτι και δειχνωντας τι θες

δεν υπάρχει περίπτωση να του το πούνε. -> προσωπικά δεδομένα.

πάρε μέτρα μονος σου. Και να τον βρεις, αν ο άλλος μένει μακριά δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με την περίφραξη. ούτε εγώ θα το έκανα και φαντάζομαι ούτε εσύ αν ήσουν στη θέση του

Δημοσ.

Τα συμβόλαια συνήθως μνημονεύουν τους ιδιοκτήτες ομορων ιδιοκτησιων τους οποίους τους βρισκουν από υπάρχουσες  αναφορές στο συμβόλαιο του προηγούμενου ιδιοκτήτη του ακινήτου πριν την μεταβίβαση η κληροδοτηση δηλαδή. Με αριθμούς μετρητών από ρολόγια πάλι δεν καταφέρνεις τίποτα για τον ίδιο λόγο δεδομενων εκτός αν έχεις γνωστό στα μητρωα ΔΕΔΔΗΕ η ΕΥΔΑΠ. 

Δημοσ.

1. Λογω προσωπικων δεδομενων κανεις δε θα σου πει σε ποιον ανηκει το οικοπεδο. Μονο κανενας γειτονας αν ηξερε...

2. Και να σου ελεγαν κατα 99% θα σε εγραφε ο ιδιοκτητης. Σιγα μην βαλει και συρματοπλεγμα και συναγερμο για να φυλαξει το χωμα (απο αυτα που λες υπηρχε οικημα, αλλα τωρα γκρεμιστηκε).

Οποτε φροντισε να παρεις τα δικα σου μετρα.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν θα συμβεί να έρθουν άγνωστοι η κακόπιστοι γείτονες και καταπατήσουν το οικόπεδο του αδιαφορου ιδιοκτήτη, αν υπάρχουν μέσα φυτά δέντρα η ξερα χόρτα και σκουπίδια και πάρουν φωτιά τότε να δούμε πότε θα τρέξει ο κατά τα άλλα αδιάφορος ιδιοκτήτης. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, fair_play είπε

Καλημέρα σε όλους,

Ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου υπάρχει κενό οικόπεδο. Επειδή η περίφραξη του είναι πολύ πρόχειρη συνεχώς κάποιοι την ανοίγουν και πετούν μέσα διάφορα σκουπίδια.

Το πρόβλημα μου είναι ότι 2 φορές έχουν προσπαθήσει να διαρρήξουν το σπίτι μου μπαίνοντας από το διπλανό οικόπεδο.

Σκέπτομαι να βάλω κάποιο φως με φωτοκύτταρο, να ενισχύσω τη δική μου περίφραξη κ.λπ.

Νομίζω όμως ότι καλό θα ήταν να βρω και τον ιδιοκτήτη του διπλανού οικοπέδου μήπως και τον πείσω να ενισχύσει την περίφραξη του.

Δεν ξέρω που να τον ψάξω. Έχω κάνει μια σκέψη να πάω στο δήμο μήπως μου πουν εκείνοι.

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό. Εννοείται ότι στη γειτονιά δεν τον γνωρίζει κανείς.

Στο οικόπεδο υπήρχε ένα παλιό σπίτι όπου έμενε ένα ζευγάρι. Μερικά χρόνια μετά το θάνατο τους κάποιος ήρθε γκρέμισε το σπίτι και έβαλε την πρόχειρη περίφραξη.

Μήπως έχετε κάποια ιδέα πώς να βρω τον ιδιοκτήτη;

Στον δήμο θα απευθυνθείς επειδή έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, είναι εστία μόλυνσης και υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Στον δήμο θα απευθυνθείς επειδή έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, είναι εστία μόλυνσης και υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς!

+1

Αν δεις αδιαφορία τότε, πράξε όπως ανέφερες

6 ώρες πριν, fair_play είπε

Καθυστέρησε όσο μπορείς την διάρκεια των εργασιών και παράλληλα να διαδίδεις ότι είναι δικό σου το οικόπεδο και ξεκίνησες να το φτιάχνεις.

Σε 24 ώρες... το πολύ σε μία εβδομάδα θα εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης. ;)

Επεξ/σία από htaccess
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...