Προς το περιεχόμενο

Karcher K7.21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το k7.20, k7.21 Mx κτλ είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της karcher. 
Βγήκε σε αρκετες παραλλαγές και ήταν best seller στην εποχή του. Εκείνο τον καιρό η εταιρεία δεν διέθετε ατελείωτα μοντέλα όπως στις ημέρες μας. Σήμερα τα πλυστικά έχουν γίνει σαν τα αυτοκίνητα πέντε κινητήρες και εκατό εκδόσεις με έξτρα εξαρτήματα σχέδια κτλ.
Δεν είναι υδρόψυκτο και δεν είναι και απαραίτητο λόγω της κατασκευής του. 
Φυσικά ως ερασιτεχνικό μηχάνημα δεν προορίζεται για πολύωρη λειτουργία. Η παρατεταμένη λειτουργία θα προκαλέσει βλάβες σε οποιοδήποτε υδρόψυκτο μηχανάκι. Ελάχιστα επαγγελματικά μοντέλα αντέχουν πολύωρη λειτουργία. Διαφορετικά πας σε τριφασικό και δουλεύεις ασταμάτητα.

Το k7.20 δεν έχει καμία κατασκευαστική σχέση με αλλά πρόσφατα μοντέλα. Έχει ορυχάλκινη αντλία μεγάλα έμβολα και θερμικό διακόπτη για προστασία. Πολλά συνεργεί καθαρισμού μικρά πλυντήρια αυτοκινήτων ξενοδοχεία και άλλοι το δούλευαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ούτε βλάβες.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελικα ειναι αεροψυκτο..δεν το γνωριζα να πω την αληθεια..εχω κι εγω ενα karcher 720 mx παρατημενο εδω και 6 χρονια...γιατι εκανε διακοπες....μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω αντλια καινουργια για το συγκεκριμενο?ειναι καλο εργαλειο με 140 bar ,,150 bar max  kai 550l/...ευχαριστω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 20/11/2020 στις 3:24 ΜΜ, devilaki είπε

καλησπέρα παίδες

το karcher 720 mx γνωρίζεται αν έχει αερόψυκτο ή υδρόψυκτο μοτέρ ;

μου το δάνεισε ένας φίλος και μου είπε να το αφήνω ανα μερικά δευτερόλεπτα περίπου 20 να ... ξεκουράζεται για 2-3 sec

ρώτησα κάποιον άλλο φίλο μου που έχει το Κ4 πόσο το δουλεύει συνεχόμενα το δικό του 

και μου είπε ότι το Κ4 είναι δρόψυκτο και δεν έχει θέμα ... μπορεί να το δουλεύει και 5 λεπτά συνεχόμενα εφόσον είναι υδρόψυκτο

για το 720 δεν ήξερε αν είναι υδρό ή αερό ψυκτο

έχει κάποιος ή γνωρίζει ποσο το δουλεύουμε συνεχόμενα το 720 (μην το κάψω ....)

thanks

Τα k720 k721 k720mx  κτλ  είναι ένα μηχάνημα κάτσε καλά. Ερασιτεχνικό μεν πολύ καλή κατασκευή δε. Δεν βγαίνουν πλέον τέτοια εργαλεία. Πριν 15 χρόνια όλα τα συνεργεία καθαρισμού ακόμα και πλυντήρια αυτοκινήτων είχαν τέτοια μηχάνημα. Είναι αερόψυκτο και αντέχει άνετα μισή ώρα συνεχόμενη χρήση και πολύ παραπάνω. Απλά η θα βγάλει περισσότερες ζημιές αν το σκίζεις. Έχει θερμικό διακόπτη που δεν το επιτρέπει να καεί. 
Το k4 είναι μεν υδρόψυκτο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σκάσει η συνθετική αντλία η θα αρπάξει το ρουλεμάν αν λειτουργεί ασταμάτητα. Είναι ερασιτεχνικό μηχάνημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...