Προς το περιεχόμενο

Karcher K7.21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Karcher K7.21 γνωρίζει κάποιος πόσα Bar και λίτρα νερό είναι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
6 hours ago, Iraklis00 said:

Δεν το εχω εψαξα και στο ιντερνετ δεν μπορεσα να βρω ποσα bar και ποσα λιτρα νερο ειναι

το κ7 κοιτα τι γραφει.

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/plystika-mhxanhmata-aksesouar/plystika-mhxanhmata/176756-karcher-πλυστικό-μηχάνημα-κ7-full-control

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

Ναι το έχω δει το K7 αλλά αυτό που πήρα είναι το παλιό μοντέλο αλλά μου είπανε ότι είναι 160 bar και 550 λίτρα νερό σε ευχαριστώ για την απάντηση 

Δημοσ.
12 hours ago, Iraklis00 said:

Ναι το έχω δει το K7 αλλά αυτό που πήρα είναι το παλιό μοντέλο αλλά μου είπανε ότι είναι 160 bar και 550 λίτρα νερό σε ευχαριστώ για την απάντηση 

Λογικα αυτα πρεπει να ειναι .αφου ειναι παραπλησιο μοντελο ειναι και παραπλησια τα χαρακτηριστικα του.το πιο καινουριο ειναι και καπως λογικο να ειναι λιγο καλυτερα σε χαρακτηριστικα.

εδω εχει και αλλη που ειναι 160bar αλλα παλι 600lt /h

https://pressurewasherreviewer.co.uk/karcher-k7-premium-full-control-home-pressure-washer-review/

Δημοσ.
8 ώρες πριν, poulinos είπε

Λογικα αυτα πρεπει να ειναι .αφου ειναι παραπλησιο μοντελο ειναι και παραπλησια τα χαρακτηριστικα του.το πιο καινουριο ειναι και καπως λογικο να ειναι λιγο καλυτερα σε χαρακτηριστικα.

εδω εχει και αλλη που ειναι 160bar αλλα παλι 600lt /h

https://pressurewasherreviewer.co.uk/karcher-k7-premium-full-control-home-pressure-washer-review/

Αυτό πιστεύω και εγώ σε ευχαριστώ πάντως 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα παίδες

το karcher 720 mx γνωρίζεται αν έχει αερόψυκτο ή υδρόψυκτο μοτέρ ;

μου το δάνεισε ένας φίλος και μου είπε να το αφήνω ανα μερικά δευτερόλεπτα περίπου 20 να ... ξεκουράζεται για 2-3 sec

ρώτησα κάποιον άλλο φίλο μου που έχει το Κ4 πόσο το δουλεύει συνεχόμενα το δικό του 

και μου είπε ότι το Κ4 είναι δρόψυκτο και δεν έχει θέμα ... μπορεί να το δουλεύει και 5 λεπτά συνεχόμενα εφόσον είναι υδρόψυκτο

για το 720 δεν ήξερε αν είναι υδρό ή αερό ψυκτο

έχει κάποιος ή γνωρίζει ποσο το δουλεύουμε συνεχόμενα το 720 (μην το κάψω ....)

thanks

Δημοσ.

Νομιζω οτι υδροψυκτο μοτερ σε τετοια τιμη (στα 200€ δλδ) η Karcher τωρα τελευταια εβαλε.Το συγκεκριμενο πλυστικο ειναι αρκετα παλιο και (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) δεν πρεπει να εχει υδροψυκτο μοτερ.Πες του φιλου σου με το Κ4 οτι 5 λεπτα συνεχομενα ειναι υπερβολη,το πολυ μεχρι 4 λεπτα να το δουλευει.χαχαχα

Πλακα κανω εννοειτε,δεν εχει καμια σχεση αν ειναι υδροψυκτο το μοτερ,εγω ειχα ενα K2.59m 110 bar.Πλαστικη αντλια ειχε και το δουλευα και 15 λεπτα συνεχομενα.Μου αντεξε περιπου 10 χρονια με αρκετη χρηση,ραγισε η αντλια στο τελος.Τωρα πηρα ενα Nilfisk 135 bar και προχθες με εβαλε η μανα μου να πλυνω την αυλη,θα το δουλευα και μισαωρο συνεχομενα.Το Nilfisk οπως και το Κ4 εχουν μεταλλικη αντλια και δεν εχουν προβλημα στην πολυωρη χρηση.Το 720 εχει πλαστικη αντλια,δεν εχει προβλημα αλλα δεν ειναι και να το δουλευεις με τις ωρες.Παντως δεν χρειαζεται να σταματας καθε 20 δευτερολεπτα,δουλεψε το και 10 λεπτα,μην το φοβασαι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@devilaki Έχω το 720 Mx από το 2001. 
Δε γνωρίζω τι τύπο μοτέρ φοράει αλλά υδρόψυκτο είναι λίγο απίθανο να έχει γιατί το έχω σκαλίσει μερικές φορές και δεν είδα κάποιο υδρόψυκτο σύστημα στο μοτέρ του. 
Τωρα όσον αφορά τη λειτουργεία του, δεν έχει ανάγκη να το σταματάς. Το έχω δουλέψει και επι 20 λεπτά ασταμάτητα. 
Είναι γερό μηχάνημα γι αυτό άλλωστε είναι και ασήκωτο,25 κιλά περίπου. 
Τελος η μόνη σημείωση που μου είχαν πει στο επίσημο σέρβις που το πήγα μια φορά είναι να μη το λειτουργεις διακεκομμένα δηλαδή να μη το πατάς και το σταματας συνέχεια γιατί εκεί υπάρχει φθορά. 

Επεξ/σία από Lefm3
Δημοσ.

φίλε Lefm3

λέγοντας υδρόψυκτο εννοώ κάτι τέτοιο 

αν είναι έτσι το μοτέρ του 720 δεν έχει πρόβλημα θερμοκρασίας

ενώ αν έχει ..... κάποια φτερωτή που ψύχει το μοτέρ για παράδειγμα ίσως να πρέπει να το δουλεύεις διακεκομμένα

εφόσον η εμπειρία σου όμως σου έχει δείξει ότι μπορεί να δουλέψει ασταμάτητα για αρκετά λεπτά

αφήνω στην άκρη όποιους ενδιασμούς είχα ως προς την λειτουργία του

ευχαριστώ

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις άκουσα υδρόψυκτο φαντάστηκα κάτι σαν ψυγειακι για αυτό και το απέκλεισα. 
Ωραίο βιντεάκι μου κίνησε την περιέργεια να το σκαλίσω ξανά να το εξακριβώσω. 
και εγώ ευχαριστώ, να εισαι καλά φίλε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...