fogeo933 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα παιδια.. Εχω μεγαλο σερβις στο υγραεριο . Ποσο πιστευετε θα μου βγει? Δεξαμενη 40 λιτρα , φιλτρο και μου ειπε να αλλαξουμε και τα καλωδια που φτανουν στα μπεκ .
zx1234r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Γιατί δεν τον ρώτησες κόστος όταν σου τα έλεγε?
fogeo933 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 100 κοντα κανει η δεξαμενη αρα 180 με 200 σιγουρα. Δεν τον ρωτησα ηταν περσυ τον μαρτιο
villasg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ti εννοεις ΜΕΓΑΛΟ , εφτασες στα 10 χρονια ? γιατι εκει ειναι η αλλαγη δεξαμενης ( ημερομηνια παραγωγης της δεξαμενης και οχι εγκαταστασης ) Oσο για το κοστος αναλογα την μαρκα του κιτ και eanθα βαλει τα original ή αλλα ( πχ δεξαμενη τουρκικια ή βουλγαρικια ) αλλα υπολογιζε την δεξαμενη στα 80-100€ . Αμα αλλαξεις και πολυβαλβίδα υπολογιζε +70€ ( τοσο εχει εμενα που ειναι BRC) Χοντρικα : 20 καλωδια , 70 ευρώ δεξαμενή , Γύρω στα 100 εργασία , 80 ευρώ το ΚΤΕΟ**** =250 ( +70 πολυβαλβιδα εαν αλλαξεις ) *** μη κάνεις το λάθος και κρατήσεις την ίδια πολυβαλβιδα. Είναι πολύ κρίσιμο εξάρτημα με μηχανικά μέρη και εκεί στηρίζεται η ασφάλεια του οχήματος. ****[ από τον Μάρτιο του 2018 είναι υποχρεωτική η επανα-πιστοποίηση της διασκευής υγραεριοκίνησης μέσω της διενέργειας Ειδικού Τεχνικού Ελέγχου και η αποστολή των αντίστοιχων εγγράφων στην αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών για την ενημέρωση του φακέλου του οχήματος. Σημειώνεται πως κατά τον επανέλεγχο της διασκευής λόγω λήξης και αλλαγής της δεξαμενής δεν είναι απαραίτητη η έκδοση νέας άδειας κυκλοφορίας καθώς το καύσιμο παραμένει διπλό] . Και εγώ πλησιάζω να τα χώσω , ( τοποθετηση 8/2011 BRC plug and drive ) Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από villasg 1
fogeo933 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 44 λεπτά πριν, villasg είπε Ti εννοεις ΜΕΓΑΛΟ , εφτασες στα 10 χρονια ? γιατι εκει ειναι η αλλαγη δεξαμενης ( ημερομηνια παραγωγης της δεξαμενης και οχι εγκαταστασης ) Oσο για το κοστος αναλογα την μαρκα του κιτ και eanθα βαλει τα original ή αλλα ( πχ δεξαμενη τουρκικια ή βουλγαρικια ) αλλα υπολογιζε την δεξαμενη στα 80-100€ . Αμα αλλαξεις και πολυβαλβίδα υπολογιζε +70€ ( τοσο εχει εμενα που ειναι BRC) Χοντρικα : 20 καλωδια , 70 ευρώ δεξαμενή , Γύρω στα 100 εργασία , 80 ευρώ το ΚΤΕΟ**** =250 ( +70 πολυβαλβιδα εαν αλλαξεις ) *** μη κάνεις το λάθος και κρατήσεις την ίδια πολυβαλβιδα. Είναι πολύ κρίσιμο εξάρτημα με μηχανικά μέρη και εκεί στηρίζεται η ασφάλεια του οχήματος. ****[ από τον Μάρτιο του 2018 είναι υποχρεωτική η επανα-πιστοποίηση της διασκευής υγραεριοκίνησης μέσω της διενέργειας Ειδικού Τεχνικού Ελέγχου και η αποστολή των αντίστοιχων εγγράφων στην αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών για την ενημέρωση του φακέλου του οχήματος. Σημειώνεται πως κατά τον επανέλεγχο της διασκευής λόγω λήξης και αλλαγής της δεξαμενής δεν είναι απαραίτητη η έκδοση νέας άδειας κυκλοφορίας καθώς το καύσιμο παραμένει διπλό] . Και εγώ πλησιάζω να τα χώσω , ( τοποθετηση 8/2011 BRC plug and drive ) ναι εφτασα τα 10 χρονια 330 και βαλε ευρω.. Ωραια ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα