Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Grimson είπε

μην κλαίς δεν έκλεισαν τελείως.Μια βδομάδα παραπάνω θα μείνουν κλειστά

δεν ήξερα ότι είμαι Κινέζος που κλαίει για το προσωρινό κλείσιμο μιας αμερικάνικης εταιρίας την περίοδο μου υπάρχει έξαρση ενός ιού και ταυτόχρονα έχουν πρωτοχρονιά...

αλλά όλα τα χρόνια, τέτοια εποχή, τα ίδια δεν λέγαμε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω κινέζικης πρωτοχρονιάς που σχεδόν όλα είναι κλειστά????

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Grimson είπε

Τις αποστολές από την Κίνα θα τις συνεχίσει κανονικά όμως

Επιζεί ο ιός επί τρεις μήνες μέσα στα πακέτα του ChinaPost;
Ω μοντιέ, δε θα αντέξει η καπιταλιστική ζωή μου χωρίς τις κινεζοαγορές.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, wired_1 είπε

Antivirus δεν εχουν αυτοι εκει στην Apple ?

Όχι, και γι` αυτό το λόγο τ` άλλα καταστήματα όπως xiaomi, samsung, lg, huawei, oppo, nubia.... κ.α. παραμένουν ανοιχτά.

Δημοσ.

Και εδω εχει φτασει και ας μη μας το λεει ο κικιλιας  γιατι οι κινεζοι το διασπειρουν παντου . Ποια χρονια ειναι φετος ειπαμε η  χρονιά του Χοίρου ; Α Plague Tale .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, afantos είπε

Μήπως η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από όσο μας την παρουσιάζουν; Τέτοια κινητοποίηση δεν έχουμε δει και πολλές φορές...

Πιστεύω ότι μάλλον είναι πιο σοβαρή. Όμως από την άλλη μεριά οι αρχές στην Κίνα φαίνεται ότι κάνουν ειλικρινά ότι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση.  Ίσως όλοι φοβούνται παγκόσμιο πανικό με απρόβλεπτες συνέπειες και κρατάν χαμηλούς τόνους.  Από την Κίνα πιστεύω ότι οι πληροφορίες βγαίνουν φιλτραρισμένα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Grimson είπε

Τις αποστολές από την Κίνα θα τις συνεχίσει κανονικά όμως

αν ο ιός γλύτωνε τόση ώρα εκτός ζωντανού σώματος τότε ότι και να κάνουμε μεχρι τέλους το έτους δεν θα υπάρχει ζωντανός άνθρωπος στην γη

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ktiniatros είπε

Φυσικά. Τα xiaomi ειδικά θεωρούνται καλοί ξενιστές. Για αυτό άλλωστε έχει η xiaomi έχει προεγκατεστημένο antivirus.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Black Demis είπε

αν ο ιός γλύτωνε τόση ώρα εκτός ζωντανού σώματος τότε ότι και να κάνουμε μεχρι τέλους το έτους δεν θα υπάρχει ζωντανός άνθρωπος στην γη

Θελω να αγορασω κατι απο Κινα, το εψαξα λιγο, και ειδα οτι ιοι που προκαλουν ιωσεις μπορουν να ζησουν εως και 7 μερες εξω απο οργανισμο. Τωρα δεν ξερω με τον συγκεκριμενο. Κατα πασα πιθανοτητα ειναι μεγαλη υπερβολη, αλλα το εχω στο μυαλο μου η αληθεια ειναι.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ktiniatros είπε

1 ώρα πριν, Black Demis είπε

Επειδή ο ιός παραμένει σε αντικείμενα κάποιες μέρες γι'αυτό ρωτάω αν έχει αναστείλει τις αποστολές.

Επεξ/σία από Grimson
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος ο συγκεκριμένος  ιός επιζεί έως 24 ώρες στο περιβάλλον , πράγμα που είναι μάλλον σπάνιο αφού γενικά οι ιοί επιζούν μερικές ώρες.  Γι αυτό το λόγο χαρακτηρίστηκε από κάποιους συνομωσιολογους ως όπλο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, coffeex είπε

Γενικά στην Κίνα έδωσαν παράταση, των αδειών που είχαν, 10 ημερών  λόγο του ιού.

Χρησιμοποιεί νερο βρυσης με λιγο ζεσταμα στο μικροκυματων .... Αν δε το βρασεις και πιεις νερο βρυσης εκει θα πας ακλαφτος

Δημοσ.

την γλωσσοφάγατε ρε την εταιρεία, τώρα την Κίνα κλαιν όλα τ'αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια.
.
Οταν ξανανοίξουν να θυμιατίσουν, ας βάλουν και κάνα ματόχαντρο καλού-κακού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...