AtiX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Grimson είπε μην κλαίς δεν έκλεισαν τελείως.Μια βδομάδα παραπάνω θα μείνουν κλειστά δεν ήξερα ότι είμαι Κινέζος που κλαίει για το προσωρινό κλείσιμο μιας αμερικάνικης εταιρίας την περίοδο μου υπάρχει έξαρση ενός ιού και ταυτόχρονα έχουν πρωτοχρονιά... αλλά όλα τα χρόνια, τέτοια εποχή, τα ίδια δεν λέγαμε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω κινέζικης πρωτοχρονιάς που σχεδόν όλα είναι κλειστά???? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από AtiX
wired_1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Antivirus δεν εχουν αυτοι εκει στην Apple ?
ktiniatros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, Grimson είπε Τις αποστολές από την Κίνα θα τις συνεχίσει κανονικά όμως Επιζεί ο ιός επί τρεις μήνες μέσα στα πακέτα του ChinaPost; Ω μοντιέ, δε θα αντέξει η καπιταλιστική ζωή μου χωρίς τις κινεζοαγορές. 1 1
htaccess Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, wired_1 είπε Antivirus δεν εχουν αυτοι εκει στην Apple ? Όχι, και γι` αυτό το λόγο τ` άλλα καταστήματα όπως xiaomi, samsung, lg, huawei, oppo, nubia.... κ.α. παραμένουν ανοιχτά.
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Και εδω εχει φτασει και ας μη μας το λεει ο κικιλιας γιατι οι κινεζοι το διασπειρουν παντου . Ποια χρονια ειναι φετος ειπαμε η χρονιά του Χοίρου ; Α Plague Tale .
HALF EVIL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, afantos είπε Μήπως η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από όσο μας την παρουσιάζουν; Τέτοια κινητοποίηση δεν έχουμε δει και πολλές φορές... Πιστεύω ότι μάλλον είναι πιο σοβαρή. Όμως από την άλλη μεριά οι αρχές στην Κίνα φαίνεται ότι κάνουν ειλικρινά ότι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση. Ίσως όλοι φοβούνται παγκόσμιο πανικό με απρόβλεπτες συνέπειες και κρατάν χαμηλούς τόνους. Από την Κίνα πιστεύω ότι οι πληροφορίες βγαίνουν φιλτραρισμένα. 2
Black Demis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Grimson είπε Τις αποστολές από την Κίνα θα τις συνεχίσει κανονικά όμως αν ο ιός γλύτωνε τόση ώρα εκτός ζωντανού σώματος τότε ότι και να κάνουμε μεχρι τέλους το έτους δεν θα υπάρχει ζωντανός άνθρωπος στην γη 3 3
chris_g92 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, ktiniatros είπε Επιζεί ο ιός επί τρεις μήνες μέσα στα πακέτα του ChinaPost; Ω μοντιέ, δε θα αντέξει η καπιταλιστική ζωή μου χωρίς τις κινεζοαγορές. Φυσικά. Τα xiaomi ειδικά θεωρούνται καλοί ξενιστές. Για αυτό άλλωστε έχει η xiaomi έχει προεγκατεστημένο antivirus. 2
ardi21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Black Demis είπε αν ο ιός γλύτωνε τόση ώρα εκτός ζωντανού σώματος τότε ότι και να κάνουμε μεχρι τέλους το έτους δεν θα υπάρχει ζωντανός άνθρωπος στην γη Θελω να αγορασω κατι απο Κινα, το εψαξα λιγο, και ειδα οτι ιοι που προκαλουν ιωσεις μπορουν να ζησουν εως και 7 μερες εξω απο οργανισμο. Τωρα δεν ξερω με τον συγκεκριμενο. Κατα πασα πιθανοτητα ειναι μεγαλη υπερβολη, αλλα το εχω στο μυαλο μου η αληθεια ειναι. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από ardi21 1 2
Grimson Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ktiniatros είπε Επιζεί ο ιός επί τρεις μήνες μέσα στα πακέτα του ChinaPost; Ω μοντιέ, δε θα αντέξει η καπιταλιστική ζωή μου χωρίς τις κινεζοαγορές. 1 ώρα πριν, Black Demis είπε αν ο ιός γλύτωνε τόση ώρα εκτός ζωντανού σώματος τότε ότι και να κάνουμε μεχρι τέλους το έτους δεν θα υπάρχει ζωντανός άνθρωπος στην γη Επειδή ο ιός παραμένει σε αντικείμενα κάποιες μέρες γι'αυτό ρωτάω αν έχει αναστείλει τις αποστολές. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από Grimson
Jophiel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Από τις πολύ λίγες περιπτώσεις που μπορείς να κολλήσει ιό η Apple...
bahamut_zero Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Κοσμος πεθαινει, ας κρατησουμε επιπεδο κι ας τρολαρουμε σε αλλα νηματα 4 5
HALF EVIL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Αν δεν κάνω λάθος ο συγκεκριμένος ιός επιζεί έως 24 ώρες στο περιβάλλον , πράγμα που είναι μάλλον σπάνιο αφού γενικά οι ιοί επιζούν μερικές ώρες. Γι αυτό το λόγο χαρακτηρίστηκε από κάποιους συνομωσιολογους ως όπλο.
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, coffeex είπε Γενικά στην Κίνα έδωσαν παράταση, των αδειών που είχαν, 10 ημερών λόγο του ιού. Χρησιμοποιεί νερο βρυσης με λιγο ζεσταμα στο μικροκυματων .... Αν δε το βρασεις και πιεις νερο βρυσης εκει θα πας ακλαφτος
eyw Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 την γλωσσοφάγατε ρε την εταιρεία, τώρα την Κίνα κλαιν όλα τ'αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια. . Οταν ξανανοίξουν να θυμιατίσουν, ας βάλουν και κάνα ματόχαντρο καλού-κακού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις