Paulous kriti Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Παιδια μου ηρθε ο λογαριασμος του πΟΤΕ με 7133 κλησεις (Προς ιντερνετ)= 190,67 + 18.Αναλυτικο μου στειλανε με 8 συνδεσεις στο ιντερνετ με κανονικες χρεωσεις και χωρις ασσακια αφου μου το ειχανε ξεκαθαρισει.Τωρα τα υπολοιπα 821e μου ειπανε οτι ειναι στον αλλον λογαριασμο που θα ερθει και να μην ανησυχω!!! Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο το γραφειο του Διευθυντη του πΟΤΕ στα κεντρικα της Αθηνας και μου ζητησαν καποια στοιχεια και θα μου απαντησουν γραπτος τις προσεχες ημερες.Μου ειπανε οτι εγινε γνωστο το θεμα μου με την μεσολαβηση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).Αναμενουμε την απαντηση.......
damn3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 diladi sou esteilan analytiko me oses kliseis autoi ithelan na baloun?
Paulous kriti Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Ενας φιλος μου αρχιτεκτονας στο επαγγελμα μου σφυριξε το εξης τραγουδακι: Εχει 2 πακετα συνδεσης worldOTE 120 & 150 στα οποια εδω και 3-4 μηνες χρεωνουν στο 120αρι πακετο 90-100e και απο κει και πανω extra...Και 110-120e στο 150αρι. Εχει στειλει τους λογαριαμους με fax στα κεντρικα της Αθηνας και του λενε 3 μηνες τωρα οτι το ψαχνουνε το θεμα! Γεια σου Ελλαδαρα! Οσο για την δικια μου περιπτωση αναμενουμε την απαντηση απο τα κεντρικα!
Paulous kriti Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Mυνημα απο αλλο ενα θυμα του netmod με 8000 ασσακια.... simera prwi prwi me piran apo Intracom kai mou eipan afou eidan analitiki apo ton provider me tis kleisei pou eginan apo to netmod ,mou apantisan oti to problima einai tou netmod kai oxi apo diko mou la8os!o Ote fisika isxirizotan oti ego eixa ri8mismeno to pc mou sta 128 kai prospa8ouse to netmod na aniksei kai tin deuteri grammi,to opoio fisika den isxiei!To netmod mou anige tin grammi mou ana 30 me 40 deuterolepta kai anabe to lampaki tou internet (portokali) kai meta apo liga deutera ekleine pali!stin analitiki pou pira apo ton provider mou eida oti to ekane sinexomena ektos apo tis fores pou imoun ego internet!kai kalouse ton ari8mo tou provider mou ,alla me la8os password! (Mε την αδεια του το γνωστοποιω)
sinnaig Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 ligo palio to post... alla telika Paulous kriti ti egine???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.