_DiMoN_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Να ρωτησω κατι?Το προβλημα δημιουργηθηκε απο λαθος ρυθμιση του netmod. Για την ρυθμιση των συσκευων υπευθυνος ειναι ο χρηστης..... Με ποια λογικη θα κανει οποιαδηποτε ενεργεια? Φυσικα μακαρι να βρει μια ακρη (την ειχα πατησει και εγω ετσι παλιοτερα ' date=' αλλα με πολυ λιγοτερες μοναδες)[/quote'] Αυτό ενοούμε ότι δεν σέβονται τον πολίτη........................................................
spiros Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 pwpw filarako mou! th npathses agriws... akou 1000 eurw... akribo bghke to kokkaliariko netmod... :Evil:
Paulous kriti Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Spiro ego fainete tha pliroso to Protathima alla ksimeronei kainourgia mera kai exo polu dromo mprosta mou.........
spiros Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 koita na deis... to kako einai oti den blepw fws sthn ypothesi sou, afou den efthinete o ote... mono an pareis kamia apozimiwsi apo ton kokkali... pantws koita mhpws exei ginei kanena dikasthrio kai th bgaleis katharh me kanena dedikasmeno... KALH TYXH!
Paulous kriti Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Kokalis kai apozimiwsi? Adelfe to allo me ton TOTO to ksereis; Poy tha tsekaro an exei ginei kanena dikastirio;Stin dikigoro mou;
gv Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 yeap ... kai sto internet ... kai epikoinonontas me periodika tou xorou ... an eixes kai kana kollito ston ote den 9a evlapte ... e3allou opos grafeis sto sign sou ... Δεν έχει σημασία τι ξέρεις....Αλλα ''ποιόν'' ξέρεις...
GothicCrusader Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Παιδια πηγα στον ΠΟΤΕ και..... ειναι τελικα ΑΣΣΑΚΙΑ και η τιμη τους ειναι 1000e.Δεν μπορουν να μου βγαλουν αναλυτικο λογαριασμο γιατι ειναι λεει ειναι πανω απο 50 σελιδες και τους κολαει το ΣΥΣΤΗΜΑ? u got to be kidding me «κολλάει το σύστημα»;;; χα χα χα χα χα χα χα και μετά λέμε ότι στην ελλάδα δεν υπάρχει επαγγελματισμός!! δηλαδή όποιος περάσει τις 50 σελίδες δεν μπορεί να πάρει αναλυτικη γιατί έχει bug το software;;; Τι να πω!! Δυστυχώς όμως, αν δεν πάρεις την αναλυτική στα χέρια σου δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Πρέπει να έχεις αναλυτική στα χέρια σου ώστε να μπορείς να αποδείξεις ότι η υπερχρέωση οφείλεται σε άσσους που κρατούν ελάχιστο χρόνο καθώς επίσης και ότι, εφόσον οι άσσοι αυτοί ισαπέχουν χρονικά μεταξύ τους, δεν έκανες εσύ τις κλήσεις. Πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα ότι είσαι διατεθειμένος να κινηθείς νομικά άσχετα αν θα το κάνεις τελικά ή όχι. Όμως, το θέμα από εδώ και πέρα εκτός του ότι γίνεται νομικό γίνεται και αρκετά πιο πολύπλοκο: Αν ο ΟΤΕ δεν σου δίνει αναλυτική τότε δεν έχω ιδέα πώς μπορείς να προχωρήσεις γιατί δεν έχω ιδέα αν μπορείς νομικά να τους επιβάλλεις να την εκδόσουν. Θα πρέπει να μιλήσεις με κάποιον που να ξέρει πώς να ακολουθήσει την υπόθεση.Επίσης κάθε κίνησή σου θα πρέπει να γίνεται εγγράφως . Έγγραφη αίτηση για αναλυτική. Ζήτησε να σου προσκομίσουν έγγραφη βεβαίωση ότι «έγινε αίτηση και ο ΟΤΕ δεν μπορεί να εκδόσει αναλυτική γιατί κολλάει το σύστημα» κλπ Όμως το ότι «Δεν παραδεχονται οτι φταιει το netmod» είναι ένας λόγος παραπάνω να έχεις ελπίδες. Αν μιλάμε για 50 σελίδες άσσους τότε σίγουρα φταίει το netmod και έχει δεν νόημα να το αμφισβητήσει κανείς. Το ότι «δεν το παραδέχονται» έμμεσα υποδηλώνει είτε ότι δεν ξέρουν πώς να χειριστούν την κατάσταση (και θέλουν να σε βγάλουν από το λαιμό τους) ή ακόμα χειρότερα ξέρουν ακριβώς πώς να χειριστούν την κατάσταση και σε νομίζουν για αδαή (δηλ δεν το παραδέχονται γιατί αν το παραδεχτούν οφείλουν να τις αφαιρέσουν γιατί ξέρουν ότι δικαστικά έχεις δίκιο). @dvs: Το πρόβλημα έγκειται στο ότι στον καταναλωτή, λόγω μονοπωλίου, παραδίδεται από τον πΟΤΕ μόνο το netmod ως διαθέσιμο ΤΑ. Το netmod δεν είναι επιλογή του καταναλωτή αλλά ούτε και ιδιοκτησία του ακόμα και αφού έχει βάλει isdn. Ο καταναλωτής χρεώνεται με τα ανάλογα πάγια τέλη για να του παρέχεται μία συγκεκριμένη υπηρεσία και είναι ευθύνη του ΟΤΕ να εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας και τη συμβατότητα μεταξύ των συσκευών που χρησιμοποιούνται στο δίκτυό του. Κλήσεις που οφείλονται σε ασυμβατότητα ή προβληματική λειτουργία των συσκευών ή του δικτύου φυσικά και (θεωρητικά) δεν πρέπει να χρεώνονται γιατί δεν ευθύνεται ο καταναλωτής. Το πρόβλημα με το δεύτερο κανάλι είναι τεχνικό και χαρακτηρίζεται ως προβληματικό (δεν είναι δηλαδή ακούσια ενεργοποίηση μίας φυσιολογικής λειτουργίας του netmod γιατί το netmod δεν πρέπει να ξανακαλεί επ αόριστο).
_DiMoN_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Έτσι Παύλο, νομίζω ότι ο φίλος παραπάνω ήταν κατατοπιστικότατος, προχώρα το.
Dvs Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 @dvs: Το πρόβλημα έγκειται στο ότι στον καταναλωτή' date=' λόγω μονοπωλίου, παραδίδεται [b']από τον πΟΤΕ [/b]μόνο το netmod ως διαθέσιμο ΤΑ. Το netmod δεν είναι επιλογή του καταναλωτή αλλά ούτε και ιδιοκτησία του ακόμα και αφού έχει βάλει isdn. Ο καταναλωτής χρεώνεται με τα ανάλογα πάγια τέλη για να του παρέχεται μία συγκεκριμένη υπηρεσία και είναι ευθύνη του ΟΤΕ να εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας και τη συμβατότητα μεταξύ των συσκευών που χρησιμοποιούνται στο δίκτυό του. Κλήσεις που οφείλονται σε ασυμβατότητα ή προβληματική λειτουργία των συσκευών ή του δικτύου φυσικά και (θεωρητικά) δεν πρέπει να χρεώνονται γιατί δεν ευθύνεται ο καταναλωτής. Το πρόβλημα με το δεύτερο κανάλι είναι τεχνικό και χαρακτηρίζεται ως προβληματικό (δεν είναι δηλαδή ακούσια ενεργοποίηση μίας φυσιολογικής λειτουργίας του netmod γιατί το netmod δεν πρέπει να ξανακαλεί επ αόριστο). Αυτο ηθελα να ακουσω! Αυτα που ζηταμε να εχουν μια λογικη βαση/επιχειρηματολογια.....
Paulous kriti Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Ο πΟΤΕ μπορει να μου βγαλη 2-3 αναλυτικες σελιδες.Αν τις θελω ολες πρεπει να κανω αιτηση και θα μου απαντησουν γραπτος οτι θα παρω τον ΠΟΥΛΟ αφου ειναι πολλες οι σελιδες και ειναι αδυνατον να γινει κατι τετοιο.Ο ΑΡΧΙδιευθυντης με φωνες μου ειπε οτι αν παω δικαστικος το πολυ πολυ να πληρωσω μονο τα δικαστικα! paulous:Θελω τις αναλυτικες γιατι θελω να το ψαξω την περιπτωση μου upalillos:Δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Δεν φταιμε εμεις.Εσυ εψαχνες για την 2 γραμμη.Ξερεις ποσες περιπτωσεις εχουμε;2-3 την βδομαδα.... paulous:Δηλαδη εχετε δουλεια; upalillos:ΝΑΙ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ
Paulous kriti Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Απο τον πΟΤΕ 24/03/2004 εως 28/03/2004 = 7,133 κλησεις = 190e 29/03/2004 εως 23/04/2004 = 837,60e : 0,026 = 27,000 μοναδες (δεν μπορουν να βρουν ποσες κλησεις ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ) συνολο 1027ε
Paulous kriti Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Ετσι ειναι.... ολυμπιακοι αγωνες ερχονται,χαμενο πρωταθλημα εφυγε..... Αν βρω καποιον με παρομοια κατασταση κατι θα κανω...αλλα πουντος!
Paulous kriti Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Aurio pao sto IN.KA alla arxinao kai apogoiteuome.1 atomo me paromoio problima zitao gia na prakso analoga
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.