Προς το περιεχόμενο

27.000 μοναδες OTE...........και βαλε!!!!!!

Paulous kriti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης οι κλήσεις με 1 μοναδα που κανει το modem και στο τέλος δεν μπαίνει στο ιντερνετ δεν εμφανίζονται στους αναλυτικούς λογαριασμους...

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επίσης οι κλήσεις με 1 μοναδα που κανει το modem και στο τέλος δεν μπαίνει στο ιντερνετ δεν εμφανίζονται στους αναλυτικούς λογαριασμους...

Στους αναλυτικούς που έχω βγάλει εγώ υπάρχουν... Αλλά.. δεν αναφέρομαι στις απλές επιστολές που στέλνει ο πΟΤΕ κάθε 2 μήνες. Αναφέρομαι στους αναλυτικούς λογαριασμούς που εκδίδει ο πΟΤΕ κατόπιν ειδικής αίτησης και για τους οποίους πληρώνεις ένα συγκεκριμένο ποσό ανά σελίδα εκτύπωσης. Οι λογαριασμοί αυτοί ήταν διαθέσιμοι πριν αρχίσει ο πΟΤΕ να στέλνει συστηματικά «ημί»αναλυτικούς σε όλους όπως κάνει σήμερα.

Αυτό βέβαια που έχω ακούσει είναι ότι υπάρχουν κέντρα που δεν δίνουν καθόλου τέτοιους αναλυτικούς λογαριασμούς. Απλά ελπίζεις πάντα ότι θα ανήκεις στους τυχερούς :wink:

Δημοσ.

Παιδια πηγα στον ΠΟΤΕ και..... ειναι τελικα ΑΣΣΑΚΙΑ και η τιμη τους ειναι 1000e.Δεν μπορουν να μου βγαλουν αναλυτικο λογαριασμο γιατι ειναι λεει ειναι πανω απο 50 σελιδες και τους κολαει το ΣΥΣΤΗΜΑ?Δεν παραδεχονται οτι φταει το netmod.Αν ξερεις κανεις κανενα ατομο που τα εχει γλυτωσει καντε μου σινιαλο.Μην με ξεχασετε

Δημοσ.

Αιτία

Ασυμβατότητα της διαδικασίας σύνδεσης μεταξύ του netMod και των συσκευών του παροχέα υπηρεσιών Internet (ISP), όσον αφορά στη χρήση του δεύτερου καναλιού Β.

netMod=kokalomod (egatestimeno apo ote)

ISP=ote

ara to netmod pou sou evale o ote einai asimvato me ton ote !!! :D

ara pes tous na pane na @@ ...

Δημοσ.

Ξεχασα να σας πω οτι το ολο σκηνικο εγινε μεσα σε 10-15 μερες και τα 1000e ειναι πανω απο 17.ΟΟΟ μοναδες!

Και αν παρω τη παρακατω πραξη φιλε gv .....

episis to dimino exei

2*30*24*60*60=5.184.000sec/17.000assous=305sec/asso=5min/asso

diladi esi ka9e 5 min gia 2 mines (vradi proi) mpenovgenes sto net gia tin plaka sou !!!

Δημοσ.

an itan dialer opos eixa pei arxika den 9a tin glytones ...

tora omos yparxei poly megali pi9anotita na tin glytoseis an xeiristeis to 9ema sosta kai emple3eis kosmo sto paixnidi !!!

steile gramma stin etairia kataskeyis tou netmod kai e3igise tous tin katastasi ... (zita toys episimi apantisi me gramma)

steile gramma ston ote me tous parapano ypologismous (... as tous epivevaiosei kai kapoios allos) e3igontas tous kai se autous tin katastasi ... (zita toys episimi apantisi me gramma)

min asxoli9eis me to topiko katastima ote tis perioxis sou ... den mporoun na kanoun tipota (kai na mporousan, san dimosioi ypalliloi pou einai, den 9a ekanan)

simvoulepsou kai enan dikigoro ... 9eoro oti opoiodipote dikastirio 9a se vgalei ladi ...

ton ote den simferei na xasei to dikastirio giati dimiourgeitai dedikasmeno kai ekatontades an9ropoi pou exoun plirosei tetoious logariasmous 9a zitisoun ta xrimata tous piso ...

to mono pou mporoune na kanoun (kai 9a kanoun) einai na se kourasoun kai na se apeilisoun (px an den pliroseis 9a sou kopsoume to tilefono) kai alla tetoia ... min masiseis ....

krata mas enimerous gia tis kiniseis sou

Δημοσ.

Παρεα μπορω να στειλω email;Στο γραμμα θα παρει πολυ καιρο και επειδη μου ειπαν οτι θα πρεπει να κανω διακανονισμο σε 1 βδομαδα,εαν κανω τις δοσεις τελικα χωρις τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ που θα μου στειλουν (αν στειλουν) το εχασα το παιχνιδι...

Πηγα στον δικηγορο αλλα πρεπει να του δωσω καποιο στοιχειο!Θα παρω και τηλ αυριο στη Πρστασια Καταναλωτων

Δημοσ.

Παύλο, μακάρι αν ήμουν στην Κρήτη θα έκανα να μην θέλουν να με δουν....Κάτι τέτοια με τσατίζουν παααααααααρα πολύ!

Γιατί σε αυτήν την χώρα να μην σέβονται τους πολίτες; Γιατί; Γιατί;

Γουρούνια είμαστε;

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι?

Το προβλημα δημιουργηθηκε απο λαθος ρυθμιση του netmod.

Για την ρυθμιση των συσκευων υπευθυνος ειναι ο χρηστης.....

Με ποια λογικη θα κανει οποιαδηποτε ενεργεια?

Φυσικα μακαρι να βρει μια ακρη (την ειχα πατησει και εγω ετσι παλιοτερα , αλλα με πολυ λιγοτερες μοναδες)

Δημοσ.

Μπαινω σερι στο internet με isdn 2 χρονια τωρα παντα με καρτα μηνος 64κ.Παντα οι λογαριασμοι ηταν σε normal πλαισια.Δεν εχω πειραξει ποτε το μαραφετι του κοκαλιαρη.(Οτι δεν ξερω δεν αγγιζω).Για να το ρυθμισε η γυναικα μου ή η κορη μου (6 μηνων) δεν τιθεται θεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...