Paulous kriti Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Παιδια σημερα το πρωι με πηραν τηλ απο ΟΤΕ και μου ειπαν οτι κατι παιζεται με την γραμμη (ΙSDN)μου αφου μεσα σε 10-12 μερες εχω κανει 17.000 μοναδες.....μου ειπαν να μην ξανα ανοιξω INTERNET μεχρι να το τσεκαρουμε απτα γραφεια.Εχω δεν βλεπω τιποτα παραξενο αν ξερετε να μου πειτε τι να τσεκαρω στο μηχανημα και κανα προγραμμα τοτε βοηθηστε με παιδια γιατι μαλλον θα κοπω.Εχω το SpyBot - Search & Destroy αλλα δεν μου βγαζει τιποτα.Μηπως δεν το δουλευω σωστα; Και κατι τελευταιο πως μπορω να μπαινω με ISDN 64 και οχι 128;Τσεκαρω την 64 στο NetMod Configuration Manager αλλα παλι 128 μπαινει! Σας κουρασα αλλα θελω την βοηθεια σας γιατι στις 17.000 δεν ξερω ποσο θα μου ερθει.....
gv Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 17.000 μοναδες = 150.611δρχ (αν δεν κάνω λάθος) Όλοι οι παρακάτω θα σου πουν να εγκαταστήσεις το dialer control, antivirus, firewall κτλ κτλ Να τα εγκαταστήσεις αλλά κάνε και μια φραγή κλήσεων εξωτερικού από τον ΟΤΕ. :wink: (Τουλάχιστον αυτό έχω κάνει εγώ)
Paulous kriti Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Parea exo to Norton kai to SpyBot alla me briskoun katharo.an ksereis kapoia onomasia allonon programaton steiltin moy mono kai mono gia na mou fugei i periergeia an exo trabiksei kanena xxx argeio pou den to nomizo.....Oso gia ta xrimata an einai etsi pou ta les 150.000 xiliades tote tin FOUTSISA opos tha elege kai o griniaris...Euxaristo
kornilios Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 min aniseixis pali kala poy piran apo ton ote bale opos soy eipe kai o parapano fragi ktl tora gia isdn 64 βαζεις τιν εντολι atb40 sta seting toy netmod pas start control panel modem sta extra seting tou bazeis tin parapano entoli kaneis restart sto pc kai mpaineis me 64 anti gia 128 kai mia kali lisi bgaze to kalodio tou netmod apo to pc otan den eise sto internet conect
Paulous kriti Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 euxaristo re paidia...to kalodio to bgazo to g......no. fantasou na mpo kai se kanena xxx site;are glentia. Naste kala kai KALH ANASTASI
georgeadams Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Μπορεί και να μην είναι dialer: Και κατι τελευταιο πως μπορω να μπαινω με ISDN 64 και οχι 128;Τσεκαρω την 64 στο NetMod Configuration Manager αλλα παλι 128 μπαινει! Το Netmod ανοίγει το 1ο κανάλι, συνδέεται στα 64 και μετά ανοίγει και το 2ο κανάλι για να συνδεθεί στα 128. Ο Internet provider όμως βλέπει πως έχεις συνδρομή 64, δεν σε αφήνει να μπεις και κλείνει το 2ο κανάλι. Το Netmod, το ξανανοίγει, ο ISP το ξανακλείνει κλπ. ΟΜΩΣ, κάθε τέτοια απόπειρα μετράει στον ΟΤΕ σαν κλήση και στη χρεώνει με 1 μονάδα Αν αυτό γίνεται μια φορά κάθε 2-3 δευτερόλεπτα φαντάσου πόσες μονάδες μαζεύονται Πήγαινε στις ιδιότητες του modem (netmod) και στα extra settings, δώσε του την εντολή ATB40 Έτσι, θα απενεργοποιηθεί η λειτουργία MLPPP (δηλαδή να ανοίγει και τα 2 κανάλια ταυτόχρονα). Το ίδιο ακριβώς λέει και εδώ: http://netmod.intracom.gr/faqs/gr_faqs.htm#ayksimeni
SpY Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Paulous pantws gia kalo kai gia kako ektos tou oti na allaxseis ta settings gia to netmod pou opws eipe kai o georgeadams mporei ontws na ftaiei kai auto katevase : 1. Spy sweeper ( http://www.webroot.com/wb/downloads/index.php ) 2. Kapoio kalo Firewall , tha sou proteina ton Kerio o opoios exei kai antidialer diladi an gia opoiondiopote logw paei na parei to netmod se kapoion arithmo se rwtaei an to epitrepeis! ( http://www.kerio.com/us/kpf_download.html ) 8)
pseira Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 17.000 monades = 521 eurw me to FPA....kalws ta dextikes...Sigoura kati paizei me dialer pisteuw...Oi kainourioi einai poly ypouloi..
Paulous kriti Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Paidia exo egkatastisi ta eksis: Firewall Kerio Dialer control Spy sweeper Norton diladi ola auta pou mou upodiksate eseis.An einai akoma na fobamai na mpo.....tote ANTE GEIA.To kako einai oti den mporo na skotoso kanena oikopedaki gia ton OTE.Den leei. An akousete tipota allo programma edo eimai ego min me ksexasete mexri na ksanaparo ta pano mou. Sas euxaristo olous gia to endiaferon pou deixnete. Kalo Pasxa kai Kali Anastasi
dimitris74 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 elpizo na douleveis kai me kapoio allo explorer ektos apo internet expolrer. to proto vima gia apofigi dialer
DIGITHEOS Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Φραγη διεθνων κλησεων και ησυχασες , 3 ευρω τον μηνα ειναι !Δεν αφηνει με τιποτα να συνδεθει με το εξωτερικο η γραμμη σου ,μεσω dialer.Φιλικα
Chrisad Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Φραγη διεθνων κλησεων και ησυχασες pragmatika einai h monh lysh ..... ektos an baleis dsl opote tha sta pernoun nomima
Eyal Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Μόνο φραγή φίλε μου. Πρόσφατα τελείωσα πρακτική από υποκατάστημα του ΟΤΕ και είδα πολλούς με το ίδιο πρόβλημα, ΟΛΟΙ πλήρωσαν τις οφειλές τους. Οι παραπάνω παρατηρήσεις ισχύουν. Αλλά φραγή και πάλι φραγή...
Paulous kriti Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Θα παω βρε παιδια να κανω φραγη,και να τους πω και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με ειδοποιησανε εγκαιρος!Τσαμπα λεφτα ομως γιατι να εμπαινα σε κανενα τσοντοsite να πω:καλα να παθω ο μαλακας αλλα.... Ευχαριστω παιδια και μακαρι να μαθουν και αλλοι (ΦΡΑΓΗ) αλλα χωρις να την πατησουν.Θα μπορουν να μου πουν απο που τραβηχτηκαν οι μοναδες;
Eyal Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Θα σου πούνε απλά φίλε μου οτι έχεις κλήσεις στα νησιά φίτζι η κάποια άλλα νησιά οπού ισχύει η μέγιστη αστική χρέωση του ΟΤΕ. Λυπάμαι ειλικρινά φίλε μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.