Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται!Αντιμετοπιζω το εξης πρόβλημα

Πριν απο 2 χρονια ξεκινησα να δουλεύω την οικογενειακή επιχείρηση .Εννοώ εκανα εναρξη με το δικό μου ΑΦΜ

Λογικα την νοικιαζα εναντι Χ ποσου απο τον πατέρα μου για  5χρονια το ελαχιστο οσο ειναι.

Φετος το καλοκαιρι εχω παρει δανειο για να κανω ανακαινηση διαφήμιση σελλιδα κτλπ 

Εχω ριξει πολύ προσωπική εργασία και χρήματα γτ δν δουλευα χωρις ανακαινηση .(και πριν εγω τα δουλευα αλλα με αλλο αφμ)

Οποτε σαν χρεωμένη ηταν

Και αρχες  Ιουλιου αντιμετοπιζω ενα θεμα υγειας  και χωρις τν υπογραφή μου αλλαζουν αφμ και παει στο ονομα τις μανας μου   .

Με αποτελεσμα η σεζον  40-50% κατω ενω ειχα προετοιμασια  και Ιουνιο ειχα 90% πληρωτητα.

Με αποτελεσμα να ειμαι αφραγκος και αστεγος.

Ο Λογιστης  Μου Ουτε αποτο Εφκα Δν Με Διεγραψε Και Δινω 186 Το Μηνα

Την Γνωμη  σας .Να Το Παω Δικαστικά;

Α Και Το Καλύτερο!Τα Νοικιασαν Σε Τουριστικό Γραφείο Για1Χρόνο Με Τα Μισα Λεφτα. :(

Δημοσ.

Σε περίπτωση που ο πατέρας άνοιξε επιχείρηση στο όνομα του γιου χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος, έχει φάει 10 χρόνια στα δικαστήρια, έχεις βγει υπέρ του οι αποφάσεις αλλα με το χρέος δεν ξερω τι έχει γίνει. Πάντως έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν χρησιμοποιείς το "λογικά την νοίκιαζα  " πάει να πει  ότι δεν γνωρίζεις πιά ήταν η σχέση εργασίας και ιδιοκτησίας .  Ξεκαθάρισε το πρώτα . 

Μετά τι παέι να πει "τπο ελάχιστο όσο είναι ". Πλήρωσες ποτέ ενοίκιο ; Έχεις τις αποδείξεις ; 

Λοιπάμε πολύ αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω με ένα "λογικα"

Όσο αφορά τον ΕΦΚΑ , μπορείς και μόνος σου να το σταματήσεις . Δεν χρειάζεσαι τον λογιστή. Τον λογιστή τον πλήρωσες ποτέ; 

Είσαι άνεργος και άφραγκος. Πως θα πληρώσεις τον δικηγόρο; 

Επεξ/σία από Vasileios-gr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...