Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Αγαπητέ κοίταξε καλύτερα τα δικά σου προβληματα και άσε το τι θα γράψω εγώ, μην πω κιόλας ότι και εσύ έγραψες μόνο για να μου την πεις.

Εδω βοηθάει οποίος θέλει κι αν θέλει. Δεν ειναι κάνεις υποχρεωμένος να βοηθησει από την στιγμή που η οποιαδήποτε παροχή πληροφοριών είναι εθελοντική και εναποκειται στην σωστή γνώση και την καλή θέληση κάποιου. Αρκετοί σε κάποιες περιπτώσεις πάνε να βοηθήσουν καλοπροαιρετα αλλά λόγω μη σωστών πληροφοριών ενδέχεται να βλάψουν περισσότερο κάποιον. 

Στην αρχή ρώτησα τον thiva7 αν έχει μαγαζί λιανικής διότι έχει τύχει εδώ κάποιες φορές να ρωτανε αν μπορούν να προμηθευτούν από την χονδρική ως ιδιώτες πράγμα που δεν γίνεται πάρα μόνο μαύρα μετά από συνεννόηση με τον χονδρεμπορα αν ειναι γνωστός σου. Εκτός από αυτό όπως απάντησαν και άλλοι αν δεν είσαι ήδη στην λιανική με επαγγελματικό ΑΦΜ και στοιχεία και αν δεν μπεις στην διαδικασία της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον χονδρεμπορα για να κάνεις τις ερωτήσεις σου και μια διαπραγμάτευση των παραγγελιών σου δεν πρόκειται να πάρεις τιμές οι οποίες δεν ειναι καθορισμένες ανά τεμάχιο αλλά διαφορετικές ανάλογα διαφόρων παραγόντων. 

Δεύτερον αναφέρεις ότι δεν ενδιαφέρεται κανένας να βοηθησει και φέρνεις παράδειγμα εμένα όταν ήδη δεν έχει διευκρινιστει ο τομεας δραστηριοποιησης του καταστήματος του ts. Τι θέλεις να πουλάς στο μαγαζί σου τεχνολογία, εργαλεία, μαναβικη, ψιλικα, οικοδομικά, ένδυση.......  

Εντάξει κουλ παιδιά δεν υπάρχει θέμα. Εγώ το κατάλαβα ότι δεν το είπες άσχημα και ότι ήθελες να το ξεκαθαρίσεις γιατί είναι σίγουρος ότι θα ρωτάνε πολλοί για τιμές χοντρικης χωρίς επ αφμ. 

Τώρα σε ένα πράγμα είσαι λάθος στο ότι δεν γράφω για το τι μαγαζί θα έχω.... 

Λέω ξεκάθαρα ότι ψάχνω για εξαρτήματα πσ περιφερειακά, καλώδια κλπ. 

Και στο ότι απάντησαν από κάτω με σωστά μαγαζιά και προμηθευτές δείχνει ότι μια χαρά έκανα την ερώτησή χωρίς να αφήσω αμφιβολιες για το αν θα είναι μανάβικο :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και πάλι. 

Επανέρχομαι στο θέμα για ενημέρωση. 

Τελικά έκανα την έναρξη μου και έκανα εγράφη στα περισσότερα σιτε που μου προτείνατε ( ευχαριστώ γιαυτό). 

Αλλά αυτό που είδα μου φάνηκε απίστευτο. 

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις το ίδιο προϊόν ήταν πιο φθηνό στο skroutz... 

Οκ ναι δεν έχω και σκοπό να βαρέσω τις τιμές του σκρουτζ... Αλλά χονδρικη και λιανική να έχει ίδια τιμή? Πφφ.... 

Πρέπει να βρω από εξωτερικό προϊόντα μάλλον. 

Επεξ/σία από thiva7
Δημοσ.
7 ώρες πριν, thiva7 είπε

Καλησπέρα και πάλι. 

Επανέρχομαι στο θέμα για ενημέρωση. 

Τελικά έκανα την έναρξη μου και έκανα εγράφη στα περισσότερα σιτε που μου προτείνατε ( ευχαριστώ γιαυτό). 

Οκ ναι δεν έχω και σκοπό να βαρέσω τις τιμές του σκρουτζ... Αλλά χονδρικη και λιανική να έχει ίδια τιμή? Πφφ.... 

Πρέπει να βρω από εξωτερικό προϊόντα μάλλον. 

αντε καλη αρχη!

ισχυει οτι παιζουν με πολυ μικρο κερδος και τα περισσοτερα σκουτζομαγαζα πανε για 1-2 ευρω απο καμια καλη συμβαση απο τα μεταφορικα

eshop θα εχεις κυριως ή επισκευες αναβαθμισεις?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, llldoomlll είπε

αντε καλη αρχη!

ισχυει οτι παιζουν με πολυ μικρο κερδος και τα περισσοτερα σκουτζομαγαζα πανε για 1-2 ευρω απο καμια καλη συμβαση απο τα μεταφορικα

eshop θα εχεις κυριως ή επισκευες αναβαθμισεις?

Καλησπερα, 

Λέω και για eshop αλλά λίγο αργότερα μόλις φω τι παίζει με εύρεση προϊόντων. 

Ξέρετε μήπως τι παίζει με εισαγωγές από εκτός εε? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thiva7 είπε

Καλησπερα, 

Λέω και για eshop αλλά λίγο αργότερα μόλις φω τι παίζει με εύρεση προϊόντων. 

Για ενα καλο eshop θες αρκετα χρηματα και πολυ δουλεια ωστε να ειναι αυτο που θες, ευχρηστο και για σενα και για τους πελατες, 

Πριν κανεις εισαγωγη ζητα δειγματα οι κινεζοι στελνουν σχετικα ευκολα, μετα αναλογα την παραγγελια εχεις τελωνεια και δασμους, καλυτερα να δεις ΕΕ για αρχη παντως που ειναι πιο απλουστευμενες οι διαδικασιες και οι χρονοι παραδοσης ειναι καλυτεροι

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thiva7 είπε

Αυτό που ξέρω είναι πως όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα που αγοράζεις τόσο χαμηλότερη θα είναι η τιμή που θα πάρεις, άσχετα αν ο προμηθευτής σου είναι Ελλάδα ή εξωτερικό. Αν οι ποσότητες που θες να αγοράσεις θυμίζουν λιανική, τότε τιμές λιανικής θα σου δώσουν.

Για εισαγωγές εκτός ΕΕ πάντως απευθύνσου σε εξειδικευμένο εκτελωνιστή, θα τον χρειαστείς ούτως ή άλλως.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, thiva7 είπε

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, σε μεγαλύτερες ποσότητες οι τιμές είναι διαφορετικές και τα περιθώρια κέρδους χαμηλά. Όταν ήμουν στο σπορ, τα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους είχαν τα καλώδια δικτύου και φυσικά τα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης/συντήρησης. Για τα καλώδια δικτύου εννοώ όταν έφτιαχνες δίκτυα σε εταιρείες και τα καλώδια τα χρεώναμε με το μέτρο.

Επίσης οι προμηθευτές κάνουν και ευκολίες πληρωμής όταν σε γνωρίσουν. Δεν θα σου κάνουν πιθανότατα με την πρώτη παραγγελία, αλλά στην συνέχεια. Και αυτό τελικά ήταν το σημαντικότερο, οι ευκολίες πληρωμής, να μην δώσεις το 100% της παραγγελίας αλλά με δόσεις. Συνήθως οι δόσεις δεν ήταν μηνιαίες.

Ένα tip από μένα: σημαντικός είναι κ ο πελάτης που θα αγοράσει προϊόν με 1 ευρώ, γιατί δεν ξέρεις τι θα σου φέρει μετά. Και έχω άπειρες ιστορίες με τέτοια :)

Καλή επιτυχία να έχεις και καλές δουλειές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...