thiva7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζετε Καταστήματα που προσφέρουν τιμές χοντρικης σε εξαρτήματα για Υ. Π περιφερειακά καλώδια κλπ?
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, thiva7 είπε Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζετε Καταστήματα που προσφέρουν τιμές χοντρικης σε εξαρτήματα για Υ. Π περιφερειακά καλώδια κλπ? Έχεις κατάστημα λιανικής και ενδιαφέρεσαι;
thiva7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Τώρα θα ξεκινήσω... Θέλω να έχω μια εικόνα από που μπορώ να βρω εμπόρευμα σε καλές και ανταγωνιστικες τιμές.
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 OK, δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό, απλά νόμιζα ότι ήθελες να αγοράζεις από την χονδρική ως ιδιώτης. Τώρα για τον προμηθευτή σου, το πρώτο που πρέπει να ξεκαθαρίσεις είναι το είδος των προϊόντων που σε ενδιαφέρουν. 1
HALF EVIL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, thiva7 είπε Τώρα θα ξεκινήσω... Θέλω να έχω μια εικόνα από που μπορώ να βρω εμπόρευμα σε καλές και ανταγωνιστικες τιμές. Συγγνώμη για την παρέμβαση και καλή τύχη. Όμως αυτό που ρωτάς δεν είναι το πρώτο πράγμα που ψάχνει ένας νέος έμπορος; Υποτίθεται ότι αφού ξεκινάς θα έπρεπε να ξέρεις από πού θα προμηθεύεσαι εμπόρευμα.
thiva7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Συγγνώμη για την παρέμβαση και καλή τύχη. Όμως αυτό που ρωτάς δεν είναι το πρώτο πράγμα που ψάχνει ένας νέος έμπορος; Υποτίθεται ότι αφού ξεκινάς θα έπρεπε να ξέρεις από πού θα προμηθεύεσαι εμπόρευμα. Μα είναι το πρώτο πράγμα που κάνω. Ψάχνω να βρω από που θα πάρω το εμπόρευμα μου. Δεν έχω κάνει καν έναρξη γιαυτό το λόγο.
VagAnd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Ψάξου με τους επισημους εισαγωγείς κτλ αλλά να ξέρεις οτι δύσκολο εώς αδύνατο να πάρεις τιμές χωρίς επαγγελματικό ΑΦΜ αν αυτό έχεις κατα νου
shodan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα φίλε, οι παρακάτω εταιρείες είναι εισαγωγείς/επίσημοι αντιπρόσωποι των πιο γνωστών brands στον ελληνικό χώρο ή κάνουν δικές τους εισαγωγές προϊόντων με δίκη τους επωνυμία και πουλάνε χονδρική. Πάνω πάνω βάζω τους hardwareάδες (desktop,laptop, monitor, AIO, κλπ αν σε ενδιαφέρουν) και ακολουθούν και οι υπόλοιποι οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη ποικιλία σε καλωδιάκια, ακουστικά, αντάπτορες, Bluetooth handsfree/speakers κλπ. InfoQuest Technlologies (hp, Dell, creative) Westnet [mywestnet] (AOC, Corsair, trust, creative, turtle beach) Enet solutions logicom (Kingston, hp, Microsoft, Acer) Oktabit (anker, anda sweat) — Zegetron (razer, silicon power, thrust master) Dot-media (zeroground gaming accessories, edifier, apacer, powerbank, chargers κ.α) Data-media (refurbished αν σε ενδιαφέρει να δουλέψεις, θήκες και τζαμάκια κινητών, τσάντες λάπτοπ, gaming accessories κ.α) Conceptum (8bitdo controllers, Sricam cameras, smart watches, hoverboards κ.α) Sun electronics (ή αλλιώς εδώ θα βρεις ότι καλώδιο και ανταπτορα μπορείς να φανταστείς και όχι μόνο) Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα επανέλθω. Γενικά υπάρχουν παρά πολλές εταιρείες που ασχολούνται με το αντικείμενο. Οι παραπάνω είναι ίσως οι πιο γνωστές και φέρνουν αξιόλογα πραγματάκια. Έχω βάλει επίτηδες σε παρένθεση brands που δουλεύουν ιδιαίτερα. Τσέκαρε και τις σελίδες τους, οι περισσότερες είναι ανοικτές χωρίς εγγραφή (εννοείται δεν θα δεις τιμές) για να πάρεις μια ιδέα. 4 2
deafman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Αληθεια μου εδωσες ξανα πισω την ελπιδα για αυτο το φορουμ. Νομιζα θα πεφταν παλι ολοι να το φανε το παλικαρι και δε θα επερνε απαντηση ποτε. Σωστη η λιστα παντως για hardwareαδικο. Οktabit φερνει και πολυ pc hardware να προσθεσω. Τιμες ουτε που ξερω πως παει για μαζικες παραγγελιες. 3
thiva7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 44 λεπτά πριν, shodan είπε Καλημέρα φίλε, οι παρακάτω εταιρείες είναι εισαγωγείς/επίσημοι αντιπρόσωποι των πιο γνωστών brands στον ελληνικό χώρο ή κάνουν δικές τους εισαγωγές προϊόντων με δίκη τους επωνυμία και πουλάνε χονδρική. Πάνω πάνω βάζω τους hardwareάδες (desktop,laptop, monitor, AIO, κλπ αν σε ενδιαφέρουν) και ακολουθούν και οι υπόλοιποι οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη ποικιλία σε καλωδιάκια, ακουστικά, αντάπτορες, Bluetooth handsfree/speakers κλπ. InfoQuest Technlologies (hp, Dell, creative) Westnet [mywestnet] (AOC, Corsair, trust, creative, turtle beach) Enet solutions logicom (Kingston, hp, Microsoft, Acer) Oktabit (anker, anda sweat) — Zegetron (razer, silicon power, thrust master) Dot-media (zeroground gaming accessories, edifier, apacer, powerbank, chargers κ.α) Data-media (refurbished αν σε ενδιαφέρει να δουλέψεις, θήκες και τζαμάκια κινητών, τσάντες λάπτοπ, gaming accessories κ.α) Conceptum (8bitdo controllers, Sricam cameras, smart watches, hoverboards κ.α) Sun electronics (ή αλλιώς εδώ θα βρεις ότι καλώδιο και ανταπτορα μπορείς να φανταστείς και όχι μόνο) Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα επανέλθω. Γενικά υπάρχουν παρά πολλές εταιρείες που ασχολούνται με το αντικείμενο. Οι παραπάνω είναι ίσως οι πιο γνωστές και φέρνουν αξιόλογα πραγματάκια. Έχω βάλει επίτηδες σε παρένθεση brands που δουλεύουν ιδιαίτερα. Τσέκαρε και τις σελίδες τους, οι περισσότερες είναι ανοικτές χωρίς εγγραφή (εννοείται δεν θα δεις τιμές) για να πάρεις μια ιδέα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου έφυγε ένα τρελό άγχος για όλο αυτό που πάω να κάνω. 15 λεπτά πριν, deafman είπε Αληθεια μου εδωσες ξανα πισω την ελπιδα για αυτο το φορουμ. Νομιζα θα πεφταν παλι ολοι να το φανε το παλικαρι και δε θα επερνε απαντηση ποτε. Σωστη η λιστα παντως για hardwareαδικο. Οktabit φερνει και πολυ pc hardware να προσθεσω. Τιμες ουτε που ξερω πως παει για μαζικες παραγγελιες. Και γω είχα φοβηθεί ότι στο τέλος δεν....αλλα καλά πήγε 😂
ManFromEarth Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, deafman είπε Αληθεια μου εδωσες ξανα πισω την ελπιδα για αυτο το φορουμ. Νομιζα θα πεφταν παλι ολοι να το φανε το παλικαρι και δε θα επερνε απαντηση ποτε. Σωστη η λιστα παντως για hardwareαδικο. Οktabit φερνει και πολυ pc hardware να προσθεσω. Τιμες ουτε που ξερω πως παει για μαζικες παραγγελιες. Αστα να πανε. απο την πρωτη απαντηση βλεπεις οτι ο @Βασίλης_29 δεν ενδιαφερθηκε καν να βοηθησει, απλα υπεθεσε οτι ηθελε σαν ιδιωτης να αγορασει σε τιμες χονδρικης για να του την πει. Οι μισοι εδω μεσα αντι να βοηθανε κοιτανε πώς θα την πουν στον αλλο. 4 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Σωστη η λιστα ,αλλα να ξερεις ,πρεπει να βρεις και απο εξω ευρωπη για καλυτερες τιμες
thiva7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Αστα να πανε. απο την πρωτη απαντηση βλεπεις οτι ο @Βασίλης_29 δεν ενδιαφερθηκε καν να βοηθησει, απλα υπεθεσε οτι ηθελε σαν ιδιωτης να αγορασει σε τιμες χονδρικης για να του την πει. Οι μισοι εδω μεσα αντι να βοηθανε κοιτανε πώς θα την πουν στον αλλο. Εντάξει δεν το είδα άσχημα. Λέω μπορεί να θέλει να με ενημερώσει 3 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Σωστη η λιστα ,αλλα να ξερεις ,πρεπει να βρεις και απο εξω ευρωπη για καλυτερες τιμες Βρήκα ένα σιτε με ψάξιμο στο Google. Αλλά ότι έχετε στα υπόψιν που θα μπορούσε να βοηθήσει στείλτε να έχω λίστα Ευχαριστώ 1
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 tan computers καλλιθεα πολλα μικροεξαρτηματσ οπως καλωδια κτλ. tmp computers intersys 1 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Αστα να πανε. απο την πρωτη απαντηση βλεπεις οτι ο @Βασίλης_29 δεν ενδιαφερθηκε καν να βοηθησει, απλα υπεθεσε οτι ηθελε σαν ιδιωτης να αγορασει σε τιμες χονδρικης για να του την πει. Οι μισοι εδω μεσα αντι να βοηθανε κοιτανε πώς θα την πουν στον αλλο. Αγαπητέ κοίταξε καλύτερα τα δικά σου προβληματα και άσε το τι θα γράψω εγώ, μην πω κιόλας ότι και εσύ έγραψες μόνο για να μου την πεις. Εδω βοηθάει οποίος θέλει κι αν θέλει. Δεν ειναι κάνεις υποχρεωμένος να βοηθησει από την στιγμή που η οποιαδήποτε παροχή πληροφοριών είναι εθελοντική και εναποκειται στην σωστή γνώση και την καλή θέληση κάποιου. Αρκετοί σε κάποιες περιπτώσεις πάνε να βοηθήσουν καλοπροαιρετα αλλά λόγω μη σωστών πληροφοριών ενδέχεται να βλάψουν περισσότερο κάποιον. Στην αρχή ρώτησα τον thiva7 αν έχει μαγαζί λιανικής διότι έχει τύχει εδώ κάποιες φορές να ρωτανε αν μπορούν να προμηθευτούν από την χονδρική ως ιδιώτες πράγμα που δεν γίνεται πάρα μόνο μαύρα μετά από συνεννόηση με τον χονδρεμπορα αν ειναι γνωστός σου. Εκτός από αυτό όπως απάντησαν και άλλοι αν δεν είσαι ήδη στην λιανική με επαγγελματικό ΑΦΜ και στοιχεία και αν δεν μπεις στην διαδικασία της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον χονδρεμπορα για να κάνεις τις ερωτήσεις σου και μια διαπραγμάτευση των παραγγελιών σου δεν πρόκειται να πάρεις τιμές οι οποίες δεν ειναι καθορισμένες ανά τεμάχιο αλλά διαφορετικές ανάλογα διαφόρων παραγόντων. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από Βασίλης_29
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα