burnin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα μαγκες. θα παρω συντομοτατα νεο αμαξι. και βιαζομαι να κανω ασφαλεια. μπηκα σε σαιτ της eurolife hellasdirect αλλα και στης insurancemarket (αν λεω καλα το ονομα) που μου δειχνει προσφορες απο διαφορες εταιριες. Μεχρι εδω ολα καλα. αρχισα να κοιταω τα ψιλα γραμματα. με εξαιρεση την anytime που εχω το παλιο αμαξι (και σκεφτομουν να ψαχτω για καπου αλλου, ασχετα αν παιζει να μεινω εκει) ειδα πως ΟΛΕΣ οι αλλες, ειχαν απαλλαγη στη μερικη κλοπη. απο 75 ευρω μεχρι 300. δηλαδη πχ και θα μου παρουν κανα κασσετοφωνο κτλ, και θα πληρωσω κιολας? απαραδεκτο. τι τις πληρωνουμε? εν τω μεταξυ αν δεν κοιταξεις τα ψιλα γραμματα, δεν φαινεται. και εινα ιτοσο σημαντικο.... πχ στο αμαξι μου σε εξι μηνες μου φαγαν 2 φορες την μπαταρια (+ οτι αλλες ζημιες εγιναν) οποτε θελω να ρωτησω, υπαρχει καποια αλλα εναλλακτικη πλην της anytime που ναμην εχει απαλλαγη στη μερικη κλοπη, για να τσεκαρω αν με συμφερει? αυτα που ψαχνω να εχει μια σφαλεια ειναι ολικη, μερικη κλοπη, φυσικες καταστροφες, τρομοκρατικα, νομικη προστασια, οδικη, θραυση κρυσταλλων. Σας ευχαριστω με σωζετε Υγ1. θα καθομουν στηνενιταιμ αλλα στο τελευταιο εξαμηνοειδα μια μικρη αυξηση η οποια εικαζω ηταν ειτε επειδη μου χαν φαει μια φορα την μπαταρια, ειτε για ενα μικρο τρακαρισμα που ειχα. πουαπαγορευεται να σου κανουν αυξηση μεχρι ενα ανα ετος. δεν ασχοληθηκα παραπανω αλλα ειπα να τους την κανω. ξεμενω ομως απο επιθπιλογες αποτι βλεπω... υγ2. αν κανω μικτη, μου ασφαλιζουν μονο Ζημιες απο τρακαρισμα? ή πχ μου καλυπτουν και αν καποιος παει και μου γρατζουνισει το αμαξι με κλειδι, ή με χτυπησει με κοτσαδορο και φυγει? οι μικτες εχουν απαλλαγη? δεν νομιζω να παω σε μικτη αλλα αγχωνομαι λιγο για το νεο αμαξι γιατι δεν εχω παρκινγκ. η γειτονια ειναι καλη με εξαιρεση εναν κοπανο με κοτσαδορο σε νιβα που μπαινει αναποδα στο δρομο και παρκαρει με το ενα χερι μιλωντας με το αλλο στο κινητο, και χωρις να εχει υδραυλικο. με εχει βρει στο αλλο αμαξι. αλλα αντε απεδειξε οτι δεν εισαι ελεφαντας... υγ3. αν βαλω αφτερμαρκετ καλο συναγερμο, και ενας κλεφτης του κανει ζημια, οι ασφαλιστικες μου τον αποζημειωνουν ή οχι επειδη δεν ειναι μεσα στα οριτζιναλ εξαρτηματα του αμαξιου? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από burnin
Tsino Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Νομίζω η γρατζουνιά με κλειδί θεωρείται κακόβουλη ενέργεια από τρίτους... Θα πρέπει να αναφέρεται στο συμβόλαιο αν καλύπτεσαι ή όχι. 1
afragorn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Aπό τις πιο σοβαρές ασφαλιστικές που υπάρχουν και συνιστώ είναι η Ergo. Θα πρότεινα να πας σε έναν ασφαλιστή για να σε κατατοπίσει με όλες τις απορίες σου. Μη ψάξεις από το ίντερνετ για τη πρώτη σου ασφάλεια εφόσον έχεις τόσες απορίες. 1
peronoforos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει καμία προσφορά που να αξίζει εν όψη black Friday?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα