Teo90zap Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι ν ανοίξω ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ!Γνωρίζει κάποιος αν κάνει τζίρο αν αξίζει?
Backpacker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Ρε φίλε έτσι γενικά που ρωτάς τι να σου πούμε εμείς? Τι περιοχή είναι...πόσο πληθυσμό έχει η πόλη? Έχεις βρει σημειο? Αν ναι έχει άλλα προπο τριγύρω? Θα το δουλεύεις μόνος? Με υπάλληλο? Με συνέταιρο? Γενικά δεν αξίζει πάντως αυτές τις εποχές...ελάχιστα δουλεύουν πλέον και το ωράριο τους είναι ίσως το πιο σκλαβιά που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά.
Teo90zap Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Backpacker είπε Ρε φίλε έτσι γενικά που ρωτάς τι να σου πούμε εμείς? Τι περιοχή είναι...πόσο πληθυσμό έχει η πόλη? Έχεις βρει σημειο? Αν ναι έχει άλλα προπο τριγύρω? Θα το δουλεύεις μόνος? Με υπάλληλο? Με συνέταιρο? Γενικά δεν αξίζει πάντως αυτές τις εποχές...ελάχιστα δουλεύουν πλέον και το ωράριο τους είναι ίσως το πιο σκλαβιά που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά. Η περιοχή μου είναι μια κωμόπολη με 4.00 κατοίκους δεν έχει άλλο πρακτορείο και υπάρχει θέση για ν ανοίξει.!εγώ θα το δουλεύω με την γυναίκα μου!χωρίς ενοίκιο!
Backpacker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Teo90zap είπε Η περιοχή μου είναι μια κωμόπολη με 4.00 κατοίκους δεν έχει άλλο πρακτορείο και υπάρχει θέση για ν ανοίξει.!εγώ θα το δουλεύω με την γυναίκα μου!χωρίς ενοίκιο! Αν είναι 400 κάτοικοι δεν αξίζει. Αν είναι 4.000 και δεν υπάρχει άλλο τότε θα βγαίνει ένα μεροκάματο. Από ένα μισθό στον καθένα σας κάτω από 1000ρικο έκαστος. Αλλά ξεχνάτε άδειες κτλπ. Το προποτζίδικο δουλεύει 360 από τις 365 μέρες τον χρόνο. Κλείνει μόνο 3 μέρες Πάσχα. 15Αυγουστο και μια μέρα ακόμα αν θυμάμαι καλά. Δεν έχει άλλες αργίες κτλπ και οι πληρωμές στον ΟΠΑΠ είναι δυο φορές την εβδομάδα. Δεν ξέρω τι παίζει με τις ασφαλιστικές εισφορές σε τόσο πληθυσμό. Αν είστε πάνω ή κάτω απ'το όριο που αντί για ΕΦΚΑ πληρώνει ΟΓΑ. Από λειτουργικά θα έχετε τις επαγγελματικές συνδρομές σας (Nova-OTE) και τα ρεύματα για πόσες τηλεοράσεις και υπολογιστές-μηχανήματα-κονσόλες. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από Backpacker
sstratos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 δεν νομιζω να συμφερει με τοσο λιγο κοσμο..... εχει πραγματικα ελαχιστο ποσοστο κερδους , γιαυτο τα τελευταια 4-5 χρονια εχουν κλεισει πανω απο τα μισα... και τα εξοδα ειναι μεγάλα. Και πρέπει να είναι κάποιος εκεί απο τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 23.00 το βράδυ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ....... δεν εχει αργιες /γιορτές κτλ... καθε μέρα απίκο. Αποψή μου βέβαια
kostello Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 άδεια έχεις βρεί? ξερεις πόσο κοστίζει η άδεια?
xp-user Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Αδεία δίνει ΜΟΝΟ ο ΟΠΑΠ αφού κάνει ελέγχο βιωσιμότητας .
kostello Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Στις 1/2/2020 στις 6:59 ΜΜ, Teo90zap είπε Καλησπέρα ενδιαφέρομαι ν ανοίξω ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ!Γνωρίζει κάποιος αν κάνει τζίρο αν αξίζει? εγω θα το εκανα με κλειστα ματια αν ειχα το κεφαλαιο. κωμοπολη χωρις πρακτορειο και δεν το εχει κανει κανεις?!!! ο τζογος φιλε παντα εχει χρημα. γνωριζω καλα οτι οι καφετεριες εβγαζαν 3χιλιαρα απο τα photoplay (αν τα θυμασαι) που επαιζαν πιτσιρικα, ποσο μαλλον τα πρακτορεια ολα γεματα κοσμο ειναι οπου περασεις. σιγουρα θα παει τρενο γνωμη μου. ολοι εκει μεσα θα ειναι. http://www.odigostoupoliti.eu/pos-anoigo-praktoreio-opap-kai-ti-dikaiologitika-xreiazontai/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα