Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περασα win 7 σε ένα pc αλλα δεν εχω ηχο. Τον οριζω βεβαια στις "συσκευες αναπαραγωγης" αλλα μου βγαζει αυτό το msg (δεν υπαρχει other application που το δεσμευει)

OQUIaP0.png

Δημοσ.

Drivers πέρασες για την κάρτα ήχου ή το άφησες με ότι βρήκε μόνο του; Πήγαινε στο site του κατασκευαστή και κατέβασε τους drivers που χρειάζεσαι και στήστους.

Επίσης, έχω δει μητρικές να βγάζουν σφάλμα στον ήχο όταν δεν έχουν συνδεμένο το καρφάκι των ηχείων στην πράσινη υποδοχή.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, micos000 είπε

Drivers πέρασες για την κάρτα ήχου ή το άφησες με ότι βρήκε μόνο του; Πήγαινε στο site του κατασκευαστή και κατέβασε τους drivers που χρειάζεσαι και στήστους.

Επίσης, έχω δει μητρικές να βγάζουν σφάλμα στον ήχο όταν δεν έχουν συνδεμένο το καρφάκι των ηχείων στην πράσινη υποδοχή.

Oλους τους drivers τους περασα ως συνηθως με τη μια, με το Driver Booster. Η καρτα ηχου είναι αυτή που περιλαμβανεται στην καρτα γραφικων Ati Radeon HD. Εμφανιζεται κανονικα στις Συσκευες αναπαραγωγης του Ηχου, αλλα αν πας να τη τεσταρεις βγαζει το από πανω error msg (που λεει οτι η συσκευη χρησιμοποιειται από άλλη εφαρμογη).

Δημοσ.

Στο task manager υπάρχει πρόγραμμα που μπορεί να  χρησιμοποιέι τη κάρτα ήχου?

στο device manager εμφανίζει καποιο πρόβλημα στη κάρτα ήχου?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alan2 είπε

Στο task manager υπάρχει πρόγραμμα που μπορεί να  χρησιμοποιέι τη κάρτα ήχου?

στο device manager εμφανίζει καποιο πρόβλημα στη κάρτα ήχου?

Όχι στο πρωτο, ναι στο δευτερο.

18 λεπτά πριν, Crybal είπε

Δοκμασε με τους drivers της εταιρείας καλύτερα.

Toυς εβαλα αλλα χωρις αποτέλεσμα.

Να πω ότι ο ηχος μεταφερεται μεσω hdmi στα ηχεια της τηλεόρασης με την οποια ειναι συνδεδεμενο το pc.  Προηγουμενως υπηρχε ηχος με τον ιδιο τροπο και χωρις πρόβλημα.

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό θα προτείνω. Να κατεβάσεις τους drivers από την amd για την κάρτα σου και να τους στήσεις αφού πρώτα απεγκαταστήσεις τους υπάρχοντες με το ddu σε ασφαλή λειτουργία.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, alan2 είπε

πότε στο βγάζει το μύνημα και τί λέει σχετικά με τον ήχο στο στο device manager?

Οταν παω να τη τεσταρω από τη σχετικη επιλογή της καρτελας της. Στον device manager δεν εμφανιζει πλεον προβλημα.

Ένα άλλο περιεργο είναι ότι δε μπορει να ολοκληρωθεί η αξιολογηση από τις "πληροφοριες και εργαλεία επιδοσεων".

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To πρόβλημα τελικα λυθηκε περνωντας τους drivers απο το αρχικο τους dvd.

Επεξ/σία από rus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...