Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Που παν και τους ξετρυπωνουν κάτι "ανιψοξαρδερφους'' κάτι" θείους" οι οποίοι έχουν κάτι" γνωστούς" και" ξέρουν" αυτοί από αυτοκίνητα, δεν μπορώ να καταλάβω! 

Και δεν σου ζητησει κανεις να καταλαβεις.......

3 ώρες πριν, jmmys είπε

Αν έχεις άτομο έμπιστο Γερμανία που να γνωρίζει από αμάξια,τότε έχεις πολύ περισσότερες επιλογές.

Χαρακτηριστικά Auris από 2014 και μετά, βενζίνη μέχρι 1400 κυβικά,στο car.gr έχει 7 αγγελίες και στο mobile 98.Πολύ καλό αμάξι.

Φυσικά ακόμα πιο πολλές επιλογές έχεις με γερμανικά αμάξια,τα οποία θα κοιτούσα εγώ,αμάξια που κατασκευάστηκαν εκεί για την γερμανική αγορά.Οι επίσημες αντιπροσωπείες έχουν πολλά καλά αυτοκίνητα.

Θα πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος εκτελωνισμου όμως,για να δεις αν συμφέρει από έξω.

Σχετικά με το να βάλεις 2-3 χιλιάρικα ακόμα για καινούριο,θα το έκανα μόνο αν θα μου άρεζε πολύ σαν εμφάνιση.Αν είναι να πάρω ένα έκτρωμα σαν το Baleno που ειπώθηκε,προσωπική άποψη,μόνο και μόνο επειδή είναι καινούριο αλλά με το που βλέπω να φεύγω,τότε χίλιες φορές μεταχειρισμένο που να χαίρομαι να το βλέπω.

Απο όσο ξέρω από 1η Μαρτίου θα αλλάξει το καθεστώς και θα μειωθεί το κόστος.....

Και εγω συμφωνω σχετικα με το baleno...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mp123 είπε

Βάλε αλλα 2000 και πάρε καινουργιο. Ενδεικτικά το baleno το εχει 12500 περίπου.7 χρονια εγγύηση..Για εμένα τζαμπα λεφτα θα δώσεις σε μτχ.. 

Υ.γ μακρυα απο Γερμανίες και συγγενείς.

Καλύτερα με ΗΣΑΠ απ' οτι με Baleno. 

8 ώρες πριν, dimitris_213 είπε

Καλά σίγουρα έτσι είναι...άπλα όσες περισσότερες γνώμες ακούσω όλο και κάτι καλύτερο θα βγει....Ναι μπορώ να φέρω από εξωτερικό (Γερμανία) μεσώ του κουμπάρου μου που τσίμπησε ένα qashqai πετρέλαιο και είναι καταευχαριστημενος. Ένα φιλαράκι μου που οδήγησε το άστρα το 1.4 με τα 140 άλογα είναι ενθουσιασμένος και εσωτερικά και οδηγικα...τι να πω. Προσπαθώ να βρω μια άκρη τι παίζει με την αγορά αυτ-του καθόσον είμαι μακριά από τις εξελίξεις.

Να πω και την αμαρτία μου...καλοκοιτάζω και το Qashqai η αλήθεια είναι...άλλα είναι τσιμπημένο από θέμα τιμής. Δλδ εάν το βρω σε τιμή λουκούμι δεν θα πω όχι......

Μπορεί να είναι καλό στο δρόμο αυτό με τα 140 άλογα αλλά θα τη ρουφάει τη βενζίνη. Βάλε κάτω τη χρήση που θα του κάνεις, πόσο μπορείς να δώσεις γενικά σε αγορά και μετά θα αποφασίσεις αν κάνει. Και ειδικά αν ψάχνεις στη Γερμανία, έχεις πραγματικά πάρα πολλές επιλογές οπότε βάλε το μπάτζετ σου και καλή αναζήτηση. Μπορεί να σου εμφανιστεί ευκαιρία σε μοντέλο που δε το είχες σκεφτεί...

1 ώρα πριν, dimitris_213 είπε

Απο όσο ξέρω από 1η Μαρτίου θα αλλάξει το καθεστώς και θα μειωθεί το κόστος.....

Και εγω συμφωνω σχετικα με το baleno...

Κράτα μικρό καλάθι για το νέο καθεστώς. Γιατί μη ξεχνάς πως ζεις στην Ελλάδα και οι κυβερνήσεις της, ανεξαρτήτως χρώματος, το εχθρεύονται το αυτοκίνητο...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dimitris_213 είπε

Όσο φτάνει το μυαλό του καθενός... 

Έχω πουλήσει σε έναν μηχανάκι που έστειλε έναν "φίλο" του να το "δει". Έρχεται ο τύπος με μια μηχανή, και την γυναίκα του από πίσω, μου λέει βάλτο στο διπλό σταντ οκ του λέω ακουμπάει του αγκώνες επάνω και δωστου κουβέντα για κάνα μισάωρο, μου λέει είναι εντάξει το μηχανάκι θα του πω να το πάρει!!! (μια γύρα δεν είχε κάνει στο μηχανάκι) 

Καλημέρα 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/2/2020 στις 5:16 ΜΜ, dimitris_213 είπε

Καλησπέρα. Έπειτα από 20ετη συμβίωση με ένα focus μοντέλο του 2000..... ήρθε η ώρα για αγορά μεταχειρισμένου, καθόσον για καινούργιο δεν μας παίρνει. Το ποσό που διαθέτω είναι 10.000 με 11.000 ευρώ. Από μια μικρή έρευνα αγοράς καταλήγω στο Auris μοντέλο 2013 ή νεότερο και στο Pulsar. Ποια η γνώμη σας για αυτά τα 2;;; Υπόψιν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς από εξωτερικό (Γερμανία)

Γιατι δεν κοιτας σε καινουργιο το i20 1.2 ή το rio? Τιμια αυτοκινητα για τα λεφτα τους με νευρικο κινητηρα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Γιατι δεν κοιτας σε καινουργιο το i20 1.2 ή το rio? Τιμια αυτοκινητα για τα λεφτα τους με νευρικο κινητηρα..

Δεν αντιλέγω καλά είναι αλλά θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο σε χώρους.....

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.  Ενδιαφερομαι και εγώ για μεταχειρισμένο μεχρι 6000ευρω και μου αρεσει το πετρελαιοκινητο auris 2008(toyota Auris 1.4 D-4D DIESEL.)Επειδη εχω ακούσει πως ο  βενζινοκίνητος κινητήρας έχει θέματα με καταναλωση λαδιού ηθελα να ρωτησω αυτό αφορα τον κινητήρα με βενζινη μόνο ή και τον πετρελαιοκινητηρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...