dimitris_213 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα. Έπειτα από 20ετη συμβίωση με ένα focus μοντέλο του 2000..... ήρθε η ώρα για αγορά μεταχειρισμένου, καθόσον για καινούργιο δεν μας παίρνει. Το ποσό που διαθέτω είναι 10.000 με 11.000 ευρώ. Από μια μικρή έρευνα αγοράς καταλήγω στο Auris μοντέλο 2013 ή νεότερο και στο Pulsar. Ποια η γνώμη σας για αυτά τα 2;;; Υπόψιν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς από εξωτερικό (Γερμανία)
Axelq Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Από αυτά τα δύο θα διάλεγα σίγουρα το Auris. Η Nissan χρησιμοποιεί αρκετές μηχανές από την Renault ειδικά στα καινούργια της μοντέλα όπως το Pulsar.
Haldol Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Το συγκεκριμένο Auris το έχω οδηγήσει και είναι έ-ρ-ω-τ-α-ς. Περίεργο για Toyota αλλά το λάτρεψα. 😅 Τα έχεις κάνει test drive;
dimitris_213 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Haldol είπε Το συγκεκριμένο Auris το έχω οδηγήσει και είναι έ-ρ-ω-τ-α-ς. Περίεργο για Toyota αλλά το λάτρεψα. 😅 Τα έχεις κάνει test drive; Όχι δεν το έκανα.....αλλά θέλω..... εμφανισιακά με αγγίζει περισσότερο το Auris......
alex84 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, dimitris_213 είπε Όχι δεν το έκανα.....αλλά θέλω..... εμφανισιακά με αγγίζει περισσότερο το Auris...... Να το κοιταξεις αυτο! 😂
thanasisxask Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Axelq είπε Η Nissan χρησιμοποιεί αρκετές μηχανές από την Renault ειδικά στα καινούργια της μοντέλα όπως το Pulsar. Και ποιο είναι το πρόβλημα;
kalmik Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 προσοχή όχι το Auris με τον προβληματικό μοτέρ βενζίνης 1,33 101ΗP. καίει υπερβολικό λάδι και αχρηστεύεται στα 80-100Κ χλμ. 1
dimitris_213 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 15 ώρες πριν, kalmik είπε προσοχή όχι το Auris με τον προβληματικό μοτέρ βενζίνης 1,33 101ΗP. καίει υπερβολικό λάδι και αχρηστεύεται στα 80-100Κ χλμ. Αυτό κοιτούσα!!!!!!! Σοβαρά;;;; Όχι ρε γμτ.... Σκέφτομαι και το opel Astra.... βρήκα ένα στον www.petridiscars.gr Θεσσαλονίκη..........εκ πρώτης όψεως φαίνεται ευκαιρία....ξέρεις κανένας τπτ για τον εν λόγω;;;; Είναι αξιόπιστος η μακριά;;;; Για το Astraτι γνώμη έχετε;;;
agnostos13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Στις 1/2/2020 στις 5:36 ΜΜ, Axelq είπε Από αυτά τα δύο θα διάλεγα σίγουρα το Auris. Η Nissan χρησιμοποιεί αρκετές μηχανές από την Renault ειδικά στα καινούργια της μοντέλα όπως το Pulsar. Δεν είναι μηχανές της Renault αλλά εξελιγμένες σε συνεργασία με τη Renault (μιας και είναι αδελφές εταιρείες εδώ και χρόνια) που έχουν μπεί σε αυτοκίνητα και των 2 εταιρειών (καθώς και σε Mercedes και Dacia)
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, dimitris_213 είπε Αυτό κοιτούσα!!!!!!! Σοβαρά;;;; Όχι ρε γμτ.... Σκέφτομαι και το opel Astra.... βρήκα ένα στον www.petridiscars.gr Θεσσαλονίκη..........εκ πρώτης όψεως φαίνεται ευκαιρία....ξέρεις κανένας τπτ για τον εν λόγω;;;; Είναι αξιόπιστος η μακριά;;;; Για το Astraτι γνώμη έχετε;;; Ξέρεις τι λένε, οι γνώμες είναι σα τις κωλ...ιδες, όλοι έχουν μια. Και ο καθένας μας έχει διαφορετικά στάνταρ. Το καλύτερο είναι να το οδηγήσεις εσύ. Επίσης αν όντως μπορείς να κοιτάξεις απο εξωτερικό, τότε να στραφείς σε ευρωπαϊκές φίρμες και όχι σε ιαπωνικά. Γιατί πολύ απλά υπάρχουν περισσότερα άρα σίγουρα θα βρεις κάτι καλύτερο. Εμένα το άστρα δε μου άρεσε όταν το οδήγησα αλλά γενικά δε μου αρέσουν τα Όπελ και σε εσωτερικό, φινίρισμα κλπ. Σε βενζίνη να ξέρεις τσιμπάει στην κατανάλωση, και μακριά απο το 1.6 ατμόσφαιρα
dimitris_213 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Ξέρεις τι λένε, οι γνώμες είναι σα τις κωλ...ιδες, όλοι έχουν μια. Και ο καθένας μας έχει διαφορετικά στάνταρ. Το καλύτερο είναι να το οδηγήσεις εσύ. Επίσης αν όντως μπορείς να κοιτάξεις απο εξωτερικό, τότε να στραφείς σε ευρωπαϊκές φίρμες και όχι σε ιαπωνικά. Γιατί πολύ απλά υπάρχουν περισσότερα άρα σίγουρα θα βρεις κάτι καλύτερο. Εμένα το άστρα δε μου άρεσε όταν το οδήγησα αλλά γενικά δε μου αρέσουν τα Όπελ και σε εσωτερικό, φινίρισμα κλπ. Σε βενζίνη να ξέρεις τσιμπάει στην κατανάλωση, και μακριά απο το 1.6 ατμόσφαιρα Καλά σίγουρα έτσι είναι...άπλα όσες περισσότερες γνώμες ακούσω όλο και κάτι καλύτερο θα βγει....Ναι μπορώ να φέρω από εξωτερικό (Γερμανία) μεσώ του κουμπάρου μου που τσίμπησε ένα qashqai πετρέλαιο και είναι καταευχαριστημενος. Ένα φιλαράκι μου που οδήγησε το άστρα το 1.4 με τα 140 άλογα είναι ενθουσιασμένος και εσωτερικά και οδηγικα...τι να πω. Προσπαθώ να βρω μια άκρη τι παίζει με την αγορά αυτ-του καθόσον είμαι μακριά από τις εξελίξεις. Να πω και την αμαρτία μου...καλοκοιτάζω και το Qashqai η αλήθεια είναι...άλλα είναι τσιμπημένο από θέμα τιμής. Δλδ εάν το βρω σε τιμή λουκούμι δεν θα πω όχι......
ideal09 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Αυτό κοιτούσα!!!!!!! Σοβαρά;;;; Όχι ρε γμτ.... Σκέφτομαι και το opel Astra.... βρήκα ένα στον www.petridiscars.gr Θεσσαλονίκη..........εκ πρώτης όψεως φαίνεται ευκαιρία....ξέρεις κανένας τπτ για τον εν λόγω;;;; Είναι αξιόπιστος η μακριά;;;; Για το Astraτι γνώμη έχετε;;; Αρκετοι κυκλοφορουν Θεσσαλονικη με το πλαισιο πινακιδας του και ξερω και 2 ατομα που ηταν ευχαριστημενοι. Εγω που ειχα παει να δω τα αμαξια του μου φανηκαν "κουρασμενα", πρεπει καποια κομματια να τα φερνει απο νησια . 1
mp123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Στις 1/2/2020 στις 11:16 ΜΜ, dimitris_213 είπε Καλησπέρα. Έπειτα από 20ετη συμβίωση με ένα focus μοντέλο του 2000..... ήρθε η ώρα για αγορά μεταχειρισμένου, καθόσον για καινούργιο δεν μας παίρνει. Το ποσό που διαθέτω είναι 10.000 με 11.000 ευρώ. Από μια μικρή έρευνα αγοράς καταλήγω στο Auris μοντέλο 2013 ή νεότερο και στο Pulsar. Ποια η γνώμη σας για αυτά τα 2;;; Υπόψιν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς από εξωτερικό (Γερμανία) Βάλε αλλα 2000 και πάρε καινουργιο. Ενδεικτικά το baleno το εχει 12500 περίπου.7 χρονια εγγύηση..Για εμένα τζαμπα λεφτα θα δώσεις σε μτχ.. Υ.γ μακρυα απο Γερμανίες και συγγενείς.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Στις 1/2/2020 στις 5:16 ΜΜ, dimitris_213 είπε Καλησπέρα. Έπειτα από 20ετη συμβίωση με ένα focus μοντέλο του 2000..... ήρθε η ώρα για αγορά μεταχειρισμένου, καθόσον για καινούργιο δεν μας παίρνει. Το ποσό που διαθέτω είναι 10.000 με 11.000 ευρώ. Από μια μικρή έρευνα αγοράς καταλήγω στο Auris μοντέλο 2013 ή νεότερο και στο Pulsar. Ποια η γνώμη σας για αυτά τα 2;;; Υπόψιν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς από εξωτερικό (Γερμανία) Αν έχεις άτομο έμπιστο Γερμανία που να γνωρίζει από αμάξια,τότε έχεις πολύ περισσότερες επιλογές. Χαρακτηριστικά Auris από 2014 και μετά, βενζίνη μέχρι 1400 κυβικά,στο car.gr έχει 7 αγγελίες και στο mobile 98.Πολύ καλό αμάξι. Φυσικά ακόμα πιο πολλές επιλογές έχεις με γερμανικά αμάξια,τα οποία θα κοιτούσα εγώ,αμάξια που κατασκευάστηκαν εκεί για την γερμανική αγορά.Οι επίσημες αντιπροσωπείες έχουν πολλά καλά αυτοκίνητα. Θα πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος εκτελωνισμου όμως,για να δεις αν συμφέρει από έξω. Σχετικά με το να βάλεις 2-3 χιλιάρικα ακόμα για καινούριο,θα το έκανα μόνο αν θα μου άρεζε πολύ σαν εμφάνιση.Αν είναι να πάρω ένα έκτρωμα σαν το Baleno που ειπώθηκε,προσωπική άποψη,μόνο και μόνο επειδή είναι καινούριο αλλά με το που βλέπω να φεύγω,τότε χίλιες φορές μεταχειρισμένο που να χαίρομαι να το βλέπω.
thanasisxask Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, mp123 είπε Υ.γ μακρυα απο Γερμανίες και συγγενείς. Που παν και τους ξετρυπωνουν κάτι "ανιψοξαρδερφους'' κάτι" θείους" οι οποίοι έχουν κάτι" γνωστούς" και" ξέρουν" αυτοί από αυτοκίνητα, δεν μπορώ να καταλάβω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα