Aten-Ra Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Είμαι σίγουρος και στις δυο περιπτώσεις έτρεχε η APU και όχι η GPU. Έχω το ίδιο πρόβλημα σε Laptop με Intel CPU και AMD GPU και σε πολλά παιχνίδια δεν μπαίνει η GPU και τρέχει με τα Intel Graphics.
holy grail Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Στις 1/2/2020 στις 4:51 ΜΜ, krosakisgr είπε Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο Counter Strike Global Offensive. Μου κάνει drop fps (απο 150 μπορεί να φτάσει στα 60) συνέχεια και το έχω στα medium όλα τα video settings. Έχω τον ryzen 5 2400g, Αsus Radeon RX 580 8GB ROG Strix και 8gb ddr4. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη διότι δεν δικαιολογείται με αυτα τα specs να κανει drop fps. τα μεγαλα frame drops ειναι απο τον επεξεργαστη σου ο οποιος ειναι λιγος για αυτη την καρτα, οπως και η καρτα ειναι σαπια. οι μνημες θα σε βοηθησουν στο συνολο αλλα παλι θα εχεις μεγαλα drops. πας σε 2700χ.
nikolas_kriti Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, holy grail είπε τα μεγαλα frame drops ειναι απο τον επεξεργαστη σου ο οποιος ειναι λιγος για αυτη την καρτα, οπως και η καρτα ειναι σαπια. οι μνημες θα σε βοηθησουν στο συνολο αλλα παλι θα εχεις μεγαλα drops. πας σε 2700χ. Η κάρτα είναι σάπια???? Ας μην λέμε ανακρίβειες εάν δεν γνωρίζουμε!! Η κάρτα ειναι αρκετά καλή για να παίξεις το CSGO 1080/144hz και όχι μόνο.!! Επιπλέον το APU είναι άψογο εάν συνδυαστεί με καλές μνήμες,τον παραμετροποιήσεις σωστά και γνωρίζεις τις απαιτήσεις που έχεις από τον επεξεργαστή!! Εγώ τώρα παίζω τo GO MM se 1080 με σταθερά πάνω από 130fps!! Άλλα δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε γιατί δεν παίζει το PUBG σε ULTRA. 2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Είμαι σίγουρος και στις δυο περιπτώσεις έτρεχε η APU και όχι η GPU. Έχω το ίδιο πρόβλημα σε Laptop με Intel CPU και AMD GPU και σε πολλά παιχνίδια δεν μπαίνει η GPU και τρέχει με τα Intel Graphics. Στην δικιά μου περίπτωση ήταν απενεργοποιημένη απο το bios!! 1
Aten-Ra Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, nikolas_kriti είπε Στην δικιά μου περίπτωση ήταν απενεργοποιημένη απο το bios!! OK, άρα το απορρίπτουμε αυτό το σενάριο.
nikolas_kriti Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε OK, άρα το απορρίπτουμε αυτό το σενάριο. Ξαναλέω στην δική μου περίπτωση! Εγω το θέμα software-drivers-bios το είχα εξαντλήσει.
Aten-Ra Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, nikolas_kriti είπε Ξαναλέω στην δική μου περίπτωση! Εγω το θέμα software-drivers-bios το είχα εξαντλήσει. Ε ναι για εσένα μίλησα, ο άλλος ας μας πει αν το έχει απενεργοποιήσει η όχι
daynight Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, holy grail είπε τα μεγαλα frame drops ειναι απο τον επεξεργαστη σου ο οποιος ειναι λιγος για αυτη την καρτα, οπως και η καρτα ειναι σαπια. οι μνημες θα σε βοηθησουν στο συνολο αλλα παλι θα εχεις μεγαλα drops. πας σε 2700χ. προσοχη ακολουθει σαπιος amd 2200 με αποδομημενη amd 570 Spoiler 4
leros2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Προσωπικά με τον 2400g που έχω στο asrock mini με 2x8gb 3000mhz sodimms, δεν έχω drops σε ότι gaming δοκίμασα, ακόμα και csgo έπαιζε σταθερά...
krosakisgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Στις 3/2/2020 στις 5:59 ΜΜ, yiannis1991 είπε Αν μπορείς να πουλήσεις τον CPU και να πάρεις 1600 ή 2600 τουλάχιστον. Βλέπω αρκετός κόσμος πάει και παίρνει Ryzen APU ενώ βάζει κάρτα γραφικών.. ναι παίρνεις Ryzen APU για να βάλεις στο μέλλον κάρτα γραφικών. 20 ώρες πριν, leros2004 είπε Just checking: Να υποθέσω έχεις συνδεδεμένο το καλώδιο που πηγαίνει στην οθόνη πάνω στη κάρτα γραφικών και όχι στη μητρική ε ? εννοείτε αυτο! Δεν εχω απενεργοποιήση τα γραφικά απο του Ryzen απο BIOS. (όποιος γνωρίζει και μπορεί να μου την διαδικασία ) Γίνεται όμως να έχω το hdmi στην RX 580 απάνω και να τραβάει γραφικά απο τον Ryzen?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, krosakisgr είπε ναι παίρνεις Ryzen APU για να βάλεις στο μέλλον κάρτα γραφικών. Χίλιες φορές να πάρεις εξ' αρχής επεξεργαστή καλύτερο και όχι APU και μία παλιά μεταχειρισμένη GPU με 20 ευρω ίσα ίσα για να έχεις εικόνα και αργότερα αγοράζεις κανονικά κάρτα. Αλλιώς πουλάς πρώτα την APU και παίρνεις CPU και κάρτα, αλλά έτσι παίζει να χάσεις περισσότερα χρήματα..
krosakisgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Απο μητρική έχω αυτή Gigabyte B450M DS3H.
holy grail Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 21 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε Η κάρτα είναι σάπια???? Ας μην λέμε ανακρίβειες εάν δεν γνωρίζουμε!! Η κάρτα ειναι αρκετά καλή για να παίξεις το CSGO 1080/144hz και όχι μόνο.!! Επιπλέον το APU είναι άψογο εάν συνδυαστεί με καλές μνήμες,τον παραμετροποιήσεις σωστά και γνωρίζεις τις απαιτήσεις που έχεις από τον επεξεργαστή!! Εγώ τώρα παίζω τo GO MM se 1080 με σταθερά πάνω από 130fps!! Άλλα δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε γιατί δεν παίζει το PUBG σε ULTRA. Στην δικιά μου περίπτωση ήταν απενεργοποιημένη απο το bios!! εβλεπα ενα βιντεο χτες με την συγκεκριμενη και 9900κ σε 1080p και low/high settings, με. στα 0,1% τα frames σε μια πιστα συγκεκριμενη ηταν κολλημενα στα 14 με high. μολις το εβαλε low εκτοξευτηκαν. ακομα και σε Multi να ηταν δε δικαιολογειται. μολις το βρω θα το ανεβασω.
nikolas_kriti Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, holy grail είπε εβλεπα ενα βιντεο χτες με την συγκεκριμενη και 9900κ σε 1080p και low/high settings, με. στα 0,1% τα frames σε μια πιστα συγκεκριμενη ηταν κολλημενα στα 14 με high. μολις το εβαλε low εκτοξευτηκαν. ακομα και σε Multi να ηταν δε δικαιολογειται. μολις το βρω θα το ανεβασω. Σε τι Game μιλαμε??? CS GO??
Aten-Ra Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Χίλιες φορές να πάρεις εξ' αρχής επεξεργαστή καλύτερο και όχι APU και μία παλιά μεταχειρισμένη GPU με 20 ευρω ίσα ίσα για να έχεις εικόνα και αργότερα αγοράζεις κανονικά κάρτα. Αλλιώς πουλάς πρώτα την APU και παίρνεις CPU και κάρτα, αλλά έτσι παίζει να χάσεις περισσότερα χρήματα.. Το GPU με 20 ευρώ που θα πάρεις θα είναι κατά πολύ χειρότερο από τα γραφικά του APU και θα είσαι με υπολογιστή χωρίς να μπορείς να παίζεις κανένα παιχνίδι. Μην διαβάζω άστοχα πράγματα ότι ο 2400G δεν μπορεί να αξιοποιήσει μια RX580. Και με τα δικά του γραφικά ο 2400G βγάζει πάνω από 150FPS στο CSGO, μην γράφετε ότι σας κατέβει. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από Aten-Ra
nikolas_kriti Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Το GPU με 20 ευρώ που θα πάρεις θα είναι κατά πολύ χειρότερο από τα γραφικά του APU και θα είσαι με υπολογιστή χωρίς να μπορείς να παίζεις κανένα παιχνίδι. Μην διαβάζω άστοχα πράγματα ότι ο 2400G δεν μπορεί να αξιοποιήσει μια RX580. Και με τα δικά του γραφικά ο 2400G βγάζει πάνω από 150FPS στο CSGO, μην γράφετε ότι σας κατέβει. Σε σχέση με έναν 5 2600 με ίδιες μνήμες,στο ίδιο παιχνίδι,με την ίδια κάρτα (RX 570) υπήρχε μια διαφορά τουλάχιστον 50-60 fps. Αλλά να μου πείς μπορεί να έχω πέσει εγώ σε κακό κομμάτι!! Πάντως όπως είπα , 1600x900 ολα low είμαι πανω απο 130 συνεχώς σε MM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα