Προς το περιεχόμενο

RX 580 8GB ROG Strix with Ryzen 5 2400g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος και στις δυο περιπτώσεις έτρεχε η APU και όχι η GPU. Έχω το ίδιο πρόβλημα σε Laptop με Intel CPU και AMD GPU και σε πολλά παιχνίδια δεν μπαίνει η GPU και τρέχει με τα Intel Graphics.

Δημοσ.
Στις 1/2/2020 στις 4:51 ΜΜ, krosakisgr είπε

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο Counter Strike Global Offensive.
Μου κάνει drop fps (απο 150 μπορεί να φτάσει στα 60) συνέχεια και το έχω στα medium όλα τα video settings.

Έχω τον ryzen 5 2400g, Αsus Radeon RX 580 8GB ROG Strix και 8gb ddr4.

Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη διότι δεν δικαιολογείται με αυτα τα specs να κανει drop fps.

τα μεγαλα frame drops ειναι απο τον επεξεργαστη σου ο οποιος ειναι λιγος για αυτη την καρτα, οπως και η καρτα ειναι σαπια. οι μνημες θα σε βοηθησουν στο συνολο αλλα παλι θα εχεις μεγαλα drops. πας σε 2700χ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, holy grail είπε

τα μεγαλα frame drops ειναι απο τον επεξεργαστη σου ο οποιος ειναι λιγος για αυτη την καρτα, οπως και η καρτα ειναι σαπια. οι μνημες θα σε βοηθησουν στο συνολο αλλα παλι θα εχεις μεγαλα drops. πας σε 2700χ.

Η κάρτα είναι σάπια????

Ας μην λέμε ανακρίβειες εάν δεν γνωρίζουμε!!

Η κάρτα ειναι αρκετά καλή για να παίξεις το CSGO 1080/144hz και όχι μόνο.!! Επιπλέον το APU είναι άψογο εάν συνδυαστεί με καλές μνήμες,τον παραμετροποιήσεις σωστά και γνωρίζεις τις απαιτήσεις που έχεις από τον επεξεργαστή!! Εγώ τώρα παίζω τo GO MM se 1080 με σταθερά πάνω από 130fps!! Άλλα δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε γιατί δεν παίζει το PUBG σε ULTRA.

2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Είμαι σίγουρος και στις δυο περιπτώσεις έτρεχε η APU και όχι η GPU. Έχω το ίδιο πρόβλημα σε Laptop με Intel CPU και AMD GPU και σε πολλά παιχνίδια δεν μπαίνει η GPU και τρέχει με τα Intel Graphics.

Στην δικιά μου περίπτωση ήταν απενεργοποιημένη απο το bios!!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikolas_kriti είπε

OK, άρα το απορρίπτουμε αυτό το σενάριο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

OK, άρα το απορρίπτουμε αυτό το σενάριο.

Ξαναλέω στην δική μου περίπτωση!

Εγω το θέμα software-drivers-bios το είχα εξαντλήσει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikolas_kriti είπε

Ξαναλέω στην δική μου περίπτωση!

Εγω το θέμα software-drivers-bios το είχα εξαντλήσει.

Ε ναι για εσένα μίλησα, ο άλλος ας μας πει αν το έχει απενεργοποιήσει η όχι

Δημοσ.

5 ώρες πριν, holy grail είπε

προσοχη ακολουθει σαπιος amd 2200 με αποδομημενη amd 570

Spoiler

tomb34.jpg.7ec918afdbf5c8fa21551f3fbdcb7476.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Προσωπικά με τον 2400g που έχω στο asrock mini με 2x8gb 3000mhz sodimms, δεν έχω drops σε ότι gaming δοκίμασα, ακόμα και csgo έπαιζε σταθερά...  

Δημοσ.
Στις 3/2/2020 στις 5:59 ΜΜ, yiannis1991 είπε

Αν μπορείς να πουλήσεις τον CPU και να πάρεις 1600 ή 2600 τουλάχιστον. Βλέπω αρκετός κόσμος πάει και παίρνει Ryzen APU ενώ βάζει κάρτα γραφικών..

ναι παίρνεις Ryzen APU για να βάλεις στο μέλλον κάρτα γραφικών.

20 ώρες πριν, leros2004 είπε

Just checking:  Να υποθέσω έχεις συνδεδεμένο το καλώδιο που πηγαίνει στην οθόνη πάνω στη κάρτα γραφικών και όχι στη μητρική ε ?  

εννοείτε αυτο!

Δεν εχω απενεργοποιήση τα γραφικά απο του Ryzen απο BIOS. (όποιος γνωρίζει και μπορεί να μου την διαδικασία )

Γίνεται όμως να έχω το hdmi στην RX 580 απάνω και να τραβάει γραφικά απο τον Ryzen?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, krosakisgr είπε

ναι παίρνεις Ryzen APU για να βάλεις στο μέλλον κάρτα γραφικών.

Χίλιες φορές να πάρεις εξ' αρχής επεξεργαστή καλύτερο και όχι APU και μία παλιά μεταχειρισμένη GPU με 20 ευρω ίσα ίσα για να έχεις εικόνα και αργότερα αγοράζεις κανονικά κάρτα. Αλλιώς πουλάς πρώτα την APU και παίρνεις CPU και κάρτα, αλλά έτσι παίζει να χάσεις περισσότερα χρήματα..

Δημοσ.
21 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε

Η κάρτα είναι σάπια????

Ας μην λέμε ανακρίβειες εάν δεν γνωρίζουμε!!

Η κάρτα ειναι αρκετά καλή για να παίξεις το CSGO 1080/144hz και όχι μόνο.!! Επιπλέον το APU είναι άψογο εάν συνδυαστεί με καλές μνήμες,τον παραμετροποιήσεις σωστά και γνωρίζεις τις απαιτήσεις που έχεις από τον επεξεργαστή!! Εγώ τώρα παίζω τo GO MM se 1080 με σταθερά πάνω από 130fps!! Άλλα δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε γιατί δεν παίζει το PUBG σε ULTRA.

εβλεπα ενα βιντεο χτες με την συγκεκριμενη και 9900κ σε 1080p και low/high settings, με. στα 0,1% τα frames σε μια πιστα συγκεκριμενη ηταν κολλημενα στα 14 με high. μολις το εβαλε low εκτοξευτηκαν. ακομα και σε Multi να ηταν δε δικαιολογειται. μολις το βρω θα το ανεβασω.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, holy grail είπε

εβλεπα ενα βιντεο χτες με την συγκεκριμενη και 9900κ σε 1080p και low/high settings, με. στα 0,1% τα frames σε μια πιστα συγκεκριμενη ηταν κολλημενα στα 14 με high. μολις το εβαλε low εκτοξευτηκαν. ακομα και σε Multi να ηταν δε δικαιολογειται. μολις το βρω θα το ανεβασω.

Σε τι Game μιλαμε??? CS GO??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Χίλιες φορές να πάρεις εξ' αρχής επεξεργαστή καλύτερο και όχι APU και μία παλιά μεταχειρισμένη GPU με 20 ευρω ίσα ίσα για να έχεις εικόνα και αργότερα αγοράζεις κανονικά κάρτα. Αλλιώς πουλάς πρώτα την APU και παίρνεις CPU και κάρτα, αλλά έτσι παίζει να χάσεις περισσότερα χρήματα..

Το GPU με 20 ευρώ που θα πάρεις θα είναι κατά πολύ χειρότερο από τα γραφικά του APU και θα είσαι με υπολογιστή χωρίς να μπορείς να παίζεις κανένα παιχνίδι. Μην διαβάζω άστοχα πράγματα ότι ο 2400δεν μπορεί να αξιοποιήσει μια RX580.

Και με τα δικά του γραφικά ο 2400G βγάζει πάνω από 150FPS στο CSGO, μην γράφετε ότι σας κατέβει.

Επεξ/σία από Aten-Ra
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Το GPU με 20 ευρώ που θα πάρεις θα είναι κατά πολύ χειρότερο από τα γραφικά του APU και θα είσαι με υπολογιστή χωρίς να μπορείς να παίζεις κανένα παιχνίδι. Μην διαβάζω άστοχα πράγματα ότι ο 2400δεν μπορεί να αξιοποιήσει μια RX580.

Και με τα δικά του γραφικά ο 2400G βγάζει πάνω από 150FPS στο CSGO, μην γράφετε ότι σας κατέβει.

Σε σχέση με έναν 5 2600 με ίδιες μνήμες,στο ίδιο παιχνίδι,με την ίδια κάρτα (RX 570) υπήρχε μια διαφορά τουλάχιστον 50-60 fps. Αλλά να μου πείς μπορεί να έχω πέσει εγώ σε κακό κομμάτι!! Πάντως όπως είπα , 1600x900 ολα low είμαι πανω απο 130 συνεχώς σε MM.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...