Προς το περιεχόμενο

RX 580 8GB ROG Strix with Ryzen 5 2400g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο Counter Strike Global Offensive.
Μου κάνει drop fps (απο 150 μπορεί να φτάσει στα 60) συνέχεια και το έχω στα medium όλα τα video settings.

Έχω τον ryzen 5 2400g, Αsus Radeon RX 580 8GB ROG Strix και 8gb ddr4.

Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη διότι δεν δικαιολογείται με αυτα τα specs να κανει drop fps.

Δημοσ.
Στις 1/2/2020 στις 4:51 ΜΜ, krosakisgr είπε

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο Counter Strike Global Offensive.
Μου κάνει drop fps (απο 150 μπορεί να φτάσει στα 60) συνέχεια και το έχω στα medium όλα τα video settings.

Έχω τον ryzen 5 2400g, Αsus Radeon RX 580 8GB ROG Strix και 8gb ddr4.

Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη διότι δεν δικαιολογείται με αυτα τα specs να κανει drop fps.

1 x 8 gb ή 2 x 4gb ? 

SSD έχεις ? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, krosakisgr είπε

ναι με ssd. 1x8gb

υπάρχει μεγαλη πιθανοτητα να φταιει αυτό (το single channel δλδ)

Εχεις δοκιμασει αλλο παιχνίδι να δεις αν το κανει και εκει?

• Like 1
Δημοσ.

Οι Ryzen κερδίζουν σε απόδοση με υψηλότερες συχνότητες στην ραμ! Ποια ραμ έχεις τώρα? Αν είναι η κανονική της ταχύτητα 3000-3200mhz  και τις τρέχεις στα 2133 δοκίμασε να βάλεις το xmp αλλιώς πούλα αυτή που έχεις και πάρε όσο το ψηλά μπορείς αλλά να είναι 2 στικ πχ 2x4gb οι ακόμα καλύτερα 2x8gb!

Δες εδώ για να καταλάβεις τις διαφορές! 

Δημοσ.

Καλημέρα,το ίδιο θέμα είχα και εγώ με την RX570!!

Είχα δοκιμάσει τα πάντα,βδομάδες προσπαθούσα να το στήσω σωστά το μηχάνημα γιατί πιστευα οτι είναι θέμα software.

Καμία διαφορά.!!Επέλεξα να αλλάξω ram,απο 8gb dual channel 2400mhz ,πήγα σε 16 dual 3200Mhz.Ελάχιστες διαφορές,σε φάση ότι έπαιζα με τα ίδια fps είτε με τα ενσωματωμένα είτε με την RX570.Κατέληξα ότι τρώει μπουκάλι από τον 2400G μόλις την δοκιμάσαμε σε ίδιο σύστημα (ιδια μητρικη-ίδιες ραμ) απλά με  5 2600,οπότε και πούλησα την RX570.

Αυτοί οι επεξεργαστές θεωρώ αξίζουν εάν δεν σκοπεύεις να πάρεις κάρτα γραφικών.Προσωπικά,με καλύβει οριακά αυτή τη στιγμή το pc στο GO.Άρα σύντομα θα πάω σε αναβάθμιση cpu και αγορά καρτας 1650 και πάνω.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε

Οι Ryzen κερδίζουν σε απόδοση με υψηλότερες συχνότητες στην ραμ! Ποια ραμ έχεις τώρα? Αν είναι η κανονική της ταχύτητα 3000-3200mhz  και τις τρέχεις στα 2133 δοκίμασε να βάλεις το xmp αλλιώς πούλα αυτή που έχεις και πάρε όσο το ψηλά μπορείς αλλά να είναι 2 στικ πχ 2x4gb οι ακόμα καλύτερα 2x8gb!

Δες εδώ για να καταλάβεις τις διαφορές! 

Καλημέρα, είναι στα 2133mhz, επίσης δοκίμασα και έβαλα ακόμα μία, δηλαδη 2χ8gb 2133mhz αλλα ακόμα κάνει τα ίδια.

Βίντεο που είδα πολλοί λένε οτι ευθύνεται και ο Ryzen 5 2400g.

2 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε

Καλημέρα,το ίδιο θέμα είχα και εγώ με την RX570!!

Είχα δοκιμάσει τα πάντα,βδομάδες προσπαθούσα να το στήσω σωστά το μηχάνημα γιατί πιστευα οτι είναι θέμα software.

Καμία διαφορά.!!Επέλεξα να αλλάξω ram,απο 8gb dual channel 2400mhz ,πήγα σε 16 dual 3200Mhz.Ελάχιστες διαφορές,σε φάση ότι έπαιζα με τα ίδια fps είτε με τα ενσωματωμένα είτε με την RX570.Κατέληξα ότι τρώει μπουκάλι από τον 2400G μόλις την δοκιμάσαμε σε ίδιο σύστημα (ιδια μητρικη-ίδιες ραμ) απλά με  5 2600,οπότε και πούλησα την RX570.

Αυτοί οι επεξεργαστές θεωρώ αξίζουν εάν δεν σκοπεύεις να πάρεις κάρτα γραφικών.Προσωπικά,με καλύβει οριακά αυτή τη στιγμή το pc στο GO.Άρα σύντομα θα πάω σε αναβάθμιση cpu και αγορά καρτας 1650 και πάνω.

Καλημέρα, οπότε με τον Ryzen 5 2600 είδες διαφορά μεγάλη?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, krosakisgr είπε

Καλημέρα, είναι στα 2133mhz, επίσης δοκίμασα και έβαλα ακόμα μία, δηλαδη 2χ8gb 2133mhz αλλα ακόμα κάνει τα ίδια.

Βίντεο που είδα πολλοί λένε οτι ευθύνεται και ο Ryzen 5 2400g.

Καλημέρα, οπότε με τον Ryzen 5 2600 είδες διαφορά μεγάλη?

Σίγουρα εαν ενεργοποιήσεις XMP profile και τους ανεβασεις 2800+ θα δεις μια διαφορά.!!

ο Ryzen 5 2600  είναι φίλου,στον οποίο έδωσα και την κάρτα.!! Εγώ έπαιζα με 130-200 fps (1920x1080) και αυτός έπαιζε με 230++ με την ίδια κάρτα.! Εγω με τα ενσωματωμένα παίζω τώρα 130-200.!

Δημοσ.

Αν έχεις δυνατότητα να βρεις από κάποιον να δοκιμάσεις dual chanel σε ψηλά χιονισμένες μνήμες ~3000mhz και σου κάνει το ίδιο, κάνε ένα update σε driver με καθαρή εγκατάσταση κτλ!

Δοκίμασε να κλείσεις την onboard κάρτα γραφικών!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι καλό είναι πρώτα να δοκιμάσεις ότι σου λένε τα παιδιά απο πάνω.!

Εγώ όλα αυτά έκανα!! Αλλ στην περίπτωση μου διαφορά δεν είδα.!

Δημοσ.

Αν μπορείς να πουλήσεις τον CPU και να πάρεις 1600 ή 2600 τουλάχιστον. Βλέπω αρκετός κόσμος πάει και παίρνει Ryzen APU ενώ βάζει κάρτα γραφικών..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Just checking:  Να υποθέσω έχεις συνδεδεμένο το καλώδιο που πηγαίνει στην οθόνη πάνω στη κάρτα γραφικών και όχι στη μητρική ε ?  

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...