Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμενα ενα πακετο, το οποιο κρατηθηκε στο τελωνειο.. Αφου εστειλα αποδεικτικα κοστους (paypal -21.5€) το αφησαν και σε 2 μερες μου ηρθε ειδοποιηση να το παραλαβω απο το ταχυδρομειο. Ε, το πρωι της Παρασκευης πριν την δουλεια το ταχυδρομειο ηταν κλειδωμενο και ειχε μια αναρτηση οτι οι ωρες λειτουργιας θα ειναι απο 10:00 εως 15:00 (δεν ειμαι σιγουρος για 15:00).

Τωρα σοβαρα ? Δηλ ο μονος τροπος να εξυπηρετηθείς πλεον απο το ΕΛΤΑ ειναι να εισαι ανεργος, αεργος  ή να εχεις απογευματινη δουλεια ;

Μενω σε δημο με πανω απο 40-50.000 κατοικους και στο δημο υπαρχει ενα ΕΛΤΑ. Οσες φορες πηγα στο καστημα παντα ειχαν δουλεια και ειλικρινα δε καταλαβαινω αυτη την καινουργια πολιτικη.

Το εχετε συναντησει και εσεις στην περιοχη σας ?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skar1983 είπε

Όχι είναι μάλλον θέμα υποκαταστήματος

Ετσι ειναι... Απλα προσφατα εγινε η αλλαγη. 

57 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Μηπως ηταν για μια μερα, εκαναν καμμια αναβαθμιση, καμμια ανακαινιση ? 

Εδω πολλα εχουν και διευρυμενο ωραριο

https://www.elta.gr/Portals/0/pdf/ΝΕΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ_3 DEK 2017.pdf

Νομιζω πως οχι...Ειχα στειλει καποιον μεσα στην εβδομαδα να παραλαβει το χαρτι του τελωνειου και ηταν κλειστα απο την Δευτερα (ανοιγαν στις 10)

Αυτη η λιστα ειναι σωστη. Αν την εβλεπες πριν τις αλλαγες θα εβλεπες και αλλα υποκαταστηματα στο διευρυμένο ωραριο. Το θεμα ειναι οτι λογο διεύθυνσης οι παραλαβες πρεπει να γινονται απο αυτο το υποκαταστημα το οποιο θα ανοιγει στις 10. Ελεος.

Δημοσ.

Η λίστα δεν ισχύει πάντα, Πήγα μέσα στην εβδομάδα να παραλάβω δέμα στο κεντρικό κατάστημα στην οδό Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη και πλέον δεν λειτουργεί απογεύματα από της 20 Ιανουαρίου. Εγώ δουλεύω πάντα πρωί.  Είχε χαρτί από έξω που έλεγε νέο ωράριο 7.30 - 14.30.

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...