pantelikas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω ένα network switch που άρχισε να ανάβει όποτε θέλει ή να μένει σβηστό. Έχει τροφοδοσία εσωτερικά και παραθέτω φωτογραφία. Αυτό το καφέ που φαίνεται να έχει τρέξει απο τον πυκνωτή είναι το πρόβλημα; Να το πάω κάπου για αντικατάσταση του πυκνωτή; https://photos.app.goo.gl/N78eGGsRRwjg3xfL8 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από pantelikas
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Έχω δει σε πολλά καμμένα τροφοδοτικά (υπολογιστή και αποκωδικοποιητών) αυτό το υγρό γύρω από τον πυκνωτή, οπότε δεν νομίζω να έχει ελπίδες ακόμα και μετά την επισκευή. Αν μπορείτε ξεβιδώστε τη πλακέτα να δείτε από κάτω μήπως έχει μαυρίσει. 1
madrivermadonus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) πιθανοτατα ειναι θεμα του μικρού πυκνωτη (c204 T1) που φαίνεται να έχει σκάσει. αν αξιζει το switch το τολμας εσύ ή καποιος ηλεκτρονικός και αλλάζεις τον πυκνωτή. οι άλλοι φάινονται οκ. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από madrivermadonus 1
pantelikas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Έχει 70€ καινούριο. Αν δεν μου ζητήσουν πολλά θα το αφήσω για αλλαγή του πυκνωτή και βλέπω μετά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
madrivermadonus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 αν πιανουν τα χερια σου και εχεις κολλητηρι, πας παιρνεις ενα πυκνωτη ιδιων η μεγαλυτερων volt και τον αλλαζεις προσεχοντας να βαλεις σωστα τους πολους +/-
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Είδατε από κάτω σε τι κατάσταση βρίσκεται;
pantelikas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά από 12 βίδες... Στην 2η φωτογραφία διακρίνεται στα δεξιά το πράσινο κατασαβίδι που δείχνει τον χαλασμένο πυκνωτή https://photos.app.goo.gl/j8DbNNUqfoE5W5RbA https://photos.app.goo.gl/m85DLqLUyMvvMwkt6 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από pantelikas
pantelikas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Το διόρθωσα (παίζω και κουζινικά ταυτόχρονα με τις μικρές) 1
snbblp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Αυτό που φαίνεται σαν υγρό που έχει τρέξει,, είναι κόλλα στερέωσης για τους κραδασμούς. Μην σε απασχολεί. Σε αυτόν τον πυκνωτή μετά την αλλαγή του, να ξαναβάλεις κάτι, έστω βερνίκι. Λόγω θερμοκρασίας και εγγύτητας με θερμές ψύκτρες αλουμινίου, οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές σε αυτού του είδους τα τροφοδοτικά, σε 3-4 χρόνια, στεγνώνουν. Αυτό είναι το πρόβλημα. Το καλό είναι ότι όλοι μαζί δεν ξεπερνούν τα 7-8€ σε καλή ποιότητα και για 120 κελσίου. Αν έχεις ξανακάνει recap σε 220V κυκλώματα, με ένα κολλητήρι, μια τρόμπα και ένα κοφτάκι καθάρισες. Αλλιώς δώσε το σε ένα εργαστήριο ηλεκτρονικών.
pantelikas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δεν το έχω ξανακάνει οπότε θα ψάξω κάποιον στην Θεσσαλονίκη να το αναλάβει. Αν δεν βγει το κόστος πολύ υψηλό. Να ζητήσω να τους αντικαταστήσουν όλους; Είναι σίγουρα 5ετίας το switch.
snbblp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Ολους, ναι. Αν δεν το κάνεις, θα ακολουθήσουν και οι άλλοι σε λίγο. Το πρόβλημα ατό είναι πολύ συνηθισμένο σε δικτυακά και σε οθόνες.
pantelikas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ. Θα ψάξω ηλεκτρονικό 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Απλα αγορασε καινουριο . To ποσο που θα σε χρεωσει για το χρονο του, ενας τεχνικος (που δεν γνωριζεις αν κανει και σωστη δουλεια) , μπορει να ανελθει στο ποσο ενος καινουριου.
chios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Αυτές τις δουλειές καλό είναι να τις κάνουμε μόνοι μας, ρώτα τιμή από περιέργεια. Πρόσφατα έκανα recap σε έναν ενισχυτή akai του 80, μου βγήκαν περίπου 20-25 οι πυκνωτές με πιο ακριβούς 2 μεγάλους που είχε στην εξομάλυνση μετά την γέφυρα, γενικά οι μικροί είναι σχεδόν τζάμπα. σε αυτό το τροφοδοτικό πάνω από 10€ δεν νομίζω να έχουν οι πυκνωτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα