Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, πως γίνεται μια gtx 1080 Μεταχειρισμένη με ελάχιστη ή και 1 χρόνο εγγύηση να κοστίζει γύρω στα 300€? Είναι γενικά αυτή η αντικειμενική της αξία? Γιατί σκέφτομαι να αναβαθμίσω το pc και το να δώσω 600+ για μια καινούρια νομίζω είναι αρκετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

300 ευρώ για 1080 και με εγγύηση είναι λίγα, πράγμα που θα πρέπει να σε βάζει σε σκέψεις! Αν θες να είσαι κοντά σε επιδώσεις 1080 (της απλής) μπορείς να δεις σε καινούρια την 2060 super θα την βρεις κοντά στα 400 αλλά είναι πιο καινούρια από την 1080 αν και έχουν αρχίσει να βγαίνουν πληροφορίες για την σειρά 3000, ωστόσο είναι αρκετά δυνατή και το συμπαντικό ότι θα είσαι σίγουρος για την κατάσταση της κάρτας!

Τα υπόλοιπα κομμάτια του υπολογιστή σου ποια είναι? Πόσα χρήματα διαθέτης για την αναβάθμιση? Ποια οθόνη έχεις? Τι παιχνίδια παίζεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

300 ευρώ για 1080 και με εγγύηση είναι λίγα, πράγμα που θα πρέπει να σε βάζει σε σκέψεις! Αν θες να είσαι κοντά σε επιδώσεις 1080 (της απλής) μπορείς να δεις σε καινούρια την 2060 super θα την βρεις κοντά στα 400 αλλά είναι πιο καινούρια από την 1080 αν και έχουν αρχίσει να βγαίνουν πληροφορίες για την σειρά 3000, ωστόσο είναι αρκετά δυνατή και το συμπαντικό ότι θα είσαι σίγουρος για την κατάσταση της κάρτας!

Τα υπόλοιπα κομμάτια του υπολογιστή σου ποια είναι? Πόσα χρήματα διαθέτης για την αναβάθμιση? Ποια οθόνη έχεις? Τι παιχνίδια παίζεις?

300 ευρώ είναι πολλά ;) περνεις μια ρχ5600χτ που έχει ίδιες επιδόσεις η την ρτχ 2060 την σκέτη όχι την σούπερ που είναι καλύτερη 

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 3
Δημοσ.

Κρίνοντας από το userbenchmark δεν το λες και κοντά δίφορα περίπου 20% και 10% αντιστοιχία!  :D 

Ωστόσο ας μας απαντήσει για το υπόλοιπο pc και την οθόνη γιατί δεν ξέρουμε καν αν αξίζει να πάει σε τέτοιες κάρτες!  

Δημοσ.

Εχω τον ryzen 5 1600x, 16gb ram στα 3200, και απο μητρικη την asus prime x370 pro. Προς το παρων εχω την rx580 8gb και εχω δει καποιες αγγελιες εδω που πουλανε στα 300 (+- 30) και σκεφτομαι την αλλαγη γενικα μιας και δεν ακουγονται πολλα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vagos19 είπε

Εχω τον ryzen 5 1600x, 16gb ram στα 3200, και απο μητρικη την asus prime x370 pro. Προς το παρων εχω την rx580 8gb και εχω δει καποιες αγγελιες εδω που πουλανε στα 300 (+- 30) και σκεφτομαι την αλλαγη γενικα μιας και δεν ακουγονται πολλα.

Πολύ ωραίο σύστημα έχεις. Οθόνη?

• Like 1
Δημοσ.

Στο σημείο που ξεκινάς να χώνεις το 200% σε χρήματα στο κάθε κομμάτι του συστήματος απο αυτό που έχεις για να πάρεις τελικές αποδόσεις κοντά στο +40% ώστε να νιώσεις οτι κάτι έκανες και οχι οτι στα φάγανε, σταμάτα στα 240Ε στην Gigabyte GeForce GTX 1660 Super 6GB OC  Ταχύτητα Επεξεργαστή: 1830MHz, Ταχύτητα Μνήμης: 14000MHz, Memory Bus: 192bit.  και καλά είναι..

Εγώ προσωπικά δεν δίνω σύνολο για PC πάνω απο 500ε και νέο to 2022.. Οταν οι HBM μπουν σε motherboard 12-14000mhz και οι CPU sta 2nm me L4 1G !!!! Εχουν την τεχνολογία απο το 2018 και την αργούν για να πουλήσουν τις αποθήκες και το επενδυτικό πρόγραμμα πριν την ΗΒΜ τεχνογνωσία ... Οι τώρα ssd θα κάνουν 10ε και μια πίτσα δώρο ... 2022 Εως 2025 Τα τώρα PC μας θα είναι σαν τα κινητά του 2000. ... και όποιος γελάσει με ότι έγραψα.. αυτός θα χάσει..

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι παίζεις ελαφριά παιχνίδια για να την παλεύεις με την 580 σε 4k.

300 ευρώ για 1080 είναι πολλά χρήματα, 250 μαξ για κορυφαία υλοποίηση με μπόλικη εγγύηση.

Βέβαια οι περισσότεροι στις αγγελίες ψάχνουν το θύμα να τους πληρώσει το μτχ για βιτρίνα.

Όπως είπε κι ο φίλος πριν με 300 + - αγοράζεις 5600ΧΤ με καλύτερες επιδόσεις ή 2060 με αντίστοιχες επιδόσεις, ολοκαίνουριες με φουλ εγγύηση.

Στη θέση σου πάντως λόγω 4K δεν θα πήγαινα σε 6gb κάρτα και θα ανέβαζα λίγο το budget για 1080ti

ή για κάποια 8gb κάρτα τουλάχιστον την 2060 super ή και πιο δυνατή αν σε παίρνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 300 όπως σου είπαν και πιο πάνω, σε μερικές εβδομάδες που θα ομαλοποιηθούν οι τιμές θα παίρνεις 5600ΧΤ ή 2060 καινούρια και με full εγγύηση. Γιατί να πάρεις μεταχειρισμένη 1080?  Μόνο πλεονέκτημα είναι η παραπάνω vram, κατά τα άλλα είναι και οριακά πιο αργή από αυτές τις δυο και όσο παιρνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμα πιο αργή γιατί δεν θα υπάρχει σοβαρή υποστήριξη απο drivers. To userbenchmark ΔΕΝ είναι κριτήριο, υπάρχουν πιο σοβαρές σελίδες για αυτή τη δουλεια (techpowerup, anandtech κτλ) και κάποια σοβαρά κανάλια στο youtube. Σε τι ανάλυση παίζεις?? 4Κ??

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ.

Κυριως 2κ παιζω αναλυση. Το budget μου ειναι γυρω στα 300 και γιαυτο σκεφτηκα καποια οπως την 1080 μεταχειρισμενη που θα μπορει να παιξει και σε 4κ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...