Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά πρώτου πείτε να κάνω αναβάθμιση σε κάτι πιο νεο ,την εχω προγραμματισμένη για Απρίλη . Προσωρινά όμως θέλω να κάνω την δουλεια μου με ότι έχω.

Προσωρινά έκανα την αλλαγή απο εναν oced 6300 στα 4.2 ghz σε εναν 8150 στοκ ωστε να παίζω καλύτερα bfv . τεχνικά θα έπαιζα καλυτερα αλλά το θέμα είναι πως παρουσιάζεται thermal throttling .η μητρική ξερω πως εχει κακιστα vrm και μια λύση που μου παν πολλοί ειναι heatsinks (φιλος με ιδια μητρικη και 8320Ε είδε σταθερά μετα τα ghz και καθολου stuttering) . επίσης θέλω να ακούσω ενα καλο undervolt/underclock για τον cpu .Τα specs μου ειναι τα εξης

CPU: AMD FX 8150
MOBO: Biostar A960D V2+(ξερω πως ειμαι κακιστη αλλα ημουν 14 και δεν ηξερα καλά .τωρα σαν φοιτητής τοσα χρόνια αυτη χρησιμοποιω)
GPU: XFX RX 470 8GB
RAM:Corsair Vengeance 16GB DDR3 1600MHz
PSU: Thermaltake Smart SE 530W Semi-Modular
CASE: Innovator Daybreak
SSD: Intenso High Performance 120GB 
HDD: Samsung 500GB 2.5'' Sata II 5400rpm
+Seagate Barracuda 500gb Sata III 7200
+(Toshiba Canvio Basics 1TB Portable External Hard Drive)
COOLER: Be Quiet Pure Rock Slim

Σε έξτρα ερώτηση μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτα τα heatsinks στα mosfets?

https://topelectronics.gr/single-board-computer/raspberry/995mm-adhesive-aluminum-heatsink-for-raspberry-pi/?skr_prm=WyIzYTBjZjgyYy0zMzVkLTQwYTQtYjNjZC04Y2U0NjFjOGY4OTgiLDE1ODA1NDc2Nzk3MjEseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

IMG_20200201_131249.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά στο boost ρίχνει αυτόματα πολύ ρεύμα,για αυτό κάνει throttling.Κανε disable το boost και παίξε manual με clock/volt.Λογικά την ταχύτητα του boost(η εκεί κοντά) θα την πετύχεις με λιγότερο ρεύμα. Δλδ θα κάνεις undervolt.Τώρα για φουρφουρι η  heatsinks στα VRMs,βλέπεις και κάνεις.

Επεξ/σία από Apaleytos80
Δημοσ.
Στις 1/2/2020 στις 1:14 ΜΜ, HipHopHooligan είπε

Αρχικά πρώτου πείτε να κάνω αναβάθμιση σε κάτι πιο νεο ,την εχω προγραμματισμένη για Απρίλη . Προσωρινά όμως θέλω να κάνω την δουλεια μου με ότι έχω.

Προσωρινά έκανα την αλλαγή απο εναν oced 6300 στα 4.2 ghz σε εναν 8150 στοκ ωστε να παίζω καλύτερα bfv . τεχνικά θα έπαιζα καλυτερα αλλά το θέμα είναι πως παρουσιάζεται thermal throttling .η μητρική ξερω πως εχει κακιστα vrm και μια λύση που μου παν πολλοί ειναι heatsinks (φιλος με ιδια μητρικη και 8320Ε είδε σταθερά μετα τα ghz και καθολου stuttering) . επίσης θέλω να ακούσω ενα καλο undervolt/underclock για τον cpu .Τα specs μου ειναι τα εξης

CPU: AMD FX 8150
MOBO: Biostar A960D V2+(ξερω πως ειμαι κακιστη αλλα ημουν 14 και δεν ηξερα καλά .τωρα σαν φοιτητής τοσα χρόνια αυτη χρησιμοποιω)
GPU: XFX RX 470 8GB
RAM:Corsair Vengeance 16GB DDR3 1600MHz
PSU: Thermaltake Smart SE 530W Semi-Modular
CASE: Innovator Daybreak
SSD: Intenso High Performance 120GB 
HDD: Samsung 500GB 2.5'' Sata II 5400rpm
+Seagate Barracuda 500gb Sata III 7200
+(Toshiba Canvio Basics 1TB Portable External Hard Drive)
COOLER: Be Quiet Pure Rock Slim

Σε έξτρα ερώτηση μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτα τα heatsinks στα mosfets?

https://topelectronics.gr/single-board-computer/raspberry/995mm-adhesive-aluminum-heatsink-for-raspberry-pi/?skr_prm=WyIzYTBjZjgyYy0zMzVkLTQwYTQtYjNjZC04Y2U0NjFjOGY4OTgiLDE1ODA1NDc2Nzk3MjEseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

IMG_20200201_131249.jpg

Καλησπέρα, αγόρασε αυτό εδώ με κάτω απο 2 ευρώ https://www.e-shop.gr/zalman-zm-rhs50-hd-4850-heatsink-p-PER.806362

Και θα φτιάξει αρκετά η κατάσταση. Προτείνω να πάρεις δύο γιατί το ένα ίσως δεν θα σε καλύψει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...