narcotic81 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Ότι λέει ο τίτλος. Να μην περιλαμβάνει οθόνη, θα αγοραστεί αργότερα μια AOC Q3279VWFD8 (2560x1600) Προτιμώ σύνθεση με Intel αλλά αν θεωρείτε ότι είναι καλύτερα με AMD θα το σκεφτώ. Καλύτερα από ένα κατάστημα για να γίνει και συνεννόηση για αποστολή στην Κύπρο. Ευχαριστώ
Duck Dodgers Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Απάντησε σε αυτά πρώτα! Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
narcotic81 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : €1200 Χρήση υπολογιστή : Design (όχι gaming) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Autocad, Revit, Lumion Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπάρχει μια Asus 24” 1920 x 1080. Μελλοντικά AOC Q3279VWFD8 (31.5” 2560x1600) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κύπρος (δεν έχει σημασία αν θα είναι Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή άλλου, θα γίνει συνεννόηση για αποστολή στην Κύπρο) Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Καλύτερα από ένα κατάστημα για να το συναρμολογηθούν Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Καλύτερα από το κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Έχω αγορασμένα Windows 10 Pro Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από narcotic81
gerokost Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μιλάς για rendering, οπότε, ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις στο budget σου σε CPU/RAM , μή δώσεις μεγάλο βάρος σε κάρτα γραφικών.
holy grail Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Στις 1/2/2020 στις 12:37 ΜΜ, narcotic81 είπε Ότι λέει ο τίτλος. Να μην περιλαμβάνει οθόνη, θα αγοραστεί αργότερα μια AOC Q3279VWFD8 (2560x1600) Προτιμώ σύνθεση με Intel αλλά αν θεωρείτε ότι είναι καλύτερα με AMD θα το σκεφτώ. Καλύτερα από ένα κατάστημα για να γίνει και συνεννόηση για αποστολή στην Κύπρο. Ευχαριστώ πηγαινεις σε 9900κ/9700κ αν βιαζεσαι αλλιως περιμενεις comet lake. μαζι με μια μητρικη των 150 ευρω περιπου της gigabyte/asus, μια msi 1660 super itx gpu και εναν ssd samsung 970 evo/plus 500gb, 32gb ram, enermax 600 max pro, βγαινουν στα 1200 περιπου.
ptaf Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι εφαρμογές που αναφέρεις απαιτούν πολύ δυνατό σύστημα. Xρειάζεσαι όσο το δυνατόν δυνατότερη CPU, 32GB ram (ανάλογα το μεγεθος των project σου ίσως και παραπάνω για το Revit) και τουλάχιστον έναν NVMe m.2 δισκο, με την δυνατότερη κάρτα γραφικών που μπορεί να χωρέσει στο budget σου. Επαρκής ψύξη και τροφοδοτικό τουλάχιστον κατηγορίας gold (καλύτερα platinum/titanium). Με 1200 ευρώ θα πρεπει να κάνεις συμβιβασμούς εδω κι εκεί. Θα σου προτεινα να σκεφτείς καλύτερα τί μεγεθος θα έχουν τα project σου και πόσος χρόνος θα αφιερώνεται σε render στο Lumion που θελει δυνατή καρτα γραφικών, ώστε να δεις απο που σε παίρνει να κόψεις. 12 hours ago, gerokost said: Μιλάς για rendering, οπότε, ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις στο budget σου σε CPU/RAM , μή δώσεις μεγάλο βάρος σε κάρτα γραφικών. Ειδικά το Lumion ειναι πολύ βαρύ ΚΑΙ για την GPU. Δες τα recomended requirments: https://lumion.com//requirements.html Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από ptaf 2
holy grail Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 δε ξερουμε με τι προτζεκτ θα ασχοληθει ακριβως οποτε βαλαμε μια συνθεση που τον καλυπτει αρκετα. το τροφοδοτικο υπερβολη να πληρωσει καποιο platinum/gold. με ενα καλο τροφοδοτικο ακομα και bronze κανει την δουλεια του ευκολα και με ασφαλεια.
narcotic81 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Στις 3/2/2020 στις 3:17 ΜΜ, holy grail είπε πηγαινεις σε 9900κ/9700κ αν βιαζεσαι αλλιως περιμενεις comet lake. μαζι με μια μητρικη των 150 ευρω περιπου της gigabyte/asus, μια msi 1660 super itx gpu και εναν ssd samsung 970 evo/plus 500gb, 32gb ram, enermax 600 max pro, βγαινουν στα 1200 περιπου. Νομίζω πως ο 9900k είναι υπερβολικός, σκεφτόμουν για 9600k , 1660ti ή 2060 αν βγαίνει το budget, 32gb ram, ssd 500gb minimum. Θα ήθελα όμως σύνθεση με links και συγκεκριμένα μοντέλα. Motherboard δεν έχω ιδέα ποια να πάρω, νομίζω όμως πως Καλό θα ήταν να πάρω κάποια με USB type c νομίζω. Κυρίως ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί για design σε autocad και revit (αρχιτεκτονικό σχεέδιο) Στο lumion το μεγαλύτερο project που έχω δουλέψει μέχρι τώρα ήταν masterplan με περίπου 60 κατοικίες
holy grail Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, narcotic81 είπε Νομίζω πως ο 9900k είναι υπερβολικός, σκεφτόμουν για 9600k , 1660ti ή 2060 αν βγαίνει το budget, 32gb ram, ssd 500gb minimum. Θα ήθελα όμως σύνθεση με links και συγκεκριμένα μοντέλα. Motherboard δεν έχω ιδέα ποια να πάρω, νομίζω όμως πως Καλό θα ήταν να πάρω κάποια με USB type c νομίζω. Κυρίως ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί για design σε autocad και revit (αρχιτεκτονικό σχεέδιο) Στο lumion το μεγαλύτερο project που έχω δουλέψει μέχρι τώρα ήταν masterplan με περίπου 60 κατοικίες με τον 9900k θα εχεις και τις δυο επιλογες m/t performance, ενω αν σε βολευει το s/t κλεινεις το multi και παιζεις με single. αρκετες εχουν type c. επισης 1660τι ειναι πολυ κοντα με την σουπερ. αν θες ray πας σε 2060. με το 9700κ παλι εντος μπατζετ θα εισαι. γνωμη μου οτι επιλεγεις καποιο απο τα γνωστα e-gate, cosmodata, mg manager κλπ, να εχουν και παραδοση σε 1-3 μερες. https://www.skroutz.gr/s/16113072/MSI-Mag-Z390-Tomahawk.html https://www.skroutz.gr/s/17274661/Samsung-970-Evo-Plus-500GB.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα