broxopios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα. Έπεσε σήμερα στην αντίληψή μου ένα βίντεο με κινητό που ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να προβάλει την εικόνα σε στυλ προτζέκτορα. Επειδή δεν έχω βρει κάποιο αντίστοιχο θέμα, γνωρίζουμε τι ακριβώς παίζει με αυτά τα κινητά ή είναι απλά νέο πρότζεκτ που ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί? Θα είχε ενδιαφέρον πάντως.
GianniSM Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν κάμποσα χρόνια είχε βγει ένα Samsung Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από GianniSM 1
broxopios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Βρήκα και το παρακάτω. Απ΄ότι κατάλαβα όμως, είναι πολύ σκοτεινά στην προβολή τους. Τελικά ίσως να μην μπορεί προς το παρόν να υλοποιηθεί το εγχείρημα. Θα ήταν πολύ βολικό σε περιπτώσεις που έφευγες από το σπίτι και ήσουν στο εξοχικό ή διακοπές και ήθελες να δεις μια ταινία-σειρά. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον... https://www.skroutz.gr/s/19454096/BlackView-MAX-1-64GB.html
eko13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Η πιο εύκολη και προσιτή λύση είναι η σειρά Ζ της Μοτορολα με τα έξτρα moto mods προτζεκτορα. Έχω το Ζ2 play που δεν μασάει πουθενά παρόλο που έχει βγει και Ζ4. Στο παρελθόν είχα το Samsung Beam με ενσωματωμένο αλλά κολλάει συνέχεια αφού έχει μόλις 700ΜΒ ραμ. Υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις αλλά όχι από γνωστές μάρκες αλλά και πιο ακριβά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα