Προς το περιεχόμενο

Tooway γνώμη

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και η ταχύτητα του internet είναι εποχή 90s dial up μιάς μένω έξω από πόλη αφού δεν μπορώ να βρω λύση σκέφτομαι να βάλω tooway και να κρατήσω το σταθερό γιατί για να το κόψω θέλω 200€. Είναι καλή επιλογή ή να επιλέξω την υπηρεσία cosmote home speed booster που συνδέεται με το σταθερό και πιάνει σύνδεση 4G ωστόσο έχει περιορισμό 100GB

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν συμφέρει πέφτει πολύ netflix ευτυχώς που παίζει netflix αλλά με χάλια εικόνα!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Όλες οι εταιρίες παροχής internet έχουν περιορισμούς, ανάλογα με τις απαιτήσεις σου θα πρέπει επιλέξεις.

Στην θέση σου θα έκανα από μία επίσκεψη στην κάθε μία επίσημη ιστοσελίδα παροχής internet που με ενδιαφέρει, θα διάβαζα τους όρους χρήσης (τιμοκατάλογο/πολιτική ορθής χρήσης/ψιλά γράμματα), θα έκανα σύγκριση και ανάλογα τι με συμφέρει θα έπραττα.

Μόνο η tooway έχει μεν κάποιο περιορισμό αλλά σου δίνει απεριόριστη χρήση το Βράδυ εγώ το βράδυ χρησιμοποιώ πολύ το internet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, panagiotisGReece είπε

Μιας και η ταχύτητα του internet είναι εποχή 90s dial up μιάς μένω έξω από πόλη αφού δεν μπορώ να βρω λύση σκέφτομαι να βάλω tooway και να κρατήσω το σταθερό γιατί για να το κόψω θέλω 200€. Είναι καλή επιλογή ή να επιλέξω την υπηρεσία cosmote home speed booster που συνδέεται με το σταθερό και πιάνει σύνδεση 4G ωστόσο έχει περιορισμό 100GB

Ο περιορισμός του όγκου των 100GB έχει να κάνει αποκλειστικά με την μέγιστη ταχύτητα κατεβάσματος που θα έχεις.

Μέχρι να πιάσεις αυτό το όριο, θα έχεις φουλ ταχύτητα (όση υποστηρίζει η κεραία της κινητής στην περιοχή σου, η απόσταση που έχεις από αυτή και ο εξοπλισμός σου). Μόλις πιάσεις τον περιορισμό, τότε η μέγιστη ταχύτητα θα πέσει έως 15Mbps.

Επεξ/σία από jkoukos

5 ώρες πριν, jkoukos είπε

Ο περιορισμός του όγκου των 100GB έχει να κάνει αποκλειστικά με την μέγιστη ταχύτητα κατεβάσματος που θα έχεις.

Μέχρι να πιάσεις αυτό το όριο, θα έχεις φουλ ταχύτητα (όση υποστηρίζει η κεραία της κινητής στην περιοχή σου, η απόσταση που έχεις από αυτή και ο εξοπλισμός σου). Μόλις πιάσεις τον περιορισμό, τότε η μέγιστη ταχύτητα θα πέσει έως 15Mbps.

Δηλαδή αν φτάσω το όριο θα έχω 15mbps + adsl. Αν ναι μια χαρά θα είμαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οντως μετα τα 100 σε παει στα 15 

Αλλα δεν ξερω θα ειναι παλι δωρεαν η με χρεωση 

Εδω εχει λεπτομεριες 

Επεξ/σία από bill2015

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...