kyriakh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα σας παιδιά θέλω να παραγγείλω αυτό το εξάρτημα που λείπει από το πλυντήριο πιάτων και δεν μπορώ να το περιγράψω στην εταιρεία που καλώ είναι αυτό στο οποίο συνδέεται ο πάνω σωλήνας για να πάρει νερό Είχε χαλάσει το λαστιχάκι και είχε διαρροή και δεν έπλενε την πάνω σειρά. Το ένα βελάκι το έχω βάλει στο σωλήνα που ενώνει με την τρύπα που είναι το άλλο βελάκι στην τρύπα υπήρχε ένα άσπρο εξάρτημα στρογγυλό που εκεί έμπαινε ο σωλήνας. αυτό πώς λέγεται;
georgeγ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 μαλλον η ονομασια που ψαχνεις ειναι O-RING.αυτα ειναι λαστιχακια κυκλικα που μπαινουν αναμεσα για να στεγανοποιησουν
hp8 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 πάρε τη φωτο το μοντέλο και το nr του πλυντηρίου και πήγαινε σενα κατάστημα ανταλλακτικων πχ κομινης 1
kyriakh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Στις 1/2/2020 στις 9:02 ΠΜ, georgeγ είπε μαλλον η ονομασια που ψαχνεις ειναι O-RING.αυτα ειναι λαστιχακια κυκλικα που μπαινουν αναμεσα για να στεγανοποιησουν καλημέρα ευχαριστ'ω. εγώ θέλω το εξάρτημα που μπαίνει μέσα το λαστιχάκι
htaccess Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, εγώ θα το ζητούσα ως σύνδεσμο ή συστολή αντάπτορα ή ρακόρ. Μπορείς να στείλεις επίσης και ένα email με την φωτογραφία που μας παρέθεσες, να αναφέρεις μέσα την μάρκα/τύπο και το nr (όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε πιο πάνω) του πλυντηρίου στο κατάστημα ανταλλακτικών που θέλεις να το παραγγείλεις. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από htaccess
georgeγ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, kyriakh είπε καλημέρα ευχαριστ'ω. εγώ θέλω το εξάρτημα που μπαίνει μέσα το λαστιχάκι το οποιο εξαρτημα που ειναι τωρα; αν το εχεις εστω και κατεστραμενο πας με αυτο σαν δειγμα σε καποιο μαγαζι με "ανταλλακτικα ηλεκτρικων συσκευων" (γκουγκλαρισε την φραση για να βρεις καποιο στην περιοχη σου) αν δεν το εχεις κανε οτι σου ειπε ο προηγουμενος συνομιλητης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα