Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να μάθω που μπορώ να πάω στην αθηνα για επισκευή μητρικής !
έχω 2 μητρικές με στραβωμένα pin στη θέση της cpu.

εάν υπάρχει κάποιος που επισκευάζει η που γνωρίζει ας με ενημερώσει :)

Δημοσ.

κανε μια αναζήτηση και ρώτα αυτούς που επισκευάζουν μητρικές Τώρα αν αξίζει το κόστος επισκευης και το πόσο επιτυχία το μέλλον θα δείξει Μήπως να επαιρνες μια άλλη μεταχειρισμενη ? Και αν τεθεί θέμα κλειδιού φτηνά είναι    εδώ  μια ανάρτηση επισκευης που λέει ότι έκανε κάποιος μόνος του 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, hp8 είπε

κανε μια αναζήτηση και ρώτα αυτούς που επισκευάζουν μητρικές Τώρα αν αξίζει το κόστος επισκευης και το πόσο επιτυχία το μέλλον θα δείξει Μήπως να επαιρνες μια άλλη μεταχειρισμενη ? Και αν τεθεί θέμα κλειδιού φτηνά είναι    εδώ  μια ανάρτηση επισκευης που λέει ότι έκανε κάποιος μόνος του 

ειναι z390 ολοκαινουργιες μου τις εδωσε φιλος που της κατεστρεψε αλλα δεν εχουν σπασει τα πινς απλα εχουν στραβωσει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hunter01234 είπε

Ίσιωσε τα με μία καρφίτσα τότε δεν είναι τίποτα τραγικό...

δεν το εχω να το κανω για αυτο ψαχνω ανρθωπο που μπορει να μου το κανει :)

Δημοσ.

Τπτ δεν είναι απλά σου λέω καρφίτσα για να μην μπορείς να βάλεις πολύ δύναμη!!!! δοκίμασε σε ένα και θα διαπιστώσεις πως είναι παιχνιδάκι.Τώρα αν κάποιο είναι σπασμένο ε εκεί αλλάζει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hunter01234 είπε

Τπτ δεν είναι απλά σου λέω καρφίτσα για να μην μπορείς να βάλεις πολύ δύναμη!!!! δοκίμασε σε ένα και θα διαπιστώσεις πως είναι παιχνιδάκι.Τώρα αν κάποιο είναι σπασμένο ε εκεί αλλάζει

οχι δεν εχει κανενα σπασμενο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hunter01234 είπε

Αυτό θα το διαπιστώσεις όταν τα ισιώσεις όλα...αν δεν κουνιέται κανένα σαν τρελό τότε θα είσαι οκ...

φιλε μου κοιτα εγω αυτο δεν το εχω ξανα κανει οποτε θα βαλω καποιον που εχει ιδεα ! δεν το παιζω κορονα γραμματα γιατι μπορει να κανω ζημια

Δημοσ.

σωστός γιατί αν δε το χεις ξανακάνει είναι πολύ πιθανό να σπάσεις κάποιο κατά την απόπειρα να το ισιώσεις.

αστο σε κάποιον πιο έμπειρο να δοκιμάσει,μη δίνεις σημασία τι λένε,βλέπουν ένα βίντεο κ νομίζουν οτι είναι εύκολα κ απλά όλα......

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsoubas είπε

θα ήθελα να μάθω που μπορώ να πάω στην αθηνα για επισκευή μητρικής !
έχω 2 μητρικές με στραβωμένα pin στη θέση της cpu.

εάν υπάρχει κάποιος που επισκευάζει η που γνωρίζει ας με ενημερώσει :)

Μένεις Αθήνα αν ναι υπάρχει ένα μαγαζί στο Αιγάλεω που έχει ένα εξάρτημα που μπαίνει μέσα στο σόκετ και επισκευάζει τα πιν ... 

Δημοσ.
On 01/02/2020 at 18:07, life is music said:

Μένεις Αθήνα αν ναι υπάρχει ένα μαγαζί στο Αιγάλεω που έχει ένα εξάρτημα που μπαίνει μέσα στο σόκετ και επισκευάζει τα πιν ... 

Για δώσε πληροφορίες για το μαγαζί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...