Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nkoumo είπε

Θα  δώσω τελικό .apk και οχι τον κώδικα.

Φυσικά οποιος το δει και ξερει απο τέτοια με μια μικρη παραλλαγή μπορεί να το φτιάξει αποτην αρχή. Αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει αφου τα πάντα μπορουν να αντιγραφούν. Εγω θέλω να εξασφαλίσω την κατοχύρωση της συγκεκριμένης , να εξασφαλισθεί από κλοπή και μεταπώληση ή πλασάρισμα από τρίτους ως δικό τους.

μάλλον δεν είσαι προγραμματιστής, ούτε εγώ, αλλά από τα λίγα που ξέρω όταν δώσεις apk είναι σαν να δίνεις exe, άρα καμία αλλαγή δεν μπορεί να κάνει κάποιος.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dkstopo είπε

μάλλον δεν είσαι προγραμματιστής, ούτε εγώ, αλλά από τα λίγα που ξέρω όταν δώσεις apk είναι σαν να δίνεις exe, άρα καμία αλλαγή δεν μπορεί να κάνει κάποιος.

Ναι, αλλα θέλω αυτό το exe οπως λες να ειναι δικό μου και να αποδεικνίεται

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nkoumo είπε

Ναι, αλλα θέλω αυτό το exe οπως λες να ειναι δικό μου και να αποδεικνίεται

βαλε στο μενου ενα "about" και εκει γράφεις οτι θελεις. καποιος μπορεί να θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου, ότι δηλαδη έχουν ολα τα προγραμματα.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, nkoumo είπε

Φυσικά οποιος το δει και ξερει απο τέτοια με μια μικρη παραλλαγή μπορεί να το φτιάξει αποτην αρχή. Αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει αφου τα πάντα μπορουν να αντιγραφούν. Εγω θέλω να εξασφαλίσω την κατοχύρωση της συγκεκριμένης , να εξασφαλισθεί από κλοπή και μεταπώληση ή πλασάρισμα από τρίτους ως δικό τους.

Μην του δώσεις το .apk αλλά καντο διαθέσιμο από το playstore  πχ (αν είναι Android) και έτσι δεν μπορούν να κάνουν τπτ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, filip123go είπε

Θα δώσεις και source code η μόνο το τελικό .apk? 

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό που λες. 
Πχ εγώ, μπορώ να φτιάξω μια εφαρμογή ίδια με το tiktok η το fb, αλλά με τελείως διαφορετικό source code. Αν δεν βάλω το trademark του fb η του tiktok και αλλάξω λίγο τα χρώματα, δεν μπορεί να μου κάνει κανένας τίποτα. 

καλημέρα 

είδα σε funny site για γραμμές κώδικα και το έψαξα λίγο παραπάνω

Infographic: How Many Millions of Lines of Code Does It Take? (visualcapitalist.com)

Στις 4/6/2021 στις 7:10 ΜΜ, nkoumo είπε

Γεια σας

Φτίαχνω για μια υπηρεσία μια εφαρμογή σε Android.
Το ερωτημά μου είναι που μπορώ να καταχωρήσω την εφαρμογή στο όνομά μου ωστε να μην μπορεί κανεις να την αντιγράψει και να την διανέμει (ισως και να πουλάει) απο εδώ και εκεί.
Προβλεπετε κατι?

η πετυχημένη υλοποίηση της ιδέας είναι ο καλύτερος τρόπος και η αντιγραφή είναι η καλύτερη διαφήμιση ( δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις , αλλά όταν πας σε ένα κακέκτυπο αντίγραφο και αναθεματίζεις , μετά πας στο ορίτζιναλ και πληρώνεις και 10φορές περισσότερο )

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nkoumo είπε

Να την βάλεις στο playstore με δικό σου όνομα σαν developer (αν δεν υπάρχει πρόβλημα από μεριά του αγοραστή) ώστε να κάνεις κάποιο update αν χρειαστεί δεν παίζει; Είναι ο καλύτερος τρόπος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...