Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανελληνιες ]εχω αρκετααα χρονια να δωσω, αλλα] επιμενω οτι -σε ορισμενες σχολες, οπως αυτη
δυστυχως του παραδειγματος μου παραπανω!- ειναι ο μονος τροπος, με ουσιαστικες πιθανοτητες!
🤓

Το "κλειδι" των κατατακτηριων ειναι να ξερεις σε καθε τμημα τι συμβαινει! Προφανως και δεν θα
<στηθει> παρασκηνιακα στον ιδιο βαθμο: ενα ανυπαρκτο τμημα ΑΤΕΙ # με ενα πολυζητουμενο ΑΕΙ!
💩

Δημοσ.

Καλημέρα,εγώ θα σου έλεγα να δώσεις κατατακτήριες . Το αντικείμενο που σπούδασες είναι συγγενές με την επιστήμη της ψυχολογίας , καθώς επίσης από τώρα μέχρι τον Δεκέμβρη έχεις άπλετο χρόνο να οργανωθείς σωστά και να διαβάσεις για να μπεις στη σχολή που θες, με κατατακτήριες. Επίσης θα διαβάζεις για κάτι που σου αρέσει, επομένως δεν θα είναι αγγαρεία αλλά ευχαρίστηση. Για να μην αναφέρω ότι θα μπεις κατευθείαν στο εαρινό εξάμηνο του πρώτου έτους και κάποια μαθήματα θα σου αναγνωριστούν. Το να έχει κάποιος ήδη ένα πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του δίνει το δικαίωμα να μεταπηδήσει σε άλλο τμήμα και κύκλο σπουδών χωρίς να χρειαστεί να περάσει ξανά κάτι που κάποτε έπρεπε να κάνει ,επειδή ήταν μαθητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δημοσ.

Μαλιστα.... Ειναι σαν να ακουω γραμματεια (Πανεπιστημιακου) φροντιστηριου να "παιζει την κασετα"...!
Δηλαδη & με αυτα που διαβασες παραπανω, θα συστηνες σε κανενα να δωσει στο Ψυχολογίας Κρήτης?
🤮
Παρεπιπτοντως με ενδιεφερε ειδικα το συγκεκριμενο μεν, αλλα και για Αθηνα απολυτως χαρακτηριστικα
μου ειχαν αναφερει: "θα διαγωνιστειτε για οσες θεσεις μεινουν κενες!" Αντιλαμβανεσαι, τι σημαινει αυτο?
🤬

Spoiler

{Μετα απο εντονη & επι χρονια ενασχοληση μου με τα φοιτητικα δρωμενα (sic!) μπορω να ζητησω καποιες
"χαρες". Αυτες δεν ειναι ποτε της<παρακαμψης> -μολονοτι μου το εχουν προτεινει-, αλλα της ενημερωσης}

Δημοσ.
Στις 4/2/2020 στις 11:10 ΠΜ, BellaU είπε

Μέχρι πόσες φορές μπορεί κάποιος να δώσει πανελλήνιες....εγώ έχω ήδη δώσει 2

Δεν υπάρχει ταβάνι για την ώρα. Εφόσον έχεις απολυτήριο λυκείου, δικαιούσαι να δώσεις πανελλήνιες.

Δημοσ.
Στις 3/2/2020 στις 11:50 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε

Πανελληνιες, ειπαμε! Αν θελεις -με τετοια εν δυναμει δεδομενα!- να μπλεξεις
με κατατακτηριες? Οk γιατι οχι, αλλοι παιζουνε και στο Καζινο, η και Τζοκερ..!
😛

Εχοντας δωσει 2 φορες κατατακτηριες (κι εχω περασει τη μια) εμαθα να μην
<νομιμοποιω> με τη δικη μου παρουσια & συμμετοχη [το λιγοτερο ειναι αυτο,
πιο πολυ + απ' το γαμωτο, ειναι πρακτικα χασιμο χρονου => χρηματων, με την
εννοια του διαφυγοντος κερδους], σκ@τ*στημενες καταστασεις υπερ τριτων
🤬
Δεν λεω πως ειναι παντου ετσι -εαν ηταν δεν θα περναγα κι εγω-
αλλα εκει οπου γνωριζω οτι ειναι, ε ουτε για καφε, δεν πηγαινω..!

Σε ποια σχολή πέρασες τελικά με κατατακτήριες;;;;; ψυχολογία Κρήτης;; και δεύτερη φορά;;;

Τότε γιατί λες να μην δώσω καλύτερα;;;;;;

3 ώρες πριν, Lasombra είπε

Δεν υπάρχει ταβάνι για την ώρα. Εφόσον έχεις απολυτήριο λυκείου, δικαιούσαι να δώσεις πανελλήνιες.

Τι εννοείς δλδ μπορείς να δώσεις και 10 φορές που λέει ο λόγος;;;;;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, BellaU είπε

Σε ποια σχολή πέρασες τελικά με κατατακτήριες;;;;; ψυχολογία Κρήτης;; και δεύτερη φορά;;;

Τότε γιατί λες να μην δώσω καλύτερα;;;;;;

Οχι, προφανως και περασα σε αλλη, που δεν ητανε "στημενη"..!
🤩

Παντως να ξερεις οτι τα πραγματα αλλαζουν & με τα χρονια...!
Ενα τετοιο παραδειγμα: οταν παλια το Παιδαγωγικο δεν διοριζε σχεδον ολους τους αποφοιτους του,
δεν υπηρχε, μα κανενα απολυτως, <παρατραγουδο> στις κατατακτηριες του! Ομως μολις αρχισαν να
διοριζονται, το προβλημα στις κατακτηριες, δεν ηταν ο πολυυ μεγαλυτερος αριθμος υποψηφιων οχι,
αλλα το γεγονος οτι διαγωνιζονταν -στη πραγματικοτητα!- για λιγοτερες απο τις προκυρησσομενες...
🤐

Δημοσ.
Στις 4/2/2020 στις 6:01 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε

Μαλιστα.... Ειναι σαν να ακουω γραμματεια (Πανεπιστημιακου) φροντιστηριου να "παιζει την κασετα"...!
Δηλαδη & με αυτα που διαβασες παραπανω, θα συστηνες σε κανενα να δωσει στο Ψυχολογίας Κρήτης?
🤮
Παρεπιπτοντως με ενδιεφερε ειδικα το συγκεκριμενο μεν, αλλα και για Αθηνα απολυτως χαρακτηριστικα
μου ειχαν αναφερει: "θα διαγωνιστειτε για οσες θεσεις μεινουν κενες!" Αντιλαμβανεσαι, τι σημαινει αυτο?
🤬

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

{Μετα απο εντονη & επι χρονια ενασχοληση μου με τα φοιτητικα δρωμενα (sic!) μπορω να ζητησω καποιες
"χαρες". Αυτες δεν ειναι ποτε της<παρακαμψης> -μολονοτι μου το εχουν προτεινει-, αλλα της ενημερωσης}

Forum συζήτησης είναι εδώ πέρα. Ο καθένας Γράφει τη γνώμη του με βάση αυτά που γνωρίζει . 

Δημοσ.

Αυτα που γραφεις ειναι..."τα νομιμα". Αλλα το ζητημα ειναι: τι συμβαινει,
στην εκαστοτε ακαδημαικη περιπτωση και περισταση! (οπου εν δυναμει
μπορουν τσιφλικ-αδικα να κανουν -και συχνα ετσι το κανουν- οτι θελουν!
🤬

Δημοσ.

Εγώ ξέρω τουλάχιστον 5 ανθρώπους που πέρασαν σε μια σχολή της αρεσκείας τους με κατατακτήριες. Τώρα όποιος ενδιαφέρεται να σπουδάσει βλέπει τι επιλογές έχει και αποφασίζει. 

Δημοσ.
Στις 5/2/2020 στις 10:29 ΜΜ, BellaU είπε

Τι εννοείς δλδ μπορείς να δώσεις και 10 φορές που λέει ο λόγος;;;;;

Κάθε χρόνο μπορείς να δίνεις πανελλήνιες, δεν υπάρχει όριο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...