snbblp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, PavlosSage είπε Ποτε δεν έκανε το μπιπ πάντα άνοιγε αθορυβα Τότε ίσως δεν έχει buzzer. Εδώ σταματάμε, και πας για service. Αν είσαι τυχερός, δεν είναι μητρική. Αν συνεχίσω να σε καθοδηγώ χωρίς να έχεις γνώσεις και ορισμένα πραγματάκια (πχ ένα buzzer ή ένα μεγεθυντικό φακό), μπορεί να κάνουμε μερικές εκατοντάδες ευρώ ζημιά. Βγάλε το από την πρίζα, και πας για τεχνικό. Εύχομαι να μην είναι board.
bblaw20 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μπορει να απορυθμιστηκε το bios και να δινει εικονα απο την igpu του επεξεργαστη.
snbblp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, bblaw20 είπε Μπορει να απορυθμιστηκε το bios και να δινει εικονα απο την igpu του επεξεργαστη. Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών... 1
PavlosSage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, snbblp είπε Τότε ίσως δεν έχει buzzer. Εδώ σταματάμε, και πας για service. Αν είσαι τυχερός, δεν είναι μητρική. Αν συνεχίσω να σε καθοδηγώ χωρίς να έχεις γνώσεις και ορισμένα πραγματάκια (πχ ένα buzzer ή ένα μεγεθυντικό φακό), μπορεί να κάνουμε μερικές εκατοντάδες ευρώ ζημιά. Βγάλε το από την πρίζα, και πας για τεχνικό. Εύχομαι να μην είναι board. Αν προσπαθήσω να βγάλω και να ξαναβαλω cpu;
snbblp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, PavlosSage είπε Αν προσπαθήσω να βγάλω και να ξαναβαλω cpu; Σου είπα την γνώμη μου, αλλά δεν δικαιούμαι να την επιβάλω. Δικό σου μηχάνημα είναι. Εγώ θα προτιμούσα να δώσω 30€, παρά 200-300. 2
koolisk6 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 socket pins τον κοβω....αυτο δε το ελεγε το βιντεο του γιουτουμπη φανταζομαι.... 2
overpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 @PavlosSage Εχει η μητρικη εξοδο για Onboard γραφικα? Αν ναι, δες αν παιρνει γενικα σημα η οθονη σου. Εισαι σιγουρος οτι συνδεσες τα καλωδια τροφοδοσιας της gpu? 1 λεπτό πριν, koolisk6 είπε socket pins τον κοβω....αυτο δε το ελεγε το βιντεο του γιουτουμπη φανταζομαι.... Περα απο τα σχολια που πηρε οδηγιες απο ενα βιντεο, εχεις κατι αλλο να προτεινεις? 3
snbblp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, koolisk6 είπε socket pins τον κοβω....αυτο δε το ελεγε το βιντεο του γιουτουμπη φανταζομαι.... Αυτό φοβάμαι κι εγώ, και πίστεψέ με: έχουν δει πολλά τα μάτια μου.
koolisk6 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, overpower είπε @PavlosSage Εχει η μητρικη εξοδο για Onboard γραφικα? Αν ναι, δες αν παιρνει γενικα σημα η οθονη σου. Εισαι σιγουρος οτι συνδεσες τα καλωδια τροφοδοσιας της gpu? Περα απο τα σχολια που πηρε οδηγιες απο ενα βιντεο, εχεις κατι αλλο να προτεινεις? πρότεινα προηγουμένως ,τι ζόρι τραβάς κ πετάγεσαι εσύ δε καταλαβα
snbblp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, koolisk6 είπε πρότεινα προηγουμένως ,τι ζόρι τραβάς κ πετάγεσαι εσύ δε καταλαβα Ηρεμα, παιδιά! Το ζητούμενο είναι να βοηθήσουμε ΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ μπορούμε, χωρίς να γίνει μεγαλύτερη ζημιά. Μη φαγωθούμε κιόλας... 1
panos0100 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Πιθανόν να είναι μητρική, άμα οι ανεμιστήρες γύρισαν με τον αέρα και έκαναν καμιά επιστροφή τάσης η μητρική θα άρπαξε
PavlosSage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, overpower είπε @PavlosSage Εχει η μητρικη εξοδο για Onboard γραφικα? Αν ναι, δες αν παιρνει γενικα σημα η οθονη σου. Εισαι σιγουρος οτι συνδεσες τα καλωδια τροφοδοσιας της gpu? Περα απο τα σχολια που πηρε οδηγιες απο ενα βιντεο, εχεις κατι αλλο να προτεινεις? Έχει έξοδο το προσπάθησα αλλά ούτε τώρα πήρε σήμα η οθόνη.
snbblp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, panos0100 είπε Πιθανόν να είναι μητρική, άμα οι ανεμιστήρες γύρισαν με τον αέρα και έκαναν καμιά επιστροφή τάσης η μητρική θα άρπαξε Ακυρο, αυτό δεν ισχύει. Σοκετ φοβάμαι, ειδικά αν του έπεσε. Μακάρι να είναι κάτι απλό κι ασήμαντο, αλλά ο φίλος μας είναι πρωτάρης, κι όσο συνεχίζουμε η ζημιά μπορεί να επιδεινώνεται. OFF και στην άκρη για σέρβις.
overpower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, PavlosSage είπε Έχει έξοδο το προσπάθησα αλλά ούτε τώρα πήρε σήμα η οθόνη. Εχεις κουμπωσει σωστα τις μνημες? Εκαναν δηλαδη το "κλικ"? Δοκιμασε να τις βγαλεις να δεις αν θα παρει σημα η οθονη
PavlosSage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, overpower είπε Εχεις κουμπωσει σωστα τις μνημες? Εκαναν δηλαδη το "κλικ"? Δοκιμασε να τις βγαλεις να δεις αν θα παρει σημα η οθονη Ναι έχω βγάλει και ξαναβάλει ram και gpu πάνω από 5 φορές, καθάρισα σκόνη, έκαναν το κλικ όταν μπήκαν, όλα τα καλώδια είναι σωστά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις