papasfikas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Δεν μου ανοίγει το φλασάκι και μου βγάζει error. Αναρτώ εικόνα με το σφάλμα πιο κάτω. Όποιος γνωρίζει κάποια λύση του είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ.
papasfikas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Πώς θα ανοίξω να πάρω τα αρχεία από μέσα?
htaccess Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 44 λεπτά πριν, papasfikas είπε Καλησπέρα. Δεν μου ανοίγει το φλασάκι και μου βγάζει error. Αναρτώ εικόνα με το σφάλμα πιο κάτω. Όποιος γνωρίζει κάποια λύση του είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ. Μία άλλη εκδοχή είναι ότι προσπαθείς να ανοίξεις μία συντόμευση που πιθανώς δεν υπάρχει αντιστοίχιση δίσκου, τώρα είτε δεν έχεις βάλει το usb stick, δεν πατάει καλά πάνω στην θύρα, το έχεις τοποθετήση και δεν έχει αντιστοιχίσει στο ίδιο γράμμα, ή κατεστραμμένη συντόμευση.
micos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Πρώτα σβήνεις τη συντόμευση. Μετά, από την εξερεύνηση των windows πας προβολή και τσεκάρεις να εμφανίζει τα κρυφά αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα