Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω ενα honda innova μοντελο 2002 και θελω να το περασω κτεο. Το μηχανακι εχει κανονικα φωτα μπρος-πισω, φλας ολα, κορνα, λαστιχα προσφατα, εχω βαλει καθρευτες και σιγαστηρα στην εξατμιση.

Το μονο θεμα μου, ειναι οτι ενας φιλος που μιλησα πριν λιγο μου ειπε οτι δεν θα με περασουν απο το κτεο γιατι το μηχανακι εχει συμπλεκτη στο χερι, ο οποιος ειναι aftermarket και δεν ειναι δηλωμενος λεει στην αδεια. Ισχυει κατι τετοιο γιατι δεν το εχω ξανα ακουσει. Και σε περιπτωση που ισχυει γνωριζει κανεις την διαδικασια για να το δηλωσω στην αδεια?

Δημοσ.

Παρομοιο θεμα ειχα μ ηλιοροφη.πηγα στο μηχανογραφικο αν θυμαμαι καλα στην νομαρχεια κ μου το περασανε στην αδεια.(αυτοκινητο)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Έβαλες ηλιοροφή σε αμάξι που δεν είχε και δέχτηκαν να στο περάσουν στην άδεια;

Αν τους πας χαρτί από την αντιπροσωπεία που βεβαιώνει ότι είναι από το εργοστάσιο τότε ναι, στην περνάνε, το έχω κάνει.

@ts:

Από όσο ξέρω η ύπαρξη συμπλέκτη δεν αναγράφεται στην άδεια... για σιγουριά πάντως καλύτερα κάνε ένα τηλεφώνημα σε οποιοδήποτε κτεο.

Δημοσ.

Σε περιπτωση που αλλαξει καποιος μηχανη Τι γινεται ? Αν ειναι ιδια κυβικα ειναι ΟΚ ? Απο οσο γνωριζω εκτος απο τον αριθμο της μηχανης υπαρχουν και καποια γραμματα..

Φιλος που αλλαξε προσφτατα εχει διαφορες στα γραμματα. Του λεω για να ειναι νομιμος θα πρεπει να παει στο μηχανολογικο και να κανει τις αλλαγες - πληρωσει οπου χρειαζεται και αυτος λεει τα δικα του, οτι δεν υπαρχει προβλημα κτλ. Σε μια εβδομαδα περναει ΚΤΕΟ.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ifaist είπε

Σε περιπτωση που αλλαξει καποιος μηχανη Τι γινεται ? Αν ειναι ιδια κυβικα ειναι ΟΚ ? Απο οσο γνωριζω εκτος απο τον αριθμο της μηχανης υπαρχουν και καποια γραμματα..

Φιλος που αλλαξε προσφτατα εχει διαφορες στα γραμματα. Του λεω για να ειναι νομιμος θα πρεπει να παει στο μηχανολογικο και να κανει τις αλλαγες - πληρωσει οπου χρειαζεται και αυτος λεει τα δικα του, οτι δεν υπαρχει προβλημα κτλ. Σε μια εβδομαδα περναει ΚΤΕΟ.

Θα έχει θέμα, πάει μηχανολογικά μαζι με το τιμολόγιο που αγόρασε το μοτέρ για να αλλάξουν στην άδεια τον αριθμό κινητήρα, αλλιώς ανάλογα το κτεο πόσο τυπικοί είμαι η θα τον κόψουν, είτε μπορεί να καλέσουν και αστυνομία, γιατί με διαφορετικά νούμερα. Μπορεί να θεωρεί κλεμμένο

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.
7 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Έβαλες ηλιοροφή σε αμάξι που δεν είχε και δέχτηκαν να στο περάσουν στην άδεια;

Πιο πιθανό να μην το είχαν περάσει στην άδεια ότι έχει μαμά ηλιοροφή.

45 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Θα έχει θέμα, πάει μηχανολογικά μαζι με το τιμολόγιο που αγόρασε το μοτέρ για να αλλάξουν στην άδεια τον αριθμό κινητήρα, αλλιώς ανάλογα το κτεο πόσο τυπικοί είμαι η θα τον κόψουν, είτε μπορεί να καλέσουν και αστυνομία, γιατί με διαφορετικά νούμερα. Μπορεί να θεωρεί κλεμμένο

σιγουρα;Γιατί νομίζω ότι πλέον γράφει η αδεια τύπο κινητηρα και όχι αριθμό σειράς.

Η υπαρξη συμπλεκτη μήπως απαιτεί άλλο δίπλωμα οδήγησης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...