Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, guido είπε

εγω παντως περιμένω να μου ερθει η παρακατω απο την Κινα

https://el.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mijia-Purely-Breathing-Mask-Black-386584.html

Πρόσεχε Γουίδα, εμένα μία με είπε Νίτζα :cry:  (ok δεν φορούσα αυτό ακριβώς, απλά είχα το περιλαίμιο ανασηκωμένο, αλλά και πάλι.. πώς μπορείς ν' αποκαλέσεις κάποιον άγνωστο Νίτζα;!;:cry:)  Mε προβλημάτισε η κάρχια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Πρόσεχε Γουίδα, εμένα μία με είπε Νίτζα :cry:  (ok δεν φορούσα αυτό ακριβώς, απλά είχα το περιλαίμιο ανασηκωμένο, αλλά και πάλι.. πώς μπορείς ν' αποκαλέσεις κάποιον άγνωστο Νίτζα;!;:cry:)  Mε προβλημάτισε η κάρχια

τα μισα να μου ελεγε...

Νι ή τζα δηλαδη

Δημοσ.

Πρόπερσι μετά από χειρουργείο, φορούσα μάσκα για δική μου προστασία σχεδόν όλο το χειμώνα οπότε αναγκαζόμουν να χρησιμοποιήσω μπιχλομμμ

Φέτος και τις δύο φορές που έχω αρρωστήσει, επειδή δεν μπορούσα να λείψω από τη δουλειά μέχρι να αναρρώσω πλήρως, πήγα σε demi φάση πίσω δλδ οπότε φορούσα για να προστατεύσω εν μέρει τους άλλους. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

Οι άνθρωποι που φοράνε τέτοιες μάσκες συνήθως είναι άνθρωποι με εξασθενημένο ανοσοποιητικό οπότε κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή από το οτιδήποτε, ακόμα και από την απλή γρίπη.

Δεν την φοράνε για τον συγκεκριμένο ιο. 

Τώρα κάποιος όντως μπορεί να είναι υποχόνδριος ή να έχει τρομοκρατηθεί τόσο πολύ από την παραπληροφόρηση και να φοβάται. Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν ενοχλούν οι άνθρωποι οπότε αν θέλουν ας φορέσουν και ασφυξιογόνα μάσκα :P

Σιγουρα φοβουνται τον νεο ιο, καθως μεχρι πριν 1 βδομαδα δεν βλεπες ουτε εναν στο μετρο με μασκα.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Σιγουρα φοβουνται τον νεο ιο, καθως μεχρι πριν 1 βδομαδα δεν βλεπες ουτε εναν στο μετρο με μασκα.

εγω προσωπικα εβλεπα ανθρωπους  με μασκες και πριν 1 μηνα και περσι. τωρα τελευταια δεν εχω μπει καθολου ομως, ισως ο αριθμος τους αυξηθηκε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα είχαμε 8 νεκρούς από την γρίπη.

Μου ακούγεται λογικο να προστατεύονται. 

Eπισης   καμμια   πενηνταρια   απο   καρκινο   αλλα   συνεχιζουν  να   καπνιζουν.....:-)

Σημερα   μπηκα   σε   πεντε   διαφορετικα   λεωφορεια  και  ειδα   αρκετα   ατομα   με  μασκα...

Καλα   κανουν  φυσικα   αλλα  θα   ηθελα   να   τους  ρωτησω   αν  εχουν  κανει   το   πολλαπλο   εμβολιο   για   την  γριπη....

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, stelios18120 είπε
1 ώρα πριν, guido είπε

εγω παντως περιμένω να μου ερθει η παρακατω απο την Κινα

https://el.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mijia-Purely-Breathing-Mask-Black-386584.html

xiaomi-mijia-purely-breathing-mask-black

Θα σου έρθει έτοιμη και μολυσμένη 😋😂

Αλήθεια υπάρχει τέτοιος κίνδυνος;;;

Όχι για μάσκα. Για άλλα προϊόντα τεχνολογίας π.χ.

Ξέρω ότι ακούγεται τέρμα υποχόνδριο αλλά χτες πήγα να κάνω μια, όχι επείγουσα, παραγγελία και το ανέβαλα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ηλεκτροσόκ είπε

Ξέρω ότι ακούγεται τέρμα υποχόνδριο αλλά χτες πήγα να κάνω μια, όχι επείγουσα, παραγγελία και το ανέβαλα.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/kosmos/286246/koronaios-borei-na-metadothei-apo-demata-synagermos-gia-tis-agores-apo-kina

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, guido είπε

Άρα δεν ζω στον κόσμο μου εντελώς...

Ή, αν ζω δε είμαι μόνος...

Επεξ/σία από Ηλεκτροσόκ
Δημοσ.

Οι μάσκες είναι κυρίως για να προστατεύουν τους άλλους από εσένα και όχι εσένα από τους άλλους.

11 λεπτά πριν, Ηλεκτροσόκ είπε

Άρα δεν ζω στον κόσμο μου εντελώς...

Ή, αν ζω δε είμαι μόνος...

Όχι, θεωρητικά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Ηλεκτροσόκ είπε

Δεν ξερω, εγω πάντως εδώ και πολλές μέρες έχω κόψει κάθε επαφή με άλλες ηπείρους 😁

Δεν ξέρεις πότε τι γίνεται. Ας περιμένουν τα είδη τεχνολογίας να κάτσει λίγο ο ιός και να ηρεμήσει η φάση, και ξανακάνω παραγγελίες απ έξω. 

Επισης από παλικάρι που δουλεύει cosco έμαθα ότι έπεσαν λίγο οι αφίξεις container απο Κίνα. 

Πάντως αν το σκεφτείς, ένα δέμα γιατί να μην ειναι μολυσμένο; έχει τον ιό, και όταν το πιάσεις κολλάς και εσύ. (βέβαια δεν ξέρουμε ποσες μέρες επιβιώνει ο ιός, σε τι συνθηκες αντέχει κτλπ) 

Επεξ/σία από stelios18120
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...